Koti Uutisia Uusia tuotteita kannatuskaupassa

Uusia tuotteita kannatuskaupassa

0

Kadulle.com-kannatuskauppa on jälleen saanut uusia tuotteita valikoimiinsa. Jacob Grimmin Fairy Tales of the Brothers Grimm on Kalevala-tyyppinen kokoelma kansantaruja Saksasta. Suosittua VAPAUSTAISTELU-paitaa saa nyt myös naistenmallia. Kaduilta tuttu Vastarintaliikkeen tolppajuliste on nyt myös yleisön saatavilla.

UK_The-Fairy-Tales-Of the-Brothers-Grimm

Jacob Grimm: Fairy Tales of the Brothers Grimm

Etsitkö kaunista ja lohdullista satua, joka johdattaa sinut unten maille? Etsimääsi et löydä tästä teoksesta. Jacob ja Wilhelm Grimmin 1800-luvun alussa kokoamat tarinat kuvastavat elämää sellaisena kuin keskieurooppalaiset sen tunsivat – oikullisena ja usein julmana. Nämä kaksi germaanisten kansantarinoiden vaalijaa olivat viihdyttäjiä vain vahingon kautta.

Kun Grimmin veljekset havaitsivat, kuinka heidän kertomuksensa lumosivat nuoria lukijoita, he ja lukuisat julkaisijat heidän jälkeensä alkoivat “korjata” asioita: kertomuksista tuli vähitellen pehmeämpiä, miellyttävämpiä ja opettavaisempia. Kaikki kiillottaminen ei kuitenkaan koskaan pyyhkinyt pois tarinoiden omaleimaista ydintä.

UK_Vapaustaistelu-naistenmalli

UK_A3_tolppaflyeri