Koti Uutisia Uuden-Seelannin media ylistää valkoisten kansanmurhaa

Uuden-Seelannin media ylistää valkoisten kansanmurhaa

6

Uusiseelantilainen The New Zealand Herald -lehti julkaisi artikkelin Mt Roskillin monikulttuurisesta lähiöstä Aucklandin kupeessa. Alueella on nyt 15 prosenttia valkoisia eli vähiten sitten 1990-luvun, jolloin Uuden-Seelannin maahanmuuttojärjestelmää muutettiin suosimaan kaikkein vähiten australialaisia ja englantilaisia maahanmuuttajia. Tilalle tulivat tällöin aasialaiset ja intialaiset.

Edellä mainittu lehti tukee valkoisten kansanmurhaa kuvailemalla Mt Roskillin aluetta “eri rotujen sulatusuuniksi, jossa on ihmisiä Afrikasta, Lähi-Idästä, Intiasta, Kiinasta, Koreasta, Filippiineiltä, Samoalta, Tongalta ja ympäröivästä saaristosta”. The New Zealand Herald mainostaa lähiössä puhuttavan yli kuuttakymmentä kieltä. “Jos Mt Roskill on Uuden-Seelannin tulevaisuuden kasvot, ne näyttävät hyviltä”, artikkelissa todettiin.

Vuonna 1961 92 prosenttia uusiseelantilaisista mielsi itsensä eurooppalaisiksi. Viimeisimmän, vuonna 2006 tehdyn mittauksen mukaan tämä koskee enää 67 prosenttia maan väestöstä. On otettava huomioon, että mittaus tehtiin lähes kymmenen vuotta sitten.

Näiden todisteiden valossa voi todeta, että Uudessa-Seelannissakin on käynnissä todellinen valkoisten kansanmurha.

Lähde: White Genocide Project

6 KOMMENTIT

 1. Surullista luettavaa… Onkohan enään yhtään valkoista maata, jossa ei surutta toteuteta valkoisten kansanmurhaa?

 2. Koska Mt Roskillissa järjestetään oikein kunnon mellakka monikulttuurin vuoksi?

 3. Saa nähdä mitä käy Uudelle-Seelannille. Jälleen yksi valkoisten rakentama maa, jonne kaikkien muiden pitää päästä se tuhoamaan.

  Miksi muuten sivut olivat pois käytöstä pari päivää?

  • Joku todellakin teki häiriötä näille sivuille…! Vihervasemmistoko?!
   – Huomasin nimittäin Tukholman “vaskismin” vastaisten mielenosoitusten aikana, että näille sivuille pääsyä oli (tahallaanko?) vaikeutettu.

 4. Kyllä maorit ovat Uuden-Seelannin alkuperäisiä omistajia. Kerran sotureita! Australian ja Uuden-Seelannin ns. valkoinen väestö olisi esi-isistään päätellen roskasakkia…Nimittäin kriminaalien jälkeläisiä.

Comments are closed.