Koti Uutisia Uusia tuotteita Kadulle.com-verkkokaupassa

Uusia tuotteita Kadulle.com-verkkokaupassa

0

Kadulle.com vastustaa tällä viikolla kansanmurhaa!

Apartheidin kaatumisen jälkeen mustat ovat järjestelmällisesti murhanneet kymmeniätuhansia valkoisia, etenkin maanviljelijöitä. Raiskaukset ovat yhä yleisempiä, talous on retuperällä ja yhä useampi joutuu maksamaan itsensä kipeäksi yksityisille turvallisuusyrityksille. Valtamedia ei tästä kirjoita.

Valikoimiimme on tällä viikolla lisätty lukuisia Etelä-Afrikan historiaa ja nykytilannetta koskevia teoksia. Lisäksi voit itse osoittaa tukea maan valkoisille ja ostaa kansanmurha-aiheisen kampanjamateriaalipakettimme!

UK_Arthur_Conan_Doyle-The_Great_Boer_War

Arthur Conan Doyle: The Great Boer War

Parhaiten Sherlock Holmes -kirjoistaan tunnetun Arthur Conan Doylen teos The Great Boer War oli yksi ensimmäisiä täydellisiä kertomuksia buurisodasta. Vuonna 1902 julkaistu teos on ollut vertailukohtana kaikille brittien ja buurien välistä yhteenottoa käsitteleville teksteille.

“Sotahistoriamme on käsitellyt laajalti konfliktejamme Ranskan kanssa, mutta Napoleon ja hänen veteraaninsa eivät koskaan koetelleet meitä niin ankarasti kuin nämä karaistuneet maanviljelijät muinaisine teologioineen ja ajanmukaisine kivääreineen.” – Suomennettu ote ensimmäisestä luvusta

UK_Arthur_Kemp-Victory_Or_Violence

Arthur Kemp: Victory or Violence: The Story of the AWB of South Africa

Tämä kirja esittelee nationalistisen Afrikaanerien vastarintaliikkeen (AWB) taustaa ja historiaa sekä perehtyy sen karismaattiseen, edesmenneeseen johtajaan Eugène Terre’Blancheen. AWB:tä pidettiin vastuussa Etelä-Afrikan historian laajimmasta pommituskampanjasta vuonna 1994. Kirja tarjoaa silminnäkijän selonteon maan tapahtumista – eikä täydellistä ymmärtämystä Etelä-Afrikasta voi saada, ellei ole vieraillut maassa. Mielenkiintoinen tietokirja Etelä-Afrikasta, vastarintaliikkeestä ja sen johtajasta.

UK_Arthur-Kemp-The-lie-of-apartheid

Arthur Kemp: The Lie of Apartheid and Other True Stories from Southern Africa

Teos on yhdeksän esseen sarja, joka kertoo poliittisesta elämästä “vanhassa” ja “uudessa” Etelä-Afrikassa.

“The Lie of Apartheid” osoittaa, kuinka kirjoittaja lakkasi kannattamasta kyseistä käytäntöä todettuaan, että kyse oli moraalittomasta ja kestämättömästä ideologiasta, joka takasi valkoisten alasajon Afrikassa.

“The Myth of Mahatma Gandhi” -esseessä todetaan, kuinka tämä liberaali ikoni oli rasisti, joka suhtautui hyvin kielteisesti mustiin ja joka kannatti erottelua ja valkoisten valtaa Afrikassa.

“The Puzzle of Autogenocide” vastaa kysymykseen siitä, miksi valkoinen Etelä-Afrikka äänesti mustan enemmistön vallan puolesta vuosisatoja kestäneen valkoisen hallinnon jälkeen.

“How the Mighty Fall” on lyhyt kartoitus siitä, kuinka ennen niin voimallinen Etelä-Afrikan armeija romahti uuden hallinnon aikana.

“When the River Ran Red” on dramaattinen kertomus vuoden 1838 Blood Riverin taistelusta ja siitä, kuinka voittajat epäonnistuivat ymmärtämään, että demografia on avain sivilisaatioiden nousuun ja tuhoon.

“When the West Looked Away” kuvaa Zimbabwen harjoittamaa kauhistuttavaa valkoisten vastaista etnistä puhdistusta, jota länsi katsoi läpi sormien, koska uhrit olivat valkoisia.

“Interviewed by the Flemish” on tähän mennessä julkaisematon kirjoittajan haastattelu, joka käsittelee erilaisia Etelä-Afrikkaan liittyviä aiheita sekä joitain kysymyksiä hänen toisista teoksistaan.

“Conspiracies and the Assassination of Chris Hani” käsittelee Nelson Mandelan todennäköisimmän seuraajan, Chris Hanin, murhaa vuonna 1993 sekä apartheid-valtion tiedustelupalvelun todellista roolia.

“The Death of Johannesburg” on valokuvallinen essee, joka kertoo Etelä-Afrikan suurimman kaupungin rappiosta kolmannen maailman vallan alla.

UK_Philip_Du_Toit-The_Great_South_African_Land_Scandal

Philip Du Toit: The Great South African Land Scandal

Kolmetoista vuotta mustan hallinnon perustamisesta vuonna 2007 Etelä-Afrikasta tuli elintarvikkeiden nettotuoja ensimmäistä kertaa sitten sen perustamisen vuonna 1652. Philip Du Toit’n teos kertoo Etelä-Afrikan “maareformista”, joka oli petollinen ja seurauksiltaan tuhoisa siitäkin huolimatta, että se eteni hitaammin kuin Zimbabwessa.

Valkoisia afrikaaniviljelijöitä ajetaan pois mailtaan murhien, terrorin ja valtion painostuksen avulla. Lähes jokainen mustien maanviljelijöiden haltuun ottama tila on kokenut romahduksen, ja sama pätee ruoantuotantoon. Valkoisia viljelijöitä on nyt jäljellä arviolta 30 000, kun heitä vielä vuonna 1980 oli 80 000.

Kun teos julkaistiin ensimmäisen kerran, Etelä-Afrikan hallitus teki parhaansa vaientaakseen sen sanoman. Syy tähän käy ilmeiseksi, sillä lukijalle tarjotaan lukuisia esimerkkejä, analyysejä ja kiistattomia faktoja mustien epäonnistumisista.
Tri Du Toit’n teos paljastaa, mitä valkoisille eteläafrikkalaisille on todella tapahtunut Afrikan kansalliskongressi ANC:n myötä. Kirja on myös varoittava esimerkki länsimaille siitä, mitä vaikutuksia kolmannen maailman maahanmuutolla voi olla niiden tulevaisuudelle.

UK_Vastustan_kansanmurhaa_kampanjapaketti

Kampanjapaketti: “Vastustan kansanmurhaa”

Apartheidin kaatumisen jälkeen mustat ovat järjestelmällisesti murhanneet kymmeniätuhansia valkoisia, etenkin maanviljelijöitä. Raiskaukset ovat yhä yleisempiä, talous on retuperällä ja yhä useampi joutuu maksamaan itsensä kipeäksi yksityisille turvallisuusyrityksille. Valtamedia ei tästä kirjoita.

Osoita solidaarisuutta Etelä-Afrikan valkoisille ja levitä tietoisuutta Etelä-Afrikan todellisesta kansanmurhasta!

“Vastustan kansanmurhaa” -kampanjapaketti sisältää 200 lentolehtistä, 60 lipputarraa, 30 mustavalkoista tarraa sekä 3 rintanappia.

vastarinta.com/Kansanmurha