Koti Uutisia Uudenkaupungin poliisi ahdistelee PVL:n paikallista jäsentä: “Vastarintaliikkeen jäsenyys tuo poliisin taholta erityistä...

Uudenkaupungin poliisi ahdistelee PVL:n paikallista jäsentä: “Vastarintaliikkeen jäsenyys tuo poliisin taholta erityistä huomiota”

9

Vastarintaliikkeen uusikaupunkilainen jäsen Ville Nurmela oli maanantaina levittämässä liikkeen materiaalia katukuvaan. Aktivismin alkuvaiheessa Nurmela huomasi poliisiauton lähestyvän häntä, ja poliisit lähtivätkin seuraamaan Nurmelaa. Poliisit jatkoivat seuraamistaan läheisen kaupan pihaan, missä he ajoivat Nurmelan kohdalle ja alkoivat kysellä häneltä kysymyksiä.

Poliisi osoitti, ettei itsekään oikein tiedä, kuinka kanssamme tulee toimia. Nurmela kertoo Kansalliselle Vastarinnalle poliisien ihmetelleen, eikö järjestö juuri kielletty ja ovatko tunnukset laillisia kantaa (Pirkanmaan käräjäoikeuden päätös kieltää Vastarintaliike ei ole lainvoimainen, sillä päätöksestä on valitettu hovioikeuteen, jossa tapaus tullaan käsittelemään myöhemmin). Ilman mitään epäilyä yhdestäkään rikoksesta poliisi päätti penkoa läpi Nurmelan taskut ja kopeloida kehon ympäri.

Sitten poliisit kysyivät Nurmelalta, onko hän “Vastarintaliikkeen miehiä”, mihin Nurmela vastasi myöntävästi. Poliisia kiinnosti myös, oliko Nurmela aktivoitunut myös entisellä asuinpaikkakunnallaan. Nurmela sanoi poliiseille, ettei hän vastaa mihinkään liikkeeseen liittyviin kysymyksiin.

Poliisit päättivät aivan umpimähkään tehdä Nurmelalle huumetestit, vaikka heillä ei ollut minkäänlaista syytä epäillä Nurmelan olleen huumausaineiden vaikutusten alainen. Huumausainetestin tulos olikin negatiivinen, mikä kenties hieman harmistutti poliiseja, sillä he eivät saaneet tästä perustetta jatkaa hiillostamistaan poliisilaitoksella.

“Vastarintaliikkeen jäsenyys tulee tuomaan erityistä huomiota poliisin osalta”, sanoivat poliisit ennen lähtemistään paikalta. Poliisi toisin sanoen myönsi Nurmelalle, että Vastarintaliikkeen jäsenyys tarkoittaa ahdistelua heidän taholtaan. Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun poliisi sanoo asian näinkin suoraan; vuosi sitten Kansallinen Vastarinta onnistui saamaan poliisin tunnustuksen asiasta videolle: https://www.vastarinta.com/video-poliisin-tehtava-on-selvittaa-keita-tahan-liikkeeseen-kuuluu/.

Tällaiset tapaukset antavat osviittaa siitä, että jo nyt kuumana käyvä poliisivaino ja painostus Vastarintaliikettä ja muita kansallismielisiä kohtaan on vain kiihtymässä. Poliisit etsivät pienintäkin syytä, jonka varjolla he saisivat viedä jäseniämme ja aktivistejamme tuntikausia kestäviin kuulusteluihin, joiden todellinen tarkoitus on vain ja ainoastaan yrittää kalastella tietoja järjestöstä ja siihen kuuluvista henkilöistä.

Nurmela puolestaan kommentoi, ettei poliisin ahdistelu tule vaikuttamaan hänen aktivismiinsa Uudessakaupungissa millään tavalla, vaan päinvastoin se motivoi taistelemaan vieläkin kovemmin aidosti vapaan Suomen ja muun Pohjolan puolesta.

9 KOMMENTIT

 1. PolPon pojilla on tekaistu henkilöllisyys ja suojatyöpaikka joiden takaa on helppo vainota ja vittuilla kansalaisille. Isänmaanpetturit.

