Koti Uutisia Uusnatsirikollisia, huumeita ja aivopesua

Uusnatsirikollisia, huumeita ja aivopesua

3

Obey_UK

Helsingin Sanomat julkaisi loppuviikosta Jukan (nimi muutettu) haastattelun, jossa syvennyttiin “fasismin ja ääriliikehdinnän” anatomiaan.  Myös Suomen Vastarintaliikettä käsiteltiin. Kansallismielisyyden rakennuspalikoiksi nimettiin muun muassa seksuaalinen hyväksikäyttö, huumeet ja alkoholistivanhemmat.

Rodunsekoituksen auvosta kertovan Leijonasydän-elokuvan mainosartikkeliksikin epäilty “Seitsemän vuotta uusnatsina” kertoo tarinan entisestä skinheadista. “Jukalla” oli nuorena pilottitakki, mutta nykyään hän asuu vaalein sävyin sisustetussa asunnossa perheensä kanssa. “Jukan” asunnon seinillä on perheenjäsenten valokuvia ja naapureiden pihoilla on trampoliineja. Salaisuudeksi jää, miten tämä kaikki liittyy mitenkään siihen, ettei “Jukka” ole enää kansallismielinen.

Helsingin Sanomat antaa olettaa, että periytyvän syrjäytymisen, itsemurhien ja huumekuolemien sekä isänmaanrakkauden välillä on olemassa side. “Jukka”, jonka elämäntarinaan väite perustuu, muistuttaa paljon ruotsalaisia vastineitaan. Ruotsissa toimiva Exit-järjestö painostaa nuoria eroamaan kansallismielisistä järjestöistä. Exit on saanut valtiolta avokätistä rahoitusta ja monet sen työntekijöistä ovat kansallismielisyyden jättäneitä takinkääntäjiä. Järjestön perustaja Kent Lindahlin kirjaa Exit markkinoidaan Suomessakin, ja suuret tiedotusvälineet ovat olleet konseptin innokkaimpia markkinoijia Pohjoismaissa. Kiintoisaa on, että monet Exitin tunnetuimmista aktiiveista eivät suinkaan ole jättäneet rikollisuutta luovuttuaan kansallismielisyydestä. Järjestön jäsenet ovat käyttäneet veronmaksajien rahoja “huumebileisiin”, vakuutuspetoksiin ja tyyriisiin ravintolailtoihin. Koska rikoksia ei kuitenkaan ole tehty kansallismielisyyden vaan antirasismin nimissä, ei valtamedia ole nähnyt syytä puuttua niihin.

“Jukan” kaltaiset “entiset kansallissosialistit” ovat alkoholiongelmaisia huligaaneja, joille maailmankatsomus on aina ollut kulissi. Monilla heistä (“Jukka” mukaan luettuna) ei edes ole järjestötaustaa, vaan aatetta on ajettu kännissä huitomalla. Ruotsin rikoksentorjuntaneuvosto BRÅ:n mukaan suurin osa kansallismielisyyden jättäneistä takinkääntäjistä on juuri niitä, jotka ovat kärsineet pahimmasta huume- tai alkoholikoukusta ja joilla on raskas rikostausta. Neuvoston mukaan miehet luopuvat aatteesta naisia todennäköisemmin.

Huumeongelmaisia nuoria miehiä, jotka muutaman vuoden sekoiltuaan päättävät pyytää julkisesti anteeksi syntejään. “Jukan” tarina on karkkia liberaalitoimittajien korville. Edes Helsingin Sanomat ei kuitenkaan usko, että suomalaisen “fasismia” voi selittää pelkästään “psykologisilla ominaisuuksilla, hänen aiemmilla kokemuksillaan, tyytymättömyydellään tai tyhmyydellään”. Kotimainen kansallismielisyys on lehden mukaan muuttunut aatteellisesti kypsemmäksi 2000-luvulla. “Jukka” syyttää tästä järjestöjen johtajia, jotka “varmaan […] aivopesee muita uskomaan ja toimimaan haluamallaan tavalla”.

