Koti Uutisia Uusi Suomi kannattaa sensuuria

Uusi Suomi kannattaa sensuuria

17

Verkkolehti Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko on osoittanut tämän viikon perjantaina julkaistussa puheenvuorossaan “Uusi Suomi on puolensa valinnut”, ettei sananvapaus kuulu lehden toimintaperiaatteisiin kuten ei muullakaan valtavirran medialla. Huusko kertoo Uuden Suomen poistaneen kommentteja palvelustaan tällä viikolla “enemmän kuin pitkään aikaan”. Lisäksi hän toteaa kirjoitusoikeuksien verkkolehden sivuille menneen monelta, jotka ovat Huuskon mukaan “käyttäneet sanomisen vapautta mielestämme epäasiallisesti”.

Tämä liittyy viime päivien keskusteluun maahanmuuttajien raa’asta jengiväkivallasta suomalaisnuoria kohtaan. Ne, jotka ovat kirjoittaneet ilmiöstä liian totuudenmukaisesti mainiten sen, etteivät tekijät ole valtavirtamedian väitteiden mukaan vain “nuoria”, on hiljennetty välittömästi.

Huusko kertookin Uudella Suomella olevan “nollatoleranssi rasismia kohtaan”. Hänen mukaansa verkkolehti “suosii hyviksiä, jotka edistävät rakentavaa keskustelua”. “Pahikset” ovat sitten hänen mukaansa “halunneet vartta vasten lisätä ennakkoluuloja vahingollisella tavalla”.

17 KOMMENTIT

 1. Uusi Suomi ja Kokoomus kannattaa EUta, eikä mamuttavassa EUssa suvaita vääriä mielipiteitä eli kansallismielisiä. Kokoomus on kulttuurimarxilainen juutalainen puolue.

 2. No tämäpä “yllätys”. Media siis sensuroi totuuden. Onneks on Vastarinnan oma media, joka ei vaikene.

 3. Eiköhän ne ennakkoluulot kasva ihan itsestäänkin kun yksittäistapausten määrä kasvaa jatkuvasti ja yhä useammat suomalaiset saavat kokea monikulttuurillista rikkautta ihan päivittäisessä elämässään. Ei siihen tarvita pahiksia jotka aivopesevät “hyviksiä” rasismiin lehtien kommenttiosoissa.

  Toki on myös vallan hauskaa päästä itse määrittelemään hyvyys ja pahuus.

 4. Uusi Suomi nyt muutenkin on täynnä pelkkiä kravattikaulaisia kosher-konservatiiveja ja muita selkärangattomia selittelijöitä, ainakin blogiosastolla. Kyllästyin sivuun itse jo kauan sitten.

 5. Nollatoleranssi rasistisia uutisia kohtaan,Eli ainoataan negatiivista mamu juttua ei julkaista selvähän se on.

 6. Jos Uudella Suomella on nollatoleranssi rasismia kohtaan, niin silloin pitäisi vastustaa myös joidenkin maahanmuuttajien kantasuomalaisiin kohdistamaa rasismia. Kaikki rasismi pitäisi tuomita, ei vain joidenkin suomalaisten rasismi.

  Kyse ei ole myöskään paikkansapitämättömien ennakkoluulojen lisäämisestä, vaan tapahtuneista tosiasioista, joista pitää voida keskustella ennakkoluulottomasti. Mutta niin ei voi Uudessa Suomessa tehdä eikä monessa muussakaan mediassa, koska valtamedia on puolensa valinnut ja se on kulttuurimarksistien ja vapaamuurareiden globalistisen ja ääriliberaalin agendan edistäminen. Minäkään en voi kirjoittaa Uudessa Suomessa ollenkaan, koska olen ollut jo puolitoista vuotta bannissa.

 7. Itse luovuin Uuden Suomen tykkäyksestä Facebookissa. Huuskolla lähtee lapasesta. Saa syyttää itseään, jos klikit vähenee.

 8. Olen harkinnut jonkin aikaa oman blogin perustamista, jossa voisi rehdisti ja totuudellisesti käsitellä mm. maahanmuuttopolitiikkaa. Uusi Suomikin on käväissyt mielessäni. Hyvä, kun täältä vaihtoehtoisemmasta mediasta, (mm. Patriootti, saa tietää totuuden. Uusi Suomi lienee kyllä näillä näkymin poissa laskuista, mahdollisen blogini perustamisen osalta?

  Olisiko lukijoilla suositella blogipalvelua, missä on TODELLINEN ja aito sananvapaus?! Olisin vinkistä kiitollinen.

  Kiitos joka tapauksessa tästäkin mediaa koskevasta uutisesta, vaikka onkin surullista nähdä, mihin tilaan sananvapautemme on vajonnut vihervassareiden ja kansainvälisten kapitalistikeinottelijoiden toimesta…

 9. Olisi vähintäänkin kohtuullista, että media voisi sanoa, että tässä nuorisjengissä on kyse nimenomaan somali-nuorista. Nyt tämä “termi” ulkomaalainen osoittaa kaikkia ulkomaalaisia, vaikka kyse on somaleista. Tämä luo aivan turhaa rasismia kaikkia kohtaan.

  Jotkin kulttuurit vain sopeutuvat paremmin. Näyttää siltä, että somali-kultuuri ei ole onnistunut sopeutumaan moniin maihin.

