Koti Uutisia Uusia tuotteita kannatuskaupassa!

Uusia tuotteita kannatuskaupassa!

0

Kadulle.com-kannatuskauppamme valikoimiin on palannut kaksi suosittua kirjaa, Arthur Kempin historiallinen tietokirja March of the Titans sekä Andrew MacDonaldin rotusotakuvaus The Turner Diaries.

UK_Arthur_Kemp_March_of_the_titans

March of the Titans on täydellinen kuvaus valkoisen rodun historiasta, 350 vuosisataa myrskyisiä tapahtumia. Tämä on kertomus suurista visioista, imperiumeista, saavutuksista, voitoista, murskaavista virheistä ja tappioista sekä mahtavista kamppailuista.

Mikä tärkeintä, tässä teoksessa otetaan esille todellinen syy maailman mahtavimpien valtojen nousuun ja tuhoon – se, että kaikki sivilisaatiot kehittyvät ja kaatuvat niiden rodullisen yhtenäisyyden perusteella, ei minkään muun. Valtio voi selvitä sodista, tappioista ja luonnonkatastrofeista, mutta ei rodullisesta hajoamisesta.”

UK_Andrew_Macdonald_Turner_Diaries

William Pierce, amerikkalaisen National Alliancen perustaja ja johtaja kuolemaansa saakka, kirjoitti tämän vallankumouksellisen fiktiivisen teoksen salanimellä 1970-luvulla. The Turner Diariesin (‘Turnerin päiväkirjat’) on kerrottu innoittaneen niin The Order -järjestöä kuin Oklahoman pommittajaakin. Kirjan tapahtumat sijoittuvat Yhdysvaltoihin 1990-luvun alkuun, jolloin valkoisten selviytymistaistelu on alkamassa…”