Koti Uutisia “Uusnatsihyökkäys” mustien mielenosoittajien kimppuun paljastui huijaukseksi

“Uusnatsihyökkäys” mustien mielenosoittajien kimppuun paljastui huijaukseksi

1

UK_Ferguson_protesti

Amerikan rotujenväliset suhteet ovat kärsineet rajusti viime vuoden aikana, kun mustat ovat pitäneet jatkuvasti mielenosoituksia, jotka ovat äityneet väkivallaksi, ryöstelyksi ja tuhoamiseksi. Tämänhetkiset mellakoinnit aiheutti mustan Jamar Clarkin kuolema. Häntä ammuttiin pidätyksen yhteydessä, kun hän vastusti väkivaltaisesti valkoisia poliiseja ja yritti ryöstää heidän aseensa.

Nimillä Black Lives Matter ja justice4jamar sosiaalisessa mediassa esiintynyt protestiliike ilmoitti, että uusnatsit olivat hyökänneet kesken rauhaisan mielenosoituksen, alkaneet solvata heitä “neekereiksi” ja sitten avanneet tulen heitä kohti. Media otti tarinan välittömästi todesta ja sitä levitettiin päiviä monella uutiskanavalla ja sivustolla.

Mustien painostusjärjestö NAACP:n Minneapolisin johtaja Nekima Levy-Pounds kommentoi: “Olen järkyttynyt, että valkoisen ylivallan kannattajat ovat avanneet tulen väkivallattomia, rauhallisia mielenosoittajia kohti.” Levy-Pounds myös villitsi mielenosoittajia väittämällä, että todellisuudessa valkoiset poliisit olivat “natsihyökkäyksen” takana.

 

 

Tapahtuman uskottavuus kuitenkin romahti, kun mustien haastattelussa osanottajat kertoivat, kenties tahattomasti, kuinka he hyökkäsivät ensin “uusnatsien” kimppuun. Jahdattuaan näitä jonkun matkaa miehet kaivoivat aseet esiin ja ampuivat itsepuolustukseksi. Poliisi on pidättänyt kaksi miehistä kuulustelua varten, ja ainakin toinen “valkoisen ylivallan kannattajista” on latino.

Lähteet: CBS, Counter Currents News, Rawstory

1 KOMMENTTI

  1. Nämä samat “black lives matter” hyypiöt twiittaili “#fuckparis” sen terroristi-iskun jälkeen koska pariisi sai enemmän huomiota kuin he, vaikka Ranska oli kuulemma ollut ilkeä neekereille 100 vuotta sitten.

    Siitä saa jonkunlaista hajua että minkälaista porukkaa nuo BLM neekerit on.

Comments are closed.