Toivotamme kaikki Helsingin Sanomien ja anonyymien entisten “uusnatsien” aivopesuun kyllästyneet tutustumaan “Suomen ehkä radikaaleimpaan kansallismieliseen liikkeeseen”! Aktivoidu!

 

Aiheeseen liittyen: Helsingin Sanomat ehkä laatujournalismia?

3 KOMMENTIT

 1. Totuus voittaa, viimeistään kun tilanne kärjistyy Kreikan tasolle. Alkuperäisväestö vaatii apua laittomien maahanmuuttajien rikollisuutta vastaan ja rosvohallinto harjoittaa maahanmuuttajia suosivaa politiikkaa. Tarkoitus on korvata alkuperäisväestö muukalaisilla jotka hyväksyvät pankkihuijauksien raunioittamat yhteiskunnalliset olosuhteet huomattavasti helpommin. Huijarimedian valheet paistavat selkeästi maalaisjärkevien ihmisten silmissä kun avunpyyntöihin ja moitteisiin vastataan arvostelemalla kreikkalaisia itsekkäiksi rasisteiksi.

  Valkoisten rotujen suurimpia hyväksikäytettyjä ominaisuuksia on heidän taipumuksensa laittaa muiden etu omansa tielle, olla laupiaita vaikka oman sukupuuttoonajamisensa kustannuksella (joka tietenkin johtaa kyseisen “heikkouden” häviämiseen maailmasta).

  http://www.dailystormer.com/researchers-find-whites-more-altruistic-than-other-races/

  Juutalainen on tarkkaillut tätä ominaisuutta getoistaan kristillisen valtakauden ajan ja osaa käyttää sitä esimerkillisen hyvin syyllistämispropagandassaan läntisen sivilisaation alasajossa.

  Leijonasydän on viime kädessä kansanitsemurhapropagandaa. Opetus: kun unohdetaan että Suomen kansa ollaan systemaattisesti hävittämässä niin kaikki on hyvin.

 2. Leijonasydän on saastaa.

  Mitä tulee tähän patriootti-touhuun, teidän pitäisi järjestäytyä poliittiseksi puolueeksi ja unohtaa kaikenlainen anarkia.

  Itse kannatan tervehenkistä fascismia eli yhteenhiileen puhaltamista Suomen kansan etua ajamalla. Se onnistuu vain ja ainoastaan sen kautta, että Suomen kansa saadaan toipumaan aivopesusta ja tajuamaan että EU kommunismi ei vaan yksinkertaisesti toimi. Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin se että nationalisteiksi itseään luulevat suomalaiset tyytyvät äänestämäään sionisti persuja ja uskovat kaikki sionisti Soinin valheet. Se on oksettavaa, ja muuttaisin metsään pakoon tätä kaikkea, jos olisin erakkotyyppi.

  Tosin EU:sta ei kai pääse irti kuin sotimalla mutta onko Suomen kansa enää niin yhtenäinen että täältä löytyy porukkaa pistämään hanttiin EU-kommunismille. Vaikuttaa siltä, että suurin osa on tyytyväinen kun saa leipää ja sirkushuveja eli rahaa (korollista velkaa) pankkiautomaatista ja elokuvateattereista Leijonasydämen kaltaista roskaa suoraan silmille.

  Kävin viime kesänä tutkimusmielessä Maailma kylässä -tapahtumassa. Oli hirvittävää nähdä ihmisten onnessaan heiluttelevan EU:n eli meidän kaikkien yhteisen vihollisen lippuja. Mitä tulee maailma kylässä tapahtumaan, sekin on vain valhetta koska maailma ei ole tullut vain kylään vaan asumaan. Kannatan rakkaudellista kuria eli sitä että nyt pistettäisiin rajat kiinni jotta saadaan rikollisuus kuriin. Suomi on muuttunut viidakoksi. On otettava esiin viidakkoveitsi eli ESIVALLAN MIEKKA, joka Suomessa on tylsynyt ja muuttunut jonkinlaiseksi vaaleanpunaiseksi dildoksi jota hiukan heilutellaan ja sanotaan että soo soo.

Comments are closed.