Koti Artikkelit Kansanmurha Uusi dokumentti Euroopan väestönvaihdosta

Uusi dokumentti Euroopan väestönvaihdosta

8

UK_WhiteGenocide

YouTubessa on julkaistu dokumentti käynnissä olevasta Euroopan väestönvaihdosta. Alkuperäistä videota katsottiin palvelussa muutaman päivän aikana yli miljoona kertaa ennen kuin sen katsominen estettiin.

Monet monikulttuurisuuden vastustajat perustelevat kantaansa maahanmuuton aiheuttamilla taloudellisilla tai yhteiskunnallisilla lieveilmiöillä, mutta vakavampi pidemmän aikavälin ongelma on valkoisen rodun kuolema pakotetun väestönvaihdon seurauksena.

Alla on kyseinen dokumentti suomenkielisillä tekstityksillä:

 

8 KOMMENTIT

 1. Tragikoominen juttu liittyen videoon: Musiikin alkuperäinen tekijä, eräs ranskalainen, pahastui rasistisestä ja vääristelevästä sisällöstä ja vaati videota pois. Seuraavana päivänä tapahtuivat ranskan terrori-iskut. Pistiköhän miettimään?

  • Totta. Euroopan sionistijohtoinen eliitti oli “yllättynyt”.

   Totta kai, koska he olivat teon takana. Kuten aina, ns. kiertotietä, mutta he olivat teon takana.

   Ensin luodaan Lähi-Itään sotatila/kaaos/terrori, joka tietenkin syntyy, kun illuusio nimeltä “arabikevät” muka syntyi ja päästiin taas sitä USA/Israelin “friidömiä” levittämään. Sitä levitetään esim. Gazan kouluihin ja sairaaloihin Hellfire-ohjuksilla. Sionisteilla on viehtymys nimiin: Hellfire /Helvetin Tuli. Siinä valittu kansa jakaa omintakeista oikeuttaan.

   Toiseksi Eurooppa “monikulttuuristetaan”. Kolmanneksi ns. maahanmuuttajat aseistetaan ja neljänneksi Grande Finale eli Suuri Puhdistus, jossa maailma vihdoinkin vapautetaan kaikista (valkoisista) rasisteista/fasisteista.

   Sitten vihdoinkin valkoista ihmistä ei ole ja herrakansa voi johtaa maailmaa.

 2. Ei siinä kovin pitkää aikaa kulu. Kohta tulijoita on miljoonia. Nyt jo pakolaisetja mamut raiskaavat ja murhaavat ilman tuomiota tai lievin tuomioin ympäri Eurooppaa. Pian alkaa yleinen hulinointi ja väkivalta. Talouskatastrofi voidaan koska tahansa luoda ja vetää matto kaikkien alta. Ennen jo siis hirveä raiskaaminen ja murhaaminen. Mamuille saatetaan antaa aseita tai tukea kantisten lahtaamiseen kriisiaikoina.

  Mamuja käytetään kuin puna-armeijaa “antisemitististen” saksalaisten ja itäeurooppalaisten murhaamiseen ja raiskaamiseen. Lopulta kaikki bolshevisoidaan. Mamutuksen tarkoitus on aivan sama kuin maailmansodan: murhata valkoiset ja kristityt

 3. Tämä dokumentti pitäisi näyttää kaikissa Suomen televisiokanavissa.

  • Ehdottomasti. Valitettavasti vain suomalaisilla TV-kanavilla ja muilla valtamedioilla on Unelma.

 4. Tsekatkaa Youtubelta “Les Brigandes”, esim. “The Great Replacement”.

  Vastarinta elää mm. nuorten katolisten naisten keskuudessa. Vaikka maailma on juuri nyt äärimmäisen synkkä niin, veljet ja siskot, vastarinnan liekki palaa suurella sydämellä ja se ei ole ohi ennen kuin se on ohi.

Comments are closed.