Koti Uutisia USA:n juutalainen presidenttiehdokas: valkoiset eivät tiedä, mitä on köyhyys

USA:n juutalainen presidenttiehdokas: valkoiset eivät tiedä, mitä on köyhyys

4

UK_Sanders

Demokraattien presidenttiehdokas, senaattori Bernie Sanders totesi sunnuntaina CNN:n väittelyssä Michiganissa: “Kun olet valkoinen […], et tiedä, millaista on olla köyhä.”

Väittelyssä Sandersille esitettiin kysymys hänen politiikastaan “rodullisia epäkohtia” vastaan. “Kun olet valkoinen, et tiedä, millaista on elää ghetossa; et tiedä, millaista on olla köyhä; et tiedä, millaista on tulla häirityksi, kun kävelet kadulla tai kun tulet raahatuksi ulos autosta. […] Meidän täytyy tehdä selväksi, että aiomme lopettaa rakenteellisen rasismin.”
UK_Sanders2
https://www.youtube.com/watch?v=xCHfH0WABTY

Lähde: Breitbart

4 KOMMENTIT

 1. Onpas tuo röyhkeä…Käsitteet white trash, cracker, hillbilly jne. ovat juuri peräisin siitä köyhästä valkoisesta alaluokasta. USAan tuotiin aikoinaan vankityövoimaa m.m. kidnappaamalla heidät Iso-Britannian kaduilta.

 2. Vasta tuli tänään Googlelta ylen mainos jossa kerrottiin kuinka Bernie Sanders ihailee Suomea ja muita pohjoismaita.
  Aika kaksinaamaista juutalaiselta ihaille yhteiskuntajärjestystä jossa (näennäisesti) kaikki saavat tukea tarvitsaessaan kun ei itse uskk valkoisten kärsivän köyhyydestä.
  Vai haluaisiko hän luoda mustien asuttaman “pohjolan”.
  Lähi- ja muinais- historia on osoittanut etteivät mustat kykene luomaan valtiota ja/tai pitämään sen yhteiskuntajärjestystä yllä. (Vrt. Liberia, Etelä-Afrikka).

 3. Bernie Sanders ei itse tiedä mitä on olla henkisesti ja moraalisesti valkoinen. Harmaa tukka ja vaaleahko iho eivät hänen tapauksessaan riitä jos moraali ja äly ovat tuolla tasolla. Menisi kävelylle asumaan kuukaudeksikin Harlemiin tai johonkin muuhun monikulttuuriyhteisöön niin voisi katsontakanta avartua. Uskonnollinen aivopesu pienestä pitäen on hänen tapauksessaan toiminut hyvin.

  • Sanderssilla ei tulisi olla mitään oikeutta puhua köyhyydestä. Kuuluu itse rikkaimpaan 1% jenkeissä.
   Ja samoin tavoin kuin neuvostoliitossa, yritti Berniekin saada valtaa lupailemalla kuut ja tähdet taivaalta.
   Juutalainen ei tiedä köyhyyttä. Eikä myöskään empatiaa. Juutalainen tuntee vain ahneutta ja ylimielisyyyttä.

Comments are closed.