Koti Aktivismiraportit Vaaliaktivismia Riihimäellä

Vaaliaktivismia Riihimäellä

9

Viikko 4 Riihimäellä käytiin vaaliuurnilla äänestämässä parasta mahdollista ehdokasta. Ota yhteyttä ja liity toimintaan: vastarintaliike[at]vastarinta.com

9 KOMMENTIT

 1. Laskijat sekä lautakunta epäili onko joku neurologinen ongelma että kirjoittaa saman numeron kahteen kertaan??
  Tässä todellakin puhutaan suuresta neurologisesta ongelmasta joka saa ihmisen kirjottamaan kahteen kertaan saman numeron.
  Samaa näin joskus kouluikäisten keskuudessa joilta puuttui tai oli vääristynyt tieto historiasta. Usein myös näitä numeroita viljelevät tunnistaa sosiaalisessa mediassa siitä että 95% on käynyt “elämän kovan koulun” mutta ei ole vielä ehtinyt työelämään koska on opinnot vielä pahasti kesken.

 2. Onko vastarintaliike tosiaankin sellaisen henkilön puolella jonka toiminta tuhosi miljoonia viattomien ihmisten henkiä aiheuttaen toisen maailmansodan? Kaikkia yksityiskohtia ei viitti tässä luetella.

  Lehdessänne on paljon hyviä tekstejä koskien koulutusjärjestelmää, maahanmuuttoa ja muita yhteiskunnallisia Suomea koskevia ongelmia.

  Tämä Hitler-kortti vetää sitten koko projektin romukoppaan. Ikävää. Todella ikävää. Miksi pitää aina mennä äärilaidasta toiseen?

  • Hitler ei tehnyt mitään väärin, tämä on sitä voittajien sekä juutalaisten propagandaa. Hitler ei aloittanut maailmansotaa, se oli Iso-Britannia ja Ranska joka sen teki, Hitler yritti myös useita kertoja tehdä rauhansopimusta Churchillin kanssa mutta hän ei suostunut vaan halusi tuhota Saksan ja kansallissosialismin.

   Silloin kun sinä luet tarpeeksi ja ymmärrät mikä suuri ihminen Adolf Hitler oli, ja hänen kauniista unelmastaan saat omakseen niin et tule enää välittämään vihollisten valheista ja “natsi/Hitler” korteista.

   Suosittelen sinua katsomaan dokkarit “The Greatest Story Never Told: Adolf Hitler” http://www.imdb.com/title/tt3526810/?ref_=nv_sr_6 ja “Europa the last battle” http://www.imdb.com/title/tt7528992/ Molemmat pitäis löytyö Youtubelta.

  • Ennen kuin syytät Hitleriä, tutki taustat ja tapahtumat, käyttäen alkuperäisiä asiakirjoja. Älä usko satuihin. Tarkista kaikki väitteet. Tarkista ensisijaisesti noudattaako tarina fysiikan lakeja.
   ja muista, että Voittaja kirjoittaa Historian.

   Olen varma ettet kuullutkaan sanaa Komintern.

  • Kysymykseesi: ei, sillä emme arvosta pankkiireita, jotka ahneutensa nimissä aiheuttavat sotia (myös toisen maailmansodan) ja tuhoavat elämiä tänäkin päivänä parhaansa mukaan.

Comments are closed.