Koti Uutisia Sionismi USA: Venezuelaan hyökättävä maan “Hizbollah-terroristisolujen” vuoksi

USA: Venezuelaan hyökättävä maan “Hizbollah-terroristisolujen” vuoksi

2

Yhdysvallat on jo pitkään valmistellut sisällissotaa ja vallankaappausta Venezuelaan, jonka itsenäinen talous- ja ulkopolitiikka ovat raivostuttaneet sionisteja. Venezuela on tukenut muun muassa palestiinalaisten vapaustaistelua sekä kieltäytynyt luovuttamasta öljyään ulkomaalaisille suuryhtiöille.

Amerikan ulkoministeri Mike Pompeo on päättänyt kiihdyttää sotapropagandaa väittämällä, että Venezuelassa toimii aktiivisia “Hizbollahin terroristisoluja”. Väite on huvittanut ja kummastuttanut politiikan seuraajia, sillä Hizbollah ei ole al-Qaidan kaltainen kansainvälinen terroristijärjestö. Sen sijaan Hizbollah on libanonilainen vastarintaliike, joka suojelee Libanonia ja Syyriaa sionistien sekä ääri-islamistien sotilaallisilta hyökkäyksiltä.

Pompeo esitti valheensa äärisionistisen Fox News -kanavan haastattelussa. Ohjelman juontaja Trish Regan ei edes yrittänyt peitellä haastattelun motiiveja. Regan väitti Hizbollahin harjoittavan “terrorismia juutalaisia sekä kaikkia muita vapauden rakastajia vastaan” silloin, kun se puolustaa Libanonia Israelin hyökkäyksiltä. Lisäksi Regan painotti, että Venezuela “tarvitsee ulkomaalaisia öljy-yhtiöitä” eli finanssikapitalistien taloudellista imperialismia.

Pompeo totesi Reganille, että “Venezuelan Hizbollah”, muodostaa Amerikalle turvallisuusuhan, minkä vuoksi Amerikalla on “velvollisuus hankkiutua riskistä eroon”. Regan vaati ohjelmassa myös kivuliaita talouspakotteita, jotta Venezuelan hallitus taipuisi Amerikan tahtoon. Lopuksi juontaja julisti, että Yhdysvallat tulee “vapauttamaan” Venezuelan, mikä on kautta historian ollut amerikkalainen kiertoilmaus pommituksille sekä sisällissodan käynnistämiselle.

Öljy-yhtiöiden ja Israel-lobbyn ohella sisällissota hyödyttää erityisesti juutalaispankki Goldman Sachsia sekä juutalaista BlackRock-rahoitusyhtiötä, joilla on merkittävää poliittista valtaa Amerikassa. Kuten aiemmin uutisoimme, Goldman ja BlackRock ovat lyöneet finanssimarkkinoilla vetoa sen puolesta, että Venezuelan hallitus tulee vaihtumaan. Mikäli Amerikka aloittaa “terrorisminvastaisen operaation” Venezuelan nykyhallitusta vastaan ja järjestää vallankaappauksen, juutalaiset finanssitalot nettoavat valtavan summan rahaa.

Lähde: Fox Business

2 KOMMENTIT

  1. Kyllä Trump kerkesi uhkailla jo Venäjääkin jos eivät poistu Venezuelasta. Nämä kun ovat USA:n perinteisen “demokratian levittämisen” ja “terrorismin vastaisen operaation” tiellä.

  2. Venezuela Military Deploys S-300 Missiles Following Russian Troop Arrival (poista välit https)
    h t t p s://www.zerohedge.com/news/2019-03-25/venezuela-military-deploys-s-300-missiles-following-russian-troop-arrival

    Katsotaan, kenellä on kovempi pallit: kiinteistökeinottelijä Trumpilla vai vaskisti Putinilla?

Comments are closed.