Koti Uutisia Ursula Haverbeckille jälleen uusi tuomio holokaustin kyseenalaistamisesta

Ursula Haverbeckille jälleen uusi tuomio holokaustin kyseenalaistamisesta

6

UK_Ursula_Haverbeck87-vuotias saksalainen revisionisti Ursula Haverbeck sai viime vuonna kymmenen kuukauden vankeustuomion holokaustin kyseenalaistamisesta. Haverbeck valitti tuomiosta, ja näin hän ei vielä ole joutunut istumaan tuomiota. Nyt hän on saanut taas uuden ehdottoman, kahdeksan kuukauden pituisen tuomion “kapinan lietsomisesta” juutalaisia vastaan.

Mikäli valitus ei mene läpi, Haverbeckin tuomio on kokonaisuudessaan kasvanut jo puolentoista vuoden pituiseksi. Uusin tuomio liittyy Haverbeckin itse lähettämään kirjeeseen Detmoldin pormestarille. Haverbeck vaati kirjeessä, ettei 94-vuotiasta entistä Auschwitzin vartijaa Reinhold Hanningia tulisi vangita, sillä Auschwitz oli työleiri, ei tuhoamisleiri.

Haverbeck nosti myös esille faktan siitä, ettei Hanningia vastaan todistaneilla “silminnäkijöillä” ollut uskottavuutta järjettömine tarinoineen. Hanning heitettiin kuitenkin viideksi vuodeksi vankilaan, ilman kunnon perusteita.

Kukaan ei ole koskaan kyennyt kumoamaan Haverbeckin kirjoituksissaan, esitelmissään ja haastatteluissaan esittämiä argumentteja siitä, etteivät kansallissosialistit murhanneet juutalaisia järjestelmällisesti toisen maailmansodan aikana. Saksassa valtavirtaiset holokaustitarinat kumoavia todisteita ja tutkimuksia ei lain mukaan saa käsitellä edes oikeudessa.

Alla Ursula Haverbeck pohjoissaksalaisen TV- ja radioyhtiö Norddeutscher Rundfunkin Panorama-ohjelman haastattelemana maaliskuussa 2015 (valikosta mahdollisuus valita englanninkieliset tekstitykset):

Lähde: Magneettimedia

6 KOMMENTIT

 1. On se kumma miten Saksan valloittajavaltiot yhä edelleen ahdistavat saksalaisia valheilla. Kuten rouvakin videossa kysyy:”Missä ovat ruumiit?”. Kuuden miljoonan ihmisen ruumiista muodostuu melkoinen kasa.

  Rouva kyselee ihan oikein että miksi leirit olisivat olleet muuta kuin työleirejä. Sodan aikanahan tarvitaan kaikki työvoima mikä on saatavilla. Silloin ei ole varaa jättää kenenkään työpanosta huomiotta. Miksi siis suuri työvoima jätettäisiin huomiotta? Miksi heille tarjottaisiin tupla-annokset ruokaa? No, hyväkuntoisen ja iloisen näköisiä ne ovat filmeiltä katseltaessa.

  Ja sitten vielä ihmetyttää keskelle Berliiniä rakennettu mustista betonimökyistä koostuva splatter-rata. Ketä/mitä se palvelee kun sokkeloissa ei saa harjoittaa edes värikuulasotaa?

  Muuten, muuan Neuvostoliittolainen sotilas kertoi Berliinin valtauksen jälkeen ihmetelleensä miten saksalaiset ryhtyivät heti jälleenrakentamaan maata. Jo kolmannen päivän aamuna saksalaiset olivat sankoin joukoin keräämässä raunioista rakenusmateeriaalia ja lajittelemassa sitä. Sekä rakentamassa uudelleen taloja joissa olivat asuneet. Hän totesi että neuvostoliitossa ei 50 vuodenkaan jälkeen ollut tapahtunut mitään.

 2. Olen tutkimuksissa tullut siihen tulokseen, että natsit hävisi, koska hyysäsivät liikaakin vankejaan.

  Mm. Ghettovanki Burg on itse lausunut, että natsit pelasti heidät.

  Tämän takia Suomessakin pitäisi saada ihmiset tajuamaan tämä nykypropaganda…

  Pitäisi saada vaikks joku EAric Huntin dokkari suomennettuna laajaan jakeluun. Sen jälken vain lahkolaiset, hölmöläiset ja ammattitrollit uskoisi holokaustiin.74

  Ongelma on se, että miten saisi? Nykyiset tv-kanavat ei näytä, onko mahdollista pykätä omaa lähetystä tms mitenkään laajaan levikkiin?

 3. Älkää hulluja horisko! Tekeydyttekö hölmöiksi vai oletteko aitoja? Paljon jäi ruumiita, suurin osa poltettiin. Holocaust on yksi varmimmin dokumentoiduista tapahtumista, vaikka natsit yrittivät todisteet tuