Koti Uutisia Vaatimus: ruotsalaisten taloja pakkolunastettava maahanmuuttajia varten

Vaatimus: ruotsalaisten taloja pakkolunastettava maahanmuuttajia varten

7

“Ei ole riittävää, että ruotsalaisia heitetään ulos vuokra-asunnoista, jotta ne voidaan antaa maahanmuuttajille.” Tätä mieltä on Halmstadin kunnan sosiaalityöntekijä Anders Wilhelmsson.

Kirjeessään kunnallishallinnolle Wilhelmsson kirjoittaa, että kuntien pitäisi mennä askeleen pitemmälle ja käyttää pakkolunastuslakia pääasiassa omakotitalojen ja osakeasuntojen omistajiin. Asunnot tulisi sen jälkeen antaa pakolaisille.

Wilhelmsson on sitä mieltä, että jotain “radikaalia” on tehtävä, jotta Halmstadin kunta kykenee vastaanottamaan tulossa olevat 450 pakolaista plus perheenjäsenet. Hän sanoo, että perustuslaki sallii pakkolunastuksen yhteisen hyvän vuoksi ja uskoo pakolaisten asuttamisen ja kotouttamisen olevan sellaista.

Lähde: Fria Tider

7 KOMMENTIT

  1. “Perustuslaki sallii pakkolunastuksen yhteisen hyvän vuoksi.” Tämän lauseen mukaan pitäisi toimia juuri päinvastoin ja häätää nykyiset ‘kulttuuririkasteet’ ja paluttaa asunnot vaikka vähävaraisille _ruotsalaisille_!

  2. Luulen että tässä on provokatiivinen taka-ajatus. Eihän mikään nykyaikana kosketa ihmistä paremmin kuin se että isketään lompakkoon. Se on konkretismia parhaimmillaan. Luulen että tällä kirjeellään Anders haluaa herättää Ruotsalaiset ruususen unestaan ja osoittaa mihin mittakaavoihin pakolaisongelmassa on menty. Eikä mikään muu kuin shokeeraava ehdotus lain puitteissa herätä ihmisiä.

    • Itsekin Ruotsissa asuvana epäilin uutisen aitoutta, mutta tottahan tuo on. Hämmästelin aihetta ja päätin soittaa Halmstadin kuntataloon (kommunhus). Kysyin onko asia todella näin, ja sieltä vastattiin, että kyllä asia todella näin on! Jos joku vieläkin epäilee, niin voi soittaa Halmstadin kuntaan ja kysellä asiasta. Laitoksen numerohan on: +46-35-13-7000. (+46 siis Ruotsin maatunnus, jos soittaa Suomesta, kun soittaa Ruotsista numero on 035-13-7000).
      Ja tässäpä linkki sosiaalidemokraattien lehtijuttuun aiheesta: http://sdkuriren.se/tjansteman-i-halmstad-vill-expropriera-bostader-till-forman-for-flyktingar/

  3. Ei tämä ole vitsi vaan todellinen uhka. Ruotsi on jo täydellinen internatsimaa joka kielsi laissa vallanpitäjien ja mamujen arvostelun. Natiiviongelman lopullinen ratkaisu lähestyy koko ajan. Ja kaikki alkoi hienosti puhumalla tasa-arvosta ja maailman parantamisesta.

Comments are closed.