Koti Uutisia Uusia tarroja ja kirjoja Kadulle.comissa!

Uusia tarroja ja kirjoja Kadulle.comissa!

4

Verkkokauppa Kadulle.comiin on saapunut tällä viikolla uusia tarroja ja kirjoja.

Tarramalleja on kaupassa kuusi uutta, joita ei kaupassa aikaisemmin ole myyty. Voit tarkkailla malleja TÄSTÄ linkistä. Tarrojen lisäksi kaupassa on kolme uutta kirjaa. Alla kirjojen kuvaukset.

Oswald Spengler: Man and Technics: A Contribution to a Philosophy of Life

Saksalainen historioitsija ja kulttuurifilosofi Oswald Spengler (1880–1936) esittää teoksessaan Man and Technics näkemyksiään ihmisen ja tekniikan suhteesta sekä sen yhteiskunnallisista ja ekologisista vaikutuksista. Häkellyttävää kyllä, Spenglerin ennustukset ovat toteutuneet varsin tarkasti, vaikka teos ilmestyi jo vuonna 1931.

Dominique Venner: The Shock of History: Religion, Memory, Identity

The Shock of History koostuu ranskalaisen kirjailija-historioitsija Dominique Vennerin (1935–2013) keskusteluista toimittaja Pauline Lecomten kanssa. Teoksessa Venner käsittelee Euroopan historiaa muun muassa siirtolaisuuteen liittyvien haasteiden ja globalismin vaarojen valossa.

Ludwig Klages: The Biocentric Worldview

The Biocentric Worldview on saksalaisen filosofi-psykologi Ludwig Klagesin (1872–1956) essee- ja runokokoelma. Klages kritisoi modernia maailmaa ja näkee maailman jakautuneena elämää edistäviin ja sitä heikentäviin voimiin. Jälkimmäisiin Klages lukee muun muassa materialismin.

Saimme myös lisää loppumaan päässyttä Veriyhteys-kokoelmaa, joten sitä saa taas ostettua!

Tervetuloa ostoksille!

4 KOMMENTIT

  1. Eikö kiuas kustannuksella ollut suomennettu versio tuosta mand and technicsistä?

    • No mutta siellä ei ole noin siistejä tarroja samalla kerralla tilattavaksi!

    • Hännikäisen porukkaa ei muutenkaan kannata tukea. Niiden kynillä ei tulla maata muuttamaan, vaan Vastarinnan toiminnalla!

Comments are closed.