 10. Erik Wiking ei taida olla oikein seurannut blogosfääriä. Käytännössä kaikkia blogipalveluja sensuroidaan.
  Wordpress ja blogspot:issa saa vapaasti ilmaista itseään, mutta jos/kun viherkommarit valittaa sivustosta niin se saa varoituskyltin. Jos sivusta tulee liian suosittu se yksinkertaisesti katoaa.
  Oma domaini on sitten toinen vaihtoehto, jos haluaa laittaa rahaa muutaman kympin vuodessa. Palveluntarjoajien suhteen on sama tilanne. Jos sivustolla puhutaan liian totuudenmukaisesti ja saavuttaa liian suuren suosion, palveluntarjoaja sitten vaan sulkee sivuston jossain vaiheessa. Monet kiertävät tämän ostamalla nimipalvelun ja webhotellit/palvelimet eri paikoista ja näin jos yksi sulkee, niin sitten vaan uutta palvelua kehiin.

  Suomenkielisen sivun suhteen on varmaan helpompaa. Näitä ongelmia on siis ollut detroitsucks-sivulla (jota ei ole enää), zioncrimefactory (joka myös katosi), incogman.com on sinnitellyt pitkään, mutta välillä pitää “taukoa” jne jne.

 11. Erikoista, että tällä sivustolla revitellään “sionistien” rikoksista ja kannustetaan johonkin jaffa-boikottiin. Milloinkahan suomessa “sionisti/juutalaiset” ovat hakanneet vastaantulijoita, eiköhän ennemminkin sieltä muslimipuolelta ne väkivallan tekijät löytyvät ? Vai onko teidän aatemaailman mukaan niin että paha juutalais-illuminaatti ohjailee näiden musliminuorten aivotoimintaa zionisti-median kautta jotta ne saadaan hyökkäämään valkoisten kimppuun ? Keksikää nyt joku hyvä syy tukea pro-palestiina liikettä, kerran pitää tukea yhden uuden muslimivaltion syntymistä pahan juutalaisvaltion tilalle. Eikös Ruotsi jo osoita että palestiinalaiset eivät osaa olla rauhassa juuri missään ?

  • Mahtaiskohan niitä palestiinalaisia ensinkään olla siellä länsinaapurissa, jos olisi oma valtio, jota ei systemaattisesti lanattaisi maan tasalle?

   Kansallisosialismi ei muuten ideologiana pyöri ainoastaan valkoisen kulttuurin ympärillä. JOKAISELLA tulisi olla oikeus oman kulttuurin ja identiteetin vaalimiseen maassa, jossa kuuluu etnisesti kantaväestöön.

  • Mikäli aikoinaan laittomasti perustettu Israel ja sen vasallivaltio USA ei järkyttäisi Lähi-Idän elämää jatkuvilla aggressioillaan, todennäköisesti täälläkin olisi paljon vähemmän muslimipakolaisia ja -maahanmuuttajia. “Pro-Palestiina” -liikettä nyt voi tukea vaikka ihan oman luontaisen oikeustajun pohjalta.

  • siionisti on sama kuin israelin kannattaja. Juutalaiset ovat monikulttuurisuuden ja kapitalismi koronkiskonnan takana.

 12. Norman Nordlander,
  Itsellenikin oli hyvin tuttua, että tämä juutalaiskysymys oli ihan ufo juttu. Mielestäni se parhaiten aukeaa, jos kuuntelet Rockwell:in UCLA pitämän luennon joskus 1967. Itse hiffasin asian Rockwellin kirjasta white power, jota saa ladata netistä. Jos lontoonmurre ei taivu, niin “toinen näkemys” ja “kolmas näkemys blogit”.

  Summa summarum esim. Neuvostoliitto ei ollut venäläisten tekemä kumous vaan New Yorkin, Lontoon, Berliinin, Pariisin ym. suurkaupungeissa asuvien tiettyä alkuperää olevan porukan. Esim. USA:ssa juutalaiset vapaamuurariloosit koulutti kommariagitaattoreita n. 10 000 kpl ennekuin ne lähetettiin Venäjälle. Tarina on uskomaton, mutta löytyy monesta lähteestä. Hämmästyttävän tehokkaasti on suppressoitu historiaa.

  Monikulttuurisuus on samanlainen hajoita-hallitse operaatio, jolla käytännösäs ryöstetään kansat putipuhtaaksi, kuten kommunismissakin. Eiks monikulttuurin terminologia ja valheet vähän muistutakkin kommunismiterminologiaa tyyliltään? Niillä on sama alkuperä….

 13. ..Venäjällä kansa saatiin näkemään nälkää esim. ostamalla ruoka pois markkinoilta ja varastoimalla tai tuhoamalla se. Yhteiskuntaa sabotoitiin kaikin keinoin järjestelmällisesti. Noi kymmenet tuhannet ulkomailla koulutetut agitaattorit sitten kerto kansalle kuka oli syypää kurjuuteen ja niin kansa hirtti itsensä kommunismiin. Suunnitelman mukaan sitten, kuten Talmudissakin lukee, että tapetaan parhaat ei-juutalaiset ja niinhän ne tekivät. Tietysti parhaat ei-juutalaiset oli koulutettuja ja johtamaan kykeneviä.

Comments are closed.