Koti Uutisia Ulkomaat USA:n varapresidentti syyttää Irania vakavasta antisemitismistä

USA:n varapresidentti syyttää Irania vakavasta antisemitismistä

7

Yhdysvaltojen varapresidentti Mike Pence sai kimmokkeen Auschwitzin vierailunsa jälkeen hyökätä Irania vastaan. Hän vertaa Iranin toimintaa Israelia vastaan samankaltaiseksi kuin Euroopassa tapahtunut ”holokausti”. Hän myös syyttää Eurooppalaisia Yhdysvaltojen liittolaisia Iranin sanktioiden heikentämisestä.

Pencen mukaan Teheranissa toimii ”murhanhimoinen” hallitus. Hän haluaa ”raamatullisen” rauhan Lähi-Itään, jossa kaikilla on tilaa elää. Ongelmaksi rauhan muodostamiselle voi olla roistovaltio Israelin jatkuva aggressiivisuus naapurimaitaan kohtaan, puhumattakaan Palestiinan valtaamisesta.

Lähde: The Jerusalem Post

7 KOMMENTIT

 1. Ainoa euroopassa tapahtunut holokausti oli amerikkalasiten ja brittien holokausti saksalaisia kohtaan. Mistään muusta ei ole todisteita.

 2. Tiedoksi kaikille:
  Hezbollahin johtajan, Hassan Nasrallahin, puheita pääsee seuraamaan mm. The Vineyard of Saker-sivuilta.
  Hassan Nasrallah on muslimi, jota allekirjoittanut pitää hyvin suuressa arvossa. Hän on viisas, tinkimätön, määrätietoinen ja kertoo asiat niin kuin ne ovat.

  Hän myös osuvasti tuo esiin saudien wahhabismin verrattuna Iranin aitoon huolehtimiseen kansastaan.

  Iran on kuin Libya oli, vakaa ja hyvä maa elää, ja ITSENÄINEN. Siksi juutalaisvaltio haluaa pommittaa sen kivikauteen. Vuodesta 1948 alkanut terrori ei lopu ennen sen tuhoa.

  • Tarkennan että Nasrallah on shia muslimi. Parempaa porukkaa lähi-idässä.

  • Viimeiset itsenäiset pankit olivat näillä valtioilla: Libya, Iran ja Pohjois-Korea. Miettikää mitä paskaa Gaddafista (((kirjoitettiin))).

Comments are closed.