Koti Artikkelit Arki Uusi tosi-tv-ohjelma hakee “kumppanivanhempia”

Uusi tosi-tv-ohjelma hakee “kumppanivanhempia”

9

Juuri kun luulet, ettei tosi-tv voisi enää käydä hullummaksi kaikenlaisten “Sinkut ympäripäissään autiosaarella” -formaattien jälkeen, uutisoitiin uusimmasta reality-ohjelmasta. Tässä toisilleen entuudestaan tuntemattomat ihmiset hankkivat lapsen keskenään. Ohjelma perustuu (yllättäen) israelilaiseen Pregnant & Platonic -formaattiin eikä siinä ole kyse romanttisesta pariutumisesta vaan kumppanuusvanhemmuudesta.

En tiedä, mitä “kumppanuusvanhemmuus” tarkoittaa enkä haluakaan tietää, mutta todennäköisesti se on jälleen yksi tapa, jolla kulttuurimarxistit yrittävät tuhota perinteisen ydinperheen. Ilta-Sanomien artikkelista saa sen käsityksen, että ohjelmaan halutaan lähinnä lesbo- ja homopareja, jotka haluaisivat lapsen mutta eivät pysty keskenään tätä saamaan. Tämähän tuli varmasti suurimmalle osalle ihmisistä yllätyksenä – eivätkö samaa sukupuolta olevat pystykään lisääntymään keskenään?

Henkilökohtainen mielipiteeni on, että luonto kenties yrittää kertoa jotain, kun samaa sukupuolta olevat eivät voi lisääntyä keskenään. Se, että yhteiskunta ja valtamedia yrittävät parhaansa mukaan sekoittaa nuorten päät ylistämällä seksuaalivähemmistöjen erinomaisuutta, ei enää riitä, vaan mukaan täytyy ottaa vielä syntymättömät lapset.

Todennäköisesti ohjelmassa on myös eduksi, jos “vanhemmat” edustavat eri rotua, siis tietysti vain siinä tapauksessa, jos kyse on valkoisista “vanhemmista”. Muut rodut saavat tietysti lisääntyä keskenään. Vain valkoiset eivät saa lisääntyä, sillä heistähän on päästävä eroon, jotta maailma pelastuu.

Artikkelin lopussa kerrotaan: “Nämä ovat herkkiä asioita ja herättävät varmasti mielipiteitä suuntaan ja toiseen. Olemme valmistautuneet ottamaan roolimme tässä keskustelussa.” Palautetta voi siis lähettää televisiokanava Neloselle: https://www.nelonen.fi/laheta-palautetta

Antti Niemi

9 KOMMENTIT

 1. Mitä nyt kommentteja lueskeli tämän uuden formaatin osalta, niin oli saanut täyden tyrmäyksen koko ohjelma. “Aivan sairasta!” ja tuhannet olivat samaa mieltä.

 2. Tässä “kumppanivanhemmat” on tekstissä mainittu vaara että ohjelmaa pyörittävät tahot (mikä niiden seksualinen suuntaus ja mielipide onkin) teettävät sellaisia lapsia joista itse pitävät. Siinä rodut ja sukupuoliset suuntaukset sekoittuvat keskenään ja tuloksena voi olla mulatteja, afro-arabeja tai muita sekoituksia.

  On kuitenkin hyvä muistaa että Suomessa vielä syntymättömilläkin sukupolvilla on oikeudessa puheoikeus. Kuka käyttää tässä tapauksessa vielä syntymättömän lapsen puheoikeutta? Käyttääkö sitä tv-kanava rahan himoissaan? Kuka tietää haluaako lapsi syntyä tällaisee perheeseen? Mitkä ovat lapsen oikeudet tässä tapauksessa?

 3. Kun valkoiset miehet lähtevät taistelemaan vihollista vastaan oman kansansa puolesta, seuraa vallankumous ja sota.

  Kun valkoiset naiset todella ymmärtävät, että vihollinen petti heidät ja valehteli heille, mannerlaatat alkavat liikkua.

  Toivotan kaikki naiset vastustamaan sateenkaari-propagandaa, joka on osa valkoisiin kohdistuvaa hidasta kansanmurhaa, jolla meiltä tuhotaan kansallisen itsemääräämisoikeuden, kulttuurin ja perinteiden lisäksi jopa oikeus rakastaa! Lapset eivät ole mitään tositv:n trendikästä tehdastuotantoa, vaan IHMISIÄ. Älkää olko naiset enää hiljaa vaan puhukaa näistä asioista ääneen ja toimikaa!

 4. Palaute lähetetty Neloselle. En näe mitään vikaa vanhassa tavassa perustaa perhe.

 5. Hyi, hyi, hyi… Nyt on kyllä sellaista juutalaista kakkaa, että!

  Onneksi olen pannut TV:n – tuon juutalaisen nurkkajumalan – kiinni jo vuosia, vuosia sitten. Sama kävi radiolle ja juutalaisille sontalehdille. Suosittelen kaikille samaa.

  Älä katso, älä kuuntele, älä osta, älä klikkaa!

 6. Onko meillä tarkoitus tehdä “avioerolapsesta” yhteiskunnan normaali? Nimitäin, jos pariskunta hankkii lapsen eikä heillä ole aikomustakaan muuttaa yhteen tai muodostaa perhettä niin miksi sitten lapsi pitää tehdä? Ei ole lapsen etu että häntä riepotetaan paikasta toiseen ja pidetään taakkana sinkkuelämälle. Perhe ja ikea parisuhde ovat yhteskunnan peruspilareita.

 7. Ei tämmöisiä ohjelmia Suomeen.. Vielä sairaampaa kuin ensi treffit alttarilla.

  Tehtävä isänmaallisempi televisio kanava Suomeen, jossa ei tämmöistä hevonpaskaa näytettäisi🤦🏻‍♂️

Comments are closed.