Koti Uutisia Uuden pillerin väitetään poistavan homoseksuaalisuuden

Uuden pillerin väitetään poistavan homoseksuaalisuuden

10

Turkkilaisyritys on alkanut myydä pilleriä, jonka väitetään poistavan homoseksuaalisuuden. Kasvipohjainen pilleri ei ole kuitenkaan saanut asianomaisten keskuudessa hyvää vastaanottoa.

UK_Homofin-pilleri

Turkkilainen Homofinal-yritys on vastikään alkanut myydä uutta Homofin-nimistä pilleriä. Yrityksen mukaan pillerin toiminta perustuu naisen virtsasta ja miehen hiestä eristettyihin hormoneihin. Kasvipohjaisen pillerin sanotaan vaikuttavan kehon hormoneihin ja sillä tavoin parantavan käyttäjiään.

Ei kestänyt kuitenkaan kauaa, ennen kuin psykiatrit tuomitsivat pillerin huijaukseksi. Yksi näistä psykiatreista on Dinesh Bhugra, homoseksuaali, joka on mukana World Psychiatric Associationissa. Hänen mukaansa lääke ei ole läpäissyt välttämättömiä testejä. Bhugra suhtautuu myös epäillen siihen, että yritys kehottaa äitejä antamaan pillerin poikalapsilleen salaa ruoan seassa, mikäli näitä epäillään homoseksuaaleiksi.

Ei ole varmaa, onko keksintö huijausta vai ei. Yrityksen virallisilla kotisivuilla huijauksesta ei ole merkkejä, eikä Turkissa käytävästä aktiivisesta nettikeskustelusta huolimatta kukaan ole vedenpitävästi kyennyt todistamaan pilleriä huijaukseksi.

Homofin myytiin Turkissa loppuun hyvin nopeasti. Maan psykiatriyhdistys taas on ottanut lääkkeen tarkastelun alle.

Lähteet: Nordfront.se, Gay Star News

10 KOMMENTIT

 1. Tämä nyt on sitä sellaista journalismia, jota Kansallisen Vastarinnan seuraajat eivät halua luettavakseen. Vaikka homofilia (nykyään normalisoitu homoseksuaalisuus) onkin sairaus, niin ei se millään yrttipillerillä lähde! Homofilian syntymekanismia ei edes tarkalleen tunneta. Se on kuin vasenkätisyys, joka seuraa yksilöä elämän loppuun saakka, vaikka opettelisikin oikeakätiseksi.

  Toisaalta, jos joku on homo, niin sitten on. Kaikenlainen “homopropaganda”, joka pyrkii arkipäiväistämään tuon taipumuksen mediassa ja yhteiskunnassa sekä nostamaan sen klassisten perhearvojen tasolle, on tietysti yleistä moraalia rappioittavaa ja tuomittavaa.

 2. Miten on mahdollista,että psykiatrit tuomitsevat heti huijaukseksi? Valepsykiatreja.

 3. Homoushan on pitkälti valinta, silloin kun ajat oli kovemmat ja miehet tarvi lapsia auttamaan heitä vanhoilla päivillä esim. Suomessa, niin aika harvaa kiinnosti “homoilut” Nykypäivänä sitten sairas yhteiskunta ym. saa aikaan häiriökäyttäytymistä mutta ei kyse silloinkaan ole niinkään synnynnäisestä sairaudesta.

  Puhdas homous/väärässä kehossa oleminen ym. on niin marginaali ilmiö että en usko että siihen tarvii puuttua sen suuremmin.

 4. Onkohan tämä nyt ihan linjassa Kansallisen Vastarinnan yleisen tieteelliseen uskottavuuteen pohjaavan lähestymistavan kanssa?

  • Voisin kuvitella, että uutisessa keihäänkärki oli poliittinen reaktio, jonka “epäkorrekti” lääke synnytti.

 5. Näennäisestä iltalehtijournalismista huolimatta uutisella on tällä sivulla paikkansa. Siinä kun nimittäin paljastuu hyvin se. kuinka degeneraatit reagoivat, kun joku yrittää parantaa heitä. Degeneraatithan eivät itse tunnusta olevansa pervetikkoja, vaan päinvastoin psykopatologisoivat (media on tässä mukana) ne jotka sanovat totuuden ääneen.

  Homojen vääristynyt itsetuntuntoliike on saanut aikaan sen, että he pitävät sairauttaan hyveenä, jonka vuoksi he vastustavat hysteerisesti kaikkea puhetta ja toimia, joissa kiistetään homoseksuaalisuuden olevan eettisesti ja biologisesti tasavertainen suhteessa normaaliin heteroseksuaalisuuteen.

Comments are closed.