Koti Uutisia Sionismi Uudet kuvat Libyasta ennen ja jälkeen Naton demokratiapommituksen

Uudet kuvat Libyasta ennen ja jälkeen Naton demokratiapommituksen

7

Vuonna 2011 Nato hyökkäsi Yhdysvaltojen johdolla Libyaan murhatakseen maan johtaja Muammar Gaddafin ja kaataakseen tämän hallinnon. Nato väitti levittävänsä demokratiaa, mutta terroripommitus ajoi Libyan kaaokseen, josta se ei koskaan toipunut. Vain ääri-islamistit hyötyivät Nato-operaatiosta.

Yhdysvallat päätti tuhota Libyan, koska maan hallitusta pidettiin uhkana juutalaisvaltio Israelille. Lisäksi Gaddafi oli käynnistänyt kultadinaarihankkeen, jonka tavoitteena oli vapauttaa alueen valtioita kansainvälisten pankkien korko-orjuudesta.

Internetissä on saavuttanut hiljattain suuren suosion kuvasarja, jossa libyalaismies poseeraa samoissa paikoissa vuosina 2000 ja 2018 – ennen ja jälkeen Naton “demokratiapommitusten”.

Kuten kuvat osoittavat, ei hyökkäys tuonut Libyaan rauhaa ja hyvinvointia. Sen sijaan valtio on täysin raunioina.

Lähde: Zero Hedge

7 KOMMENTIT

  1. Samalla tavallahan Saksakin aikoinaan demokratisoitiin eli ei mitään uutta auringon alla.

  2. Luulisi että ihmiset jotka vielä muistavat ne paremmat ajat olisivat ottaneet ohjat käsiinsä ja älleenrakentaisivat alueensa selaliseksi kuin se oli. Ja sen jälkeen potkisivat jenkkit maasta pois. Mutta kuten sanottua, voivottelu on helpompaa. Saksalaiset nousivat yhtenä rintamana. Jälleenrakensivat maansa ja nyt ovat lähes vapaita miehittäjistä. Toisaalta, mätien politikkojen vuoksi saksalaiset kärsivät jälleen. Mutta varmaa on että se kansa nousee taas kerran nopeimmin pohjalta huipulle.

  3. Mikä libyalaisia vaivaa, jos eivät ole saaneet raivattua raunioita vuoden 2011 jälkeen? Hiekkaneekerin aikaansaamattomuus?

  4. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. “Demokratia”, aseteollisuus, juutalaiset ja öljy tekivät tehtävänsä, jonka Suomi betalar.
    Muammar Gaddafin “Vihreä kirja” oli se punainen vaate länsimaille.

  5. Senaattori McCain paljasti joskus, että Saksan miehitys jatkuu vuoteen 2099. Vielä menee monta sukupolvea ja maa ehditään tuhota geneettisesti. Saksaa ei enää ole vuonna 2099. On vain EU:n osavaltio, jossa puhutaan pääkielinä saksaa ja turkkia, ja jota asuttaa mulatit, neekerit, arabit ja turkkilaiset.

Comments are closed.