Koti Uutisia Ulkomaat Uusi tutkinta Trumpia vastaan aloitettu

Uusi tutkinta Trumpia vastaan aloitettu

8

USA:n presidentti Donald Trumpia vastaan on aloitettu uusi tutkinta. Tällä kertaa tutkinnan alullepanijana on juutalainen Jerrold Nadler.

Demokraattien johtama Yhdysvaltain edustajainhuone (House Of Representatives) on aloittanut uuden tutkinnan maan presidentti Donald Trumpin toimista. Tällä kertaa kyse ei ole kuitenkaan väitetystä venäläisten puuttumisesta vuoden 2016 presidentinvaaleihin.

-Meidän tehtävämme on tutkia vallan väärinkäyttöä, korruptiota ja yrityksiä estää oikeuden toteutuminen, sanoo tutkintaa johtava edustajainhuoneen oikeusvaliokunnan puheenjohtaja, newyorkinjuutalainen Jerrold Nadler.

-Olemme nähneet hyökkäyksiä lehdistövapautta vastaan, lehdistöä on nimitetty kansan viholliseksi, olemme nähneet hyökkäyksiä oikeusministeriötä, FBI:ta ja tuomareita kohtaan. Kaikki tämä on tuhoisaa meidän vapauksiamme, toimivaa viranomaisjärjestelmää sekä konstitutionaalista systeemiä kohtaan, hän jatkaa.

Nyt noin kuudeltakymmeneltä presidentin lähimmältä henkilöltä tullaan saamaan dokumentteja, jotka tutkijat aikovat käydä läpi.

Lähde: Nordfront

8 KOMMENTIT

 1. Lehdistöhän on kansan vihollinen numero yksi kaikkialla maailmassa.

 2. Taitaa se koiraskin poikia kun oikein vääntää ja puhkuu. Näin wanhakantaisesti ajateltuna.

 3. Oksettattavaa tuo jutikoiden valehtelu. Yököttäviä saasta ihmisiä. Satanisti paskoja

 4. Martin Armstrong kirjoitti (englanniksi) erinomaisen havainnon siitä, miten Amerikan imperiumin nykymeno on täsmälleen samanlaista kuin mitä meno oli Rooman valtakunnassa ennen romahdusta.

  > The Praetorian Guard — the emperor’s personal
  > bodyguards — assassinated and installed new
  > sovereigns at will

  Keisarillinen henkivartiokaarti valitsi ja nimitti keisarin oman tahtonsa mukaan. Keisarin toimi oli myytävänä. Rahaa otettiin vastaan, keisari murhattiin ja valittiin taas uusi tilalle.

  Tänään valtion yläpuolella USA:ssa on Deep State: FBI, CIA ja NSA. Ne haluavat vaihtaa Trumpin. Hajaannus ja sekasorto levisi Rooman senaattiin aivan kuin se leviää nyt USA:nkin senaattiin.

Comments are closed.