Koti Uutisia USA: “suurin koskaan” tuki Israelille

USA: “suurin koskaan” tuki Israelille

2

UK_Israel_tankit

Valkoinen talo on valmis omistamaan “suurimman määrään aseellista avunantoa millekään maalle USA:n historiassa”, totesi Valkoisen talon virkailija lausunnossaan Jewish Telegraphic Agencylle. Lausunto oli vastineena 83:lle Amerikan senaattorille, jotka vetosivat Barack Obamaan lisätäkseen merkittävästi vuosittaista puolustusapua Israelille.

Juutalainen Haaretz-lehti paljasti, että “USA on onnistunut madaltamaan Israelin vaatimuksia johonkin 37,5 miljardin ja 40 miljardin välimaastoon”. USA on ehdottanut 37,5 miljardia seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi, kun taas Israel vaatii 40 miljardia. Aivan kuin Israelilla olisi oikeus vaatia rahaa ja amerikkalaiset olisivat velvollisia huolehtimaan juutalaisvaltiosta.

Toisen maailmansodan jälkeen Israel on saanut enemmän rahallista avustusta kuin mikään muu maa kongressiraporttien mukaan. Viime vuosina Israel on saanut 55 prosenttia Amerikan ulkomaan aseellisesta avusta.

Ei ole mitään loogista syytä antaa Israelille tällaista määrää käteistä, paitsi eräs itsestäänselvä asia: USA:n hallitus on tiukasti juutalaislobbyn ohjailun alaisena.

Lähde: The New Observer

2 KOMMENTIT

  1. Oy Vey! Lähettäkää lisää rahaa anti-semitistit!
    Muistakaa ne 6 goriljoonaa!
    On se surullista miten pahasti USA on Israelin talutusnuorassa, siis käsittämätöntä, että 8 miljoonan asukkaan maa pystyy hallitsemaan yli 320 miljoonan asukkaan maata.

  2. Suomen puolustusbudjetti on pienempi kuin USA:n asetuki Israelille. Tietenkin Israelin aseostot kohdistunevat USA:n aseteollisuuden tukemiseen. Kaikkea se Obamakin laitetaan hyväksymään, mutta selväähän on aina ollut ettei USA:ssa valita milloinkaan sellaista presidenttiä jolla ei olisi maailman juutalaisten tuki.

Comments are closed.