Koti Uutisia Uusia tuotteita kannatuskaupassa

Uusia tuotteita kannatuskaupassa

0

Kadulle.com-verkkokauppa on lisännyt valikoimiinsa James K. Warnerin lyhyen teoksen Kroatian Utashi-järjestöstä. Lisäksi Charles Bronsonin harjoitteluopasta eristysselliin on jälleen saatavilla.

UK_Anton-Pavelic-and-the-Ustashi-James-Warner

James K. Warner: Anton Pavelic and the Ustashi: A Brief History of the Croatian Nationalist Movement

Teoksessa kerrotaan lyhyesti Kroatian historiasta – siitä, kuinka Kroatian alueella eli aikoinaan hyvin paljon erilaisia ihmisiä ja uskontoja sekä siitä, kuinka nämä yhdistettiin Jugoslavian keinotekoisen valtion alle ensimmäisen maailmansodan jälkeen.

Kyseessä oli luonnoton liitto, ja kroatialaiset kaipasivat itsenäisyyttä. He saavuttivat sen Jugoslavian romahtamisen aikaan, kun hallitus vaihtoi suhtautumistaan Saksaan myötämielisestä vihamieliseksi, provosoiden näin Saksaa hyökkäämään. Saksan armeija toivotettiin tervetulleeksi Zagrebiin, ja Slavko Kvatemik, Ustaša-järjestön johtaja, julisti itsenäisyyden radion välityksellä. Uutta Kroatian hallitusta johti Ante Pavelić, jolle kirkko antoi täyden tukensa. Teoksessa esitetään isä Franko Kralikin lausuma, joka osoittaa, kuinka närkästyneitä uskonnolliset johtajat olivat joidenkin juutalaistahojen toimiin maassa.

Myöhempinä vuosina Kroatia on jälleen saavuttanut itsenäisyyden Jugoslaviasta.

UK_Charles-Bronson-Solitary-Fitness-262

Charles Bronson: Solitary Fitness

Ei enää tekosyitä! Treenata voit missä ja milloin vain, tarvitset vain oman kehosi painon ja tarpeeksi motivaatiota. Maailmankuulu eristysvanki Charles Bronson kirjoitti tämän kehonpainoharjoitteluoppaan omien kokemuksiensa pohjalta sellissään Wakefieldin vankilassa.