Koti Uutisia Kotimaa Uusi käänne perussuomalaisten rappiossa: Tynkkynen suunnittelee lapsen hankkimista mustan poikaystävänsä kanssa

Uusi käänne perussuomalaisten rappiossa: Tynkkynen suunnittelee lapsen hankkimista mustan poikaystävänsä kanssa

13

Perussuomalaisten Oulun kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen tunnetaan jo entuudestaan rappiomaisesta elämäntyylistään. Nyt hän kuitenkin suunnittelee perheen perustamista Mosambikista kotoisin olevan poikaystävänsä kanssa.

– Olemme miettineet kihlautumista. Molemmat halutaan naimisiin. Alan haluaisi olla isä pienelle prinsessalle. Minulla taas on haaveena kasvattaa pikku poika ja olla hänelle tukena. Katsotaan, miten asiat tulevaisuudessa menee, mutta naimisiin ollaan vahvasti menossa, Tynkkynen kertoo.

Kyseenalaista on, miten ”isänmaallisuutta” korostava puolue voi sallia mainitunlaisen käytöksen omissa riveissään.

Lähde: MTV

13 KOMMENTIT

 1. Tuo nuoripari on pieni ongelma pankkimafian, huumeidenmyyjien ja katujengien rinnalla. Mutta eiväthän suomalaiset saa edes moskeijoiden rakentelulle stoppia. Naurettavaa.

  • Pelkkää provokatiivista medianäkyvyyden hakemista ykstyisillä asioilla.
   Tosi, hieman suuremmat ongelmat olisivat päälimmäisenä hoidettavissa.

 2. Haha.🙂 Tosi ihanaa sebu, oon niin iloinen sun puolesta. Tuleeko isien pikku prinsessasta tai pikkupojasta musta pötkö kuten Alanista? Aikooko sebu synnyttää sen? Fantsua.🙂

 3. Älkää antako Sebastianille liikaa näkyvyyttä! Se on turhan paljon esillä tuon “juttunsa” kanssa muutenkin!

 4. Lain kannalta tulee ongelmalliseksi se että lapsellakin on puheoikeus. Mutta koska hän ei vielä ole oikeustoimikelpoinen niin kuka käyttää hänen puheoikeuttaan? Kuka tietää haluaako lapsi tuollaiseen parisuhteeseen?

 5. Tuon kaltainen dekadenssi lähinnä vain iljettää. Mutta isojen ongelmien rinnalla, tuo on vain pieni ruskean valkoinen paskapapana kellumassa ongelmien valtameressä.
  Sebu voisi tehdä “miehentyön” ja muuttaa miehensä kotimaahan..miksi AINA Suomeen?
  Älkää uhratko enää jatkossa palstamilliäkään Sebastianille! Ja persuista kertoo paljon, miten puolue suhtautuu Sebuun, jos vertaa Tuukan kohteluun.

  • Siis… tuota… no tähänhän sitä ovat punarkit sun muut kulttuuriraiskajaiset pyrkimässä. Heterosuhteet kiellettävä ja kaikille lapsille musta isi äiteeksi. Taidanpa käydä oksentamassa aikani kuluksi.

 6. Puolueilla tulisi olla käyttäytymissäännöt jäsenilleen. Jos ne eivät miellyttäisi, niin voi liittyä johonkin toiseen puolueeseen.

  Sebastian saattaa elämäntavoillaan vaikuttaa haitallisesti edustamansa puolueen julkisuuskuvaan ja menestykseen. Moni voi miettiä, voikohan noita äänestää.

  Säännöissä voisi olla esimerkiksi, että puolue X katsoo homouden olevan mielisairaus ja kannattavansa sairaiden parantamisesta.

 7. Ruunasta ei saa tehtyä tammaa, kaikki hevosmiehet tietää tämän. Luonto ei nyt vielä ole niin paljoa moniarvoistunut, monikulttuurisessa sukupuolineutraalissa ympäristössä että koiraskin poikisi vaikka kuinka tuntuukin siltä korvien välissä.

 8. Jos Allu ja Sebi vaikka adoptoisivat Saara Aallon niin sitten olisi oma pinkki lgbt prinsessa talossa Allun ja Sebin ilona ja ylpeyden aiheena.

 9. Kuvottava kuva ja ajatus. Lapsiparka. Saatkohan äitiä ja sisaruksia elämääsi.
  Kuin suoraan Siionin viisaiden pöytäkirjojen suunnitelmasta. Tai Tavistock Institituten vaikuttamisen tuloksia.

Comments are closed.