Koti Uutisia Uusi kampanja: Pummilla Hesassa

Uusi kampanja: Pummilla Hesassa

3

Sosiaalista mediaa on tällä viikolla kuohuttanut tapaus, jossa pääkaupunkiseudun liikenteessä työskennellyt bussikuski Gleb Simanov irtisanottiin ilman ensimmäistäkään varoitusta. Syynä irtisanomiseen oli, että mies oli estänyt ja dokumentoinut somaleiden pummilla matkustamisyrityksiä. Simanovin työnantajan Nobina Finlandin mukaan somaleiden pummilla matkustamiseen ei saa puuttua, vaan sitä tulee katsoa läpi sormien.

Nyt suomalaiset ovat ryhtyneet tukemaan irtisanottua kuljettajaa. Facebookissa on muun muassa lanseerattu viikon kestävä kampanja, jolla halutaan tukea Simanovia. Alla on esillä kampanjan kutsu ja linkki Facebook-sivulle.

NOBINA irtisanoi pitkäaikaisen työntekijänsä 13.07.2017. Syynä: sopimaton- ja rasistinen käytös. Bussikuski Gleb oli evännyt kahdelta somalitaustaiselta tytöltä pääsyn kyytiin, koska he yrittivät matkustaa pummilla.

Haastan nyt kaikki matkustamaan NOBINAn busseilla tapahtuma-aikana PUMMILLA!

Mikäli kuski on jostakin syystä rasistinen ja käyttäytyy huonosti eikä päästä Teitä kyytiin, muistakaa tehdä asiasta ILMOITUS!

Tänne tapahtuman sivuille voi lisätä videokuvaa tapahtumista ja kun tapahtuma on ohi eniten tykkäyksiä saanut videointi palkitaan!

NYT PUMMILLA HELSINKIIN!

https://www.facebook.com/events/151863908706110/

3 KOMMENTIT

  1. Tämän yhtiön käytös ei tullut täytenä yllätyksenä kun sitä tarkastelee lähemmin. Jäleen yksi ruotsalainen firma muiden lisäksi on tullut keräämään Suomesta voittoja. Ja kuten ruotsalaiseen tapaan kuuluu, suositaan mustia ja ruskeita koska ollaan niin ystävällisiä että.

    No, Solnalaiselle firmalle sataa suomalaisten veronmaksajien rahaa nyt. Mutta odotan innolla kun suomalaiset jotka ovat olleet ruotsissa töissä muuttavat tänne eläkkeelle. Silloin rahavirrat kääntyvät toiseen suuntaan.

  2. Ihmiset! Joilla on mahdollisuus, käykää vittuilemassa Nobimalla. Se on kansalaisvelvollisuus, sillä vääryyttä ei pidä sietää!!!
    Itse en voi osallistua pitkän välimatkan takia, muutoin ottaisin kaiken ilon irti.

Comments are closed.