Koti Uutisia Uutuuksia Kadulle.comissa!

Uutuuksia Kadulle.comissa!

8

kcom_linjoilla

Verkkokauppa Kadulle.comiin on saatu kaksi uutta kirjaa valikoimaan.

Useita kirjoja kirjoittaneen Alain de Benoist’n Carl Schmitt Today on syväluotaava analyysi oman aikansa lakinerona pidetyn Carl Schmittin kritisoiduista näkemyksistä “terrorisminvastaisen sodan” vaikutuksista sekä konfliktien osapuolien välittömästä osoittamisesta; kuka on valtion ystävä ja kuka sen vihollinen.

A Little Book of Craftism taas on urbaanin askartelijan käsikirja, joka sisältää toinen toistaan kekseliäämpiä ja helposti toteutettavia askarteluprojekteja. Pakkohankinta jokaiselle askartelusta ja käsitöistä kiinnostuneelle!

8 KOMMENTIT

 1. Pikkuvirhe tuossa viimeisen kirjan nimessä (myös kadulle.comissa). Kyseessä on A Little Book of Craftivism, ei Craftism.

  Saattais muuten olla ihan mielenkiintoinen kirja, kun käsityötkin vähän kiinnostaa.

 2. Vain yksi mielipide: Pitäisin hyvänä ideana paitoja, joissa TYR-logo ja tekstinä vain “Kansallinen Vastarinta”.

  Kansallinen Vastarinta on aidosti todella hieno logo/tunnus. Siinä on yhdistettynä radikaali ja perinne. Suomi on olemassa siksi, että maassamme oli aitoa kansallista vastarintaa silloin, kun sitä tarvittiin. Ja toisaalta juuri nyt “Kansallinen Vastarinta” symboloi ennakkoluulotonta, suoraselkäistä ja radikaalia kansallista vastarintaa.

  Lisäksi “vastarinta.com” on hieno tunnus ja aivan varmasti merkittävä osa uusista sivulla kävijöistä aidosti kiinnostuu Kansallisesta Vastarinnasta, jos kävijä perehtyy materiaaliin.

  Vastustajamme tarjoaa sontaa, joka toki on kauniissa paketissa, mutta vastustaja ei itsekään tajua, että sonta on sontaa on sontaa, vaikka sitä kuinka halattaisiin, taputeltaisiin tai ylistettäisiin.

  Kai Murros on oikeassa, kun hän sanoa jotakuinkin näin: “Aivan kohta valkoinen nationalismi ( eli siis kansallinen vastarinta) on se ilmiö, joka erottuu, jossa on hohtoa, johon kaikki haluavat kuulua”. Eli nationalismi itää jo ja siitä kasvaa hyvää vauhtia kaunis, komea kasvi ja kun se puhkeaa kukkaan niin kaikki ylistävät sitä, kaikki haluavat sanoa olleensa aina sitä mieltä.

  Levitetään logoamme:

  Kansallinen Vastarinta!

  Patriootti!

   • Tämä selvä.

    Silti juuri “Kansallinen Vastarinta” on hieno tunnus. Se on ytimekkäämpi ja radikaalimpi kuin liikkeen virallinen nimi, mielestäni. Ja mehän haluamme ihmisiä sivuillemme, sillä juuri sieltä itsekin lähdin mukaan. Sivut ovat hyvät ja ne vetävät, koska ne ovat aidot ja niissä on särmää. Ne pukevat sanoiksi sen, mitä tuhannet ja taas tuhannet ajattelevat.

    Levitetään sitä sanaa, sitä sanomaa, josta löytyy tietoa nopeasti ja heti.

    Mutta eipä tästä enempää. Ihan hienoja tuotteita löytyy jo nyt ja olen itsekin jo ostanut mm. kirjallisuutta.

 3. Logo on hieno ja väriä on tunnustettava, mutta miulle se mitäsiellä paidan sisällä on on paljon tärkeämpää. Ei se että miehellä on ase tee hänestä asemiestä ja tämä bändäri kulttuuri kannattaa hylätä ko kehtoonsa. Nationalismi on ajatus, elämän tapa mutta pelkkiin paiyoihin jäävä hölynpöly os juuri sitä; hälynpölyä.

  • Samaa mieltä siinä, että nationalismi on ajatus, elämäntapa.

   Toisaalta mielestäni pitäisi rohkeasti levittää viestiämme: Kansallinen Vastarinta ja vastarinta.com.

   Henkilökohtaisesti tutustuin ensin Magneettimediaan ja sitä kautta sitten Kansallisen Vastarinnan sivuille. Toki jo paljon ennen tätä vaihetta olin tutustunut mm. The Occidental Observer-sivustoon. Nyttemmin mm. Nordfrontin sivut palavat usein taululla.

   En näe mitään pahaa siinä, että levitämme kaikin mahdollisin keinoin tietoa siitä, mistä tietoa saa. Sehän on nykypäivän meininkiä, halutaan tai ei. Rohkenen olla eri mieltä sanasta “bändäri”. Uskoisin, että esim. 1930-luvun Saksassa identifioituminen esim. pukeutumisella oli aivan keskeisiä yhteenhitsaavia elementtejä.

   Ja ennen kaikkea, meillä ei ole mitään hävettävää. Päinvastoin.

   Vielä lopuksi: Kansallinen, nationalistinen liike tarvitsee mielestäni kaikenlaisia ihmisiä. Jotkut meistä ovat hyvinkin fyysisiä niin fyysisesti kuin henkisesti, ja toiset ehkäpä vähemmän, mutta kaikkia tarvitaan. Joillakin voi olla esim. rahallisia resursseja, tai yhteyksiä rahamaailmaan. Joillakin esim. yhteyksiä ulkomaille, kielitaitoa.

   Nationalistinen liike tarvitsee kaikkia nationalisteja ja kukaan ei ole toista parempi tai huonompi itse nationalismissa.

   Se on sitten eri asia, että jotkut ovat päiväperhoja ja eivät ole tosissaan liikkeellä, mutta sehän selviää aina äkkiä. Perhonen liitelee vain lyhyen aikaa…

   Eli olen kuin olenkin siis hieman eri mieltä, mutta vain teknisessä toteutuksessa. Ja tyylipisteitähän ei jaeta, jos vain maaliin päästään. Muutenkin henkilökohtaisesti en koskaan haluaisi ns. “riidellä” näistä asioista, mutta mielipide pitää aina sanoa, se on ikään kuin oikean vastarinnan symboli: Eriävä mielipide.

   Sitten kun liike määrittää selkeästi linjat niin sillä mennään, se on selvä.

   Tsemppiä vaan kaikille!

  • The Turner Diaries olisi myös toiveissa Taisteluni-kirjan ohella.

Comments are closed.