Koti Uutisia USA:n vakoojat haluaisivat Edward Snowdenin hengiltä

USA:n vakoojat haluaisivat Edward Snowdenin hengiltä

2

Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston NSA:n tietovuotaja Edward Snowdenilla on vaikutusvaltaisia vihollisia. Snowdenin entiset kollegat pitävät häntä petturina ja haluaisivat nähdä tämän kuolevan.

Snowdeniin kohdistuva viha on niin voimakasta, että osa olisi valmis etsimään hänet käsiinsä ja tappamaan. “Olisin valmis henkilökohtaisesti tappamaan hänet”, eräs Pentagonin viranomainen kertoo. Toinen taas on todennut: “Rakastaisin ampua luodin hänen päähänsä.”

Pentagonissa työskentelevä viranomainen antaa hyytävän kuvauksen siitä, kuinka Snowden voitaisiin salamurhata Moskovassa:

“Luulenpa, että jos meillä olisi mahdollisuus, lopettaisimme tämän hyvin pian. Palatessaan asunnolleen aivan normaalilta ostosreissulta joku ohikulkija Moskovan kadulla vain pistäisi häntä nopeasti, eikä hän edes tajuaisi mitään. Pian hän alkaisi voida pahoin, mutta epäilisi sen johtuvan paikallisen juomaveden bakteereista. Hän menee kotiinsa hyvin viattomasti, ja seuraava asia, jonka kuulette, on että hän kuolee suihkussa.”

 

Lähde: BuzzFeed.com

2 KOMMENTIT

Comments are closed.