Koti Uutisia Uusi tunkeutujien joukkotaistelu Belgiassa

Uusi tunkeutujien joukkotaistelu Belgiassa

2

UK_joukkotaistelu_Belgia

Pakolaisleirillä Leopoldsburgissa Belgiassa on pidätetty 11 henkilöä osallisuudesta väkivaltaiseen kahakkaan ja leirin omaisuuden tuhoamiseen. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun tappelevat pakolaiset kääntyivät tilannetta rauhoittamaan tulleiden poliisien kimppuun. Useat haavoittuivat tilanteessa.

TV-kanava VTM:n toimittaja Nathalie Dyck raportoi, että pakolaiset riehuivat leirissä, heittelivät toisiaan tuoleilla ja hakkasivat toisiaan. Neljä kaikkein väkivaltaisinta tunkeutujaa siirrettiin korkean turvaluokituksen suljettuun laitokseen, jossa heidän turvapaikkahakemuksiaan käsitellään nopeutetusti.

Leopoldsburgin pormestari toivoi, “etteivät paikalliset belgialaiset saa väärää kuvaa uusista tulokkaista”. Tällä hän halusi viestittää, että tunkeutujat ovat pääasiassa rauhallisia, ja heidän tarvitsee vain integroitua nopeammin, kirjoittaa uutissivusto Knack.be.

Turvapaikka- ja maahanmuuttoasioiden valtiosihteeri Theo Francken sanoi, ettei tilannetta voi hyväksyä. Hän kuitenkin lisäsi, ettei tapauksella ole mitään tekemistä tunkeutujien alkuperän kanssa; tappelun sai aikaan pieni kulttuurillinen väärinymmärrys, jota me lännessä emme voisi ymmärtää, sillä meillä on “erilainen perhemalli ja kansallisuus”.

 

https://www.youtube.com/watch?v=JNLfmpazQOs

 

Lähde: Daily Stormer

2 KOMMENTIT

  1. “Hän kuitenkin lisäsi, ettei tapauksella ole mitään tekemistä tunkeutujien alkuperän kanssa; tappelun sai aikaan pieni kulttuurillinen väärinymmärrys, jota me lännessä emme voisi ymmärtää, sillä meillä on ”erilainen perhemalli ja kansallisuus”.

    Pienipä hyvinkin, ja saa tuollaista silti aikaan.. Ihan oikeasti, onko kyse suomennosvirheestä, vai kumosiko tuo jätkä todellakin saman virkkeen sisällä oman väittämänsä? Mikä ihme siinä on, että juuri turvapaikkavastuuseen tuntuu ajautuvan todella vajaata sakkia ihan globaalissa mittakaavassa?

    • Voin vahvistaa ettei kyse ole käännösvirheestä. Vaikka toteamus onkin hyvin sekava kaikille tervejärkisille, noudattaa se silti tiettyä sairasta sisäistä logiikkaa. Theon ja kavereiden mielestä rotuja ei ole olemassa, ainoastaan kulttuureja joissa on pieniä eroja ja joita voi vaihtaa kuin saappaita kunhan käy viikon parin tehointegraation. Sen jälkeen ei irakilaista voi erottaa belgialaisesta. Sellaista.

Comments are closed.