Koti Uutisia Kotimaa Väärennettyjä seteleitä liikenteessä

Väärennettyjä seteleitä liikenteessä

10

Monet kansallissosialistit välttelevät pankkien ja korttien avulla maksamista aina kun mahdollista käyttäen käteistä rahaa. Nyt kannattaa kuitenkin olla valppaana, sillä liikenteessä on väärennettyjä seteleitä. Poliisin mukaan kyseessä on varsinkin 20 ja 50 euron seteleitä.

Varovaisuus kannattaa erityisesti kansallismielisille, sillä Suomen poliittinen poliisi on tunnettu siitä, että viranomainen tekaisee verukkeita tunkeutua kansallismielisten koteihin “epäillen” näitä rikoksista.

Väärennetyn setelin käyttäjä syyllistyy rahajäljitelmän levitykseen, joka on rikos. Ole valppaana, saitpa väärennetyn setelin vaikkapa vaihtorahana kaupan kassalta tai automaatista.

Lähde: MTV

10 KOMMENTIT

 1. Eiköhän nuo tule neekereiltä ja muilta rikollisilta lähinnä huumekaupan yhteydessä, jotka Euro-Suomessa 2019 sovitaan Tor-laudan kautta.

  http://hss33mlbykbsxmug.onion

  Siellä on piilotettu rotta-osio, josta voitte katsella ilmoituksia juuri mm. tuosta väärän rahan käytöstä. Se löytyy osoitteesta http://hss33mlbykbsxmug.onion/rotta kun ensit olet mennyt tuohon ensin mainittuun osoitteeseen Tor-selaimella.

  Esim. http://hss33mlbykbsxmug.onion/hki/ on Helsingin huumekauppa-osasto.

  Summa summarum: narkomaanit ja neekerit tekevät printtereillä rahaa Suomessa Herran vuonna 2019.

 2. Todella ironinen “uutinen” Miten raha voi olla “väärennettyä” kun se alunperinkään ei ollut Suomen virallista laillista valuuttaa muutenkaan?

  Suomessa muistaakseni Euroon siirtymisestä ei edes järjestetty äänetystä eduskunnassa:

  http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/247906-asiantuntijoiden-mukaan-perustuslakia-ei-tarvitse-noudattaa

  Ja vaikka olisikin ollut “laillista” niin koko homma käytännössä perustui aika ilmiselvään petokseen…kun Koivisto ja porukat tietoisesti olivat romuttaneet Suomen talouden maan saattamiseksi “Euro-kuntoon”

  https://mvlehti.net/2015/02/11/salainen-raportti-kertoo-suomen-valtiolta-loppui-rahat-vuonna-1992

  ”Kysyntä Suomessa on pakotettava alas ja tarpeen niin vaatiessa se on tehtävä luomalla Suomeen keinotekoinen taantuma, ja taantuman on oltava melko syvä.”

  Ensimmäinen viite asiaan Suomen Pankin pääjohtaja Rolf Kullbergin haastattelu Länsi-Savo-lehdelle 3.11.1988

  Väärettyä Juutalaista valuuttaa…voi pojat;=))

  Vähän niinkuin jenkeissä hiton perustuslaki sanoo;

  “Congress shall have Power…to coin Money, regulate the Value thereof, and of foreign Coin”

  Mutta arvaas kuka oiken painaa rahaa siellä?

  https://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2019/06/jacob-rothschild.jpg

 3. Kiitos uutisesta. Tuntuu vaan siltä etten valitettavasti erottaisi oikeata väärästä jos ovat hyvin tehtyjä.

 4. Jo alunpitäen laitonta valuuttaa väärennetään, pitäisikö teko katsoa jatketuksi vaikka väärentäminen on tehty yksin teoin, vai pitäisikö kaikki euron käyttäjät tuomita ryhtymisestä anastettuun omaisuuteen.

 5. Neekerit tekevät noita printterillä. Leviävät suomalaisille nuorille ja muille huumeidenkäyttäjille Tor-verkossa tehtyjen huumekauppatreffien välityksellä. Mikään kauppahan ei noita ota vastaan, sillä niillä on huipputarkat koneet tarkistamassa setelit. Seteli ei mene helposti läpi, jos sen pinta on ollut kosketuksissa jonkun vieraan kemikaalin kanssa, mainittakoon näin esimerkkinä tässä myös.

  Eli moiset setelit leviävät vain kädestä käteen. Normaalilla suomalaisella ihmisellä ei siis ole mitään pelkoa saada tuollaista.

  • -Normaalilla suomalaisella ihmisellä ei siis ole mitään pelkoa saada tuollaista.

   Jaa, vai että käy kebulassa, baarissa ja kirppiksellä niin normaali suomalainen mies ei saa? Juuri näin, juuri näin.

   • Irakilaisten mössöjä en syö, viinaa en juo, enkä vanhaa roskaa en tarvitse. Teistä vasemmistolaisista en tiedä. Tai siis: nyt tiedän.

   • Irakilainen perinneruoka tuntuu maistuvan teille junteille. Äänestit varmasti PS:ää myös? Pää täyteen vain sen kunniaksi.

   • Eli dokaat ja syöt irakilaisten mössöjä? Onneksi olkoon. Olette erittäin hieno ja isänmaallinen ihminen.

   • Maksaako joku vielä likaisilla kolikoilla ja hikisillä, arvottomilla euroseteleillä? Itse en viitsisi koskea moiseen rahaan. Tulee mieleen viettämäni aika Unkarissa 20 vuotta sitten: mustalaiset (1 000 000+) ja kosteat setelit.

    Kebab-juottoloissa varmasti kelpaa korttikin? Kirppareilla joskus voin käydä vinyylilevyjä katsomassa. Harvemmin tulee enää sitäkään tehtyä. Ei kaupunkiin/kaupunkeihin viitsi enää lähteä: ovat, näet, täynnä rotumuukalaisia ynnä muuta sontaa.

    Itse allekirjoitan käyttäjän -LAC- tekstin: jos et ole kebabia mussuttava, ylihintaista viinaa & keskikaljaa kittaava punaniska tai hikisiä lenkkareita ynnä muita kauhtuneita rytkyjä kirpputorien koinsyömistä alennuslaareista metsästävä vasemmistolainen, niin ei todellakaan ole pelkoa saada väärää rahaa.

    Ja maksaako joku edes ylipäätään 50 euron setelillä sitä päivän pizzaansa? (Isompia seteleitähän ei kukaan ota edes vastaan elintarvike/ravitsemusliikkeissä.) Enpä usko. Eiköhän ne maksut suoriteta juuri niillä risaisilla, paskaisilla kympeillä, vitosilla ja haisevilla kolikoilla, ja takaisin saadaan lisää haisevia kolikoita tai korkeintaan vitosia ja kymppejä. Niitä tuskin kukaan viitsi edes ryhtyä väärentämään. Tämä siis aivan järjellä mietitty skenaario.

    Ja miksi liikenteessä edes pidetään 20, 10 tai 5 sentin kolikkoja Suomessa? Ei niillä yksinään voi mitään ostaa, joten 50 sentin kolikko olisi järkevä vaihtoehto pienimmäksi rahaksi.

Comments are closed.