Koti Uutisia Uusia tuotteita Kadulle.comissa!

Uusia tuotteita Kadulle.comissa!

0

Kadulle.comissa on saatavana jälleen lisää tavaraa. Hyllyihin saapui uusia kylpytakkeja, T-paita, linkkuveitsi, taskulamppu ja monitoimiveitsi.

T-paitana kauppaan saapui ympäri maailmaa kansallismielisten joukossa suosiota niittänyt Defend-paita Pohjola-versiona. Defend North -paitaa saa ostettua tästä linkistä ja se maksaa 15,90 euroa.

Muuna vaatetuksena on saatavana kylpytakkeja sekä riimu– että Bellum-mallisina. Takkeja saa harmaina ja valkoisina. Yhden takin hinta on 89,90 euroa.

Työkaluina ostettavissa ovat nyt Bellum-linkkuveitsi sekä Bellum-monitoimityökalu. Linkkuveitsi tulee puisessa laatikossa ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Siihen sisältyvät myös vyöklipsi ja -kotelo. Linkkuveitsen hinta on 25,90 euroa. Monitoimiveitsi taas on tyylikäs mattamusta ammattilaistyökalu, joka tarjoaa käytännön apua moniin hetkiin. Siinä ovat pihdit, veitsi, viila, korkkiruuvi sekä pullon- ja purkinavaaja. Monitoimiveitsen hinta on 39,90 euroa. Voit tutustua veitsiin tästä ja tästä.

Pimeitä metsäreissuja varten on nyt saatavilla Bellum-taskulamppu LED-valoilla. Lamppu fokusoi keskitettyä kaukovaloa yli sadan metrin päähän. Lampun mukana tulee vyökotelo. Voit tutustua tuotteeseen tästä linkistä.

Kadulle.com pyrkii koko ajan laajentumaan kaikkien kansallismielisten omaksi kaupaksi, josta kaikki voisivat löytää itselleen tuotteita. Auta kauppaa kasvamaan ja taistele poliittisesti korrektien kauppaketjujen monopolia vastaan tukemalla kansallismielistä yritystoimintaa.