  • Eliitin koirat. Hölmölän poliisissa on kyllä niin mahtavaa porukkaa, kuten Jussi Huhtela, Sami Grönfors, Jari Taponen vaikka hyvänä esimerkkinä.🙂 Grönfors, tämä järjen jättiläinen pyyteli tietoja törkeästä pahoinpitelystä, missä maahantunkeutuja oli pahoinpidellyt suomalaisen. Grönfors yritti peitellä sitä, että tekijä on maahantunkeutuja. Julkaisi vaan uhrin tuntomerkit. Poliisi on valmis menemään jopa niin pitkälle, että ne suojelee rikollisia, jos nämä on maahantunkeutujia, koska “rasismi”.
   https://mvlehti.net/2018/03/30/polpo-kiukuttelee-maalittamisesta-vaikka-kyseessa-on-kritiikki/

   • ”Vastarintaliikkeen jäsenyys tulee tuomaan erityistä huomiota poliisin osalta”. Pitäisiköhän jokaisen jäsenen lähettää yhteystietonsa paikalliselle laitokselle ja vaatia lauseeseen perustuen erityissuojelua punanarkkeja suvakkeja seksuaali-idiootteja sun muita luonnonoikkuja vastaan. Veronmaksajalla on täysi oikeus vaatia vastinetta rahoilleen.

 2. Kytät ovat säälittävää saastaa, joiden ego ei kestä sitä, ettei kukaan enää kunnioita PolPoa. Ihan itse ovat kuoppansa kaivaneet.

 3. Rivipoliiseille tulee käskyt suoraan ylhäältä, mutta voisivat jättää ihan hyvin ahdistelut sikseen, kun mistää rikoksesta ei epäillä. Sininen haalari kun on päällä, niin kuvittelevat olevansa jotain yleisiä tuomareita… itsepä ovat uransa maanpettureiden palvelijoina valinneet. Älkää antako näiden vainoavien pettureiden estää aktivismianne vaan tuokaa näitä tapauksia nimineen kaikkineen esille. Poliisilla ei ole muuten mitään oikeutta tutkia taskuja jos rikoksesta ei epäillä ja tuskin näin oli tässäkään tapauksessa. Suomi ei ole mikään vapaa demokratia, eikä poliittinen vaino ole kadonnut yhtään mihinkään.

 4. Vääryyslaitos ja PolPo rikkovat Perustuslakia vastaan, mutta ketään se ei häiritse.

  Tapahtuman hyvä puoli on se, että kun Ville Nurmelaa kiusattiin muutaman tunnin aikana muutaman polpolaisen voimin, PolPolle se maksaa 200-300 jewroa/tunti, sitten päälle paperi”työt” – koko tapahtuma maksoi 1000-1500 jewroa. Kiva kiva, Hölmölä on taas lähempi loppuaa.

 5. Suomen poliisi on rikollista eliittiä suojeleva organisaatio jonka ylläpito maksatetaan tavallisella kansalaisella -siis juuri samoilla ihmisillä joita nämä eliitin verikoirat tarkkailevat jos on pienintäkään mahdollisuutta että ko.henkilöt saattaisivat tietää asioita jotka vaarantaisivat eliittirikollisten toimintaa. Vastikkeena rikollisten suojelemisesta poliisit saavat lakiin kirjaamattomia vapauksia mm. varsinaisten työtehtävien ohella tai vapaalla suoritettaviin hämäräbisneksiin ja virka-aseman väärinkäytöksiin joihin ylempi poliisijohto ei puutu kuin kovan, organisaation ulkopuolelta tulleen painostuksen alaisena -tuomioihin saakka poliisin tekemät rikokset eivät mene juuri koskaan ja silloinkin annetut demla-tuomiot ovat järjestelmällisesti taulukon salliman minimin tai jopa sen alle -eli toiminta hyväksytään ja hyvillä veljillä on jälleen järjestelmän sisällä yksi henkilö enemmän joka on palveluksen velkaa eikä tule puuttumaan näiden pelastajiensa rikoksiin. Näitä tapauksia on suomessa todella paljon rivikytistä aina ylimpään johtoon saakka -virkapuvun suojista toimivia rikollisia joiden täysin ylimitoitetut palkat maksaa tavallinen kansa mutta käskytys tulee vapaamuurareilta.

  -Nämä tyypit kuuluvat arvo-asteikolla samaan ryhmään pedofiilien kanssa -molemmat erittäin haitallisia ympäristölleen ja kokonaan puuttuvan moraalin takia kykenemättömiä koskaan muuttamaan toimintatapaansa.

 6. Luulisi poliisia hävettävän kun on kansanmurhaajien agendaa edistämässä? Miten voi vihata omaa kansaansa niin paljon että tekee kaikkensa kansanmurhatakseen heidät?

  Poliisi on juutalaisten käsikassara.

 7. Polpo saa lahjusrahansa Monimiljardööri George Sorokselta ja poliittiset (siis ei Suomen lakiin perustuvat) ohjeensä EU:n pimeistä katakombeista. Tietenkin varsinaisen käskytyksen hoitaa nk. Suomen sisäministeriö, jolla ei ole sen enempää todellista valtaa kuin Suomen Pankilla, koska EU:n keskuspankki tekee rahapoliittiset päätökset.

Comments are closed.