Koti Uutisia Sionismi USA:n ja Israelin valmistamia aseita löytynyt Damaskoksen seudulta

USA:n ja Israelin valmistamia aseita löytynyt Damaskoksen seudulta

3

Syyrian hallituksen joukkojen varmistaessa vapautettuja ja terroristeista puhdistettuja alueita, he löysivät valtavat määrät aseita. Aseiden joukosta löytyi vähemmän yllättäen myös Yhdysvaltojen ja Israelin valmistamia ohjuksia. Maanalaisesta varastosta löytyi runsaasti myös kevyempiä aseita ja ammuksia. 

Yhdysvaltalaisten valmistamia panssarintorjuntaohjuksia löytyi kymmenittäin. Samoin kuin Israelin 128mm -raketteja. Tapaus ei ole ainoa laatuaan, kun Syyrian joukot löytävät sionistien tukemilta terroristeilta Israelin tai Yhdysvaltojen käyttämää aseistusta. 

Lähde: Syrian Arab News Agency

3 KOMMENTIT

  • euroopan unioni taitaa tulla 3, vaikka nyt maa virallisesti vielä olekkaan

 1. Miksi tämä on uutinen?
  Quneitran alueelta Syyrian armeija löysi terroristien jäljiltä israelilaisia lääkintätarvikkeita.
  Daraan alueelta löydettiin israelilaisia ammuksia, droneja ja muuta kevyempää kenttätarviketta.
  Damaskoksen lähiöistä löydettiin täysi arsenaali israelilaista ja amerikkalaista aseistusta.
  Kaikkea on löydetty koko sodan ajan, ei tämä nyt mikään uutinen enää ole. Rahtasihan Israel ihan avoimesti Syyrian terroristeja Golanille sairaalaan kun saivat kipeää toteuttaessaan Syyrian terrorisointia.
  Huomenna 21.2 Netanjahu on Moskovassa, ihan virallisesti anelemassa Putinilta lupaa pommittaa Iranin kohteita Syyriassa. Iran kun päätti perustaa varaston ja sotilastukikohdan Latakiaan, sopivasti Venäjän ohjus-, ilma- ja meritorjunnan alle.
  Israel ei kykene estää USAn vetäytymistä, ei enää, mutta viivyttäminenkin on jo puoli voittoa jota Netanjahu siis nyt hakee.

Comments are closed.