Koti Uutisia Rotu Uusi mahtava dokumenttielokuva katsottavissa

Uusi mahtava dokumenttielokuva katsottavissa

4

Kansallinen Vastarinta suosittelee uutta mainiota dokumenttielokuvaa nimeltä Apotheosis of Evil. Dokumenttielokuva on tekijän Christian Bellin useita kuukausia kestäneen työn tulos. Se sisältää faktaa niin valkoisesta rodusta kuin heistä, jotka rotuamme yrittää orjuuttaa.

Suosittelemme myös varaamaan aikaa sen katsomiselle, sillä se on kokonaiset 10 tuntia pitkä. Apotheosis of Evil on katsottavissa YouTubessa. Siitä on myös varmuuskopio BitChutessa.

Jos käytätte BitChutea, ottakaa huomioon että sivusto toimii niin kutsutun P2P tekniikan avulla. Tämä tarkoittaa, että videon käynnistymisessä voi kestää hetki.

https://www.bitchute.com/video/moVeh42nWKvW/

Kuuntele myös Nordic Frontierin jakso numero 111, jossa Christian Belliä haastateltiin.

4 KOMMENTIT

  1. hyvä dokumentti, tunti vast takana, tuli vaan omat muistot mieleen kun puolustin aikanaan valkoisia nuoria naisia, mustilta ja arabeilta, siinä sitten eräs arabi menetti henkensä. itse sain sen 6 vuotta kakkua. 10 vs 1 reilua eikö. en kyllä kadu sitä tekoa.

  2. YLE TV1 näytti eilen dokkarin “Kamppailu Saksasta”. Pisti silmään härski propaganda-temppu, että kun videolla sanottiin “pakolaisten ja maahanmuuttajien pitämiin ravintoloihin on hyökätty”, oli kuvana juutalaisen Shalom -ravintolan julkisivu.

    Tämän sanoi ohjelmassa eräs afghanistanilainen pakolainen. Hän väitti myös että suuren reaktion saanutta Daniel H:n puukotustapausta on “käytetty omien poliittisten päämäärien ajamiseen ja ulkomaalaisvihan lietsomiseen”.

    Rehellisesti raportoidessa YLE olisi viestittänyt että puukotustapaus todisti osaltaan maahantulijoiden joukossa tulleiden labiilien elementtien vaarallisuuden. Se laukaisi kansalaisten luonnollisen itsesuojeluvaiston, jonka yksi osa-alue isänmaallisuus on. Että ei halua tarpeettomasti laskea vaaratekijöitä keskuuteensa.

  3. “I will say this. National socialism is the inevitable end product, logically, of evolution. If you believe in evolution you got to be a nazi if you think about it long enough.” – Rockwell (mukana dokumentissa)

Comments are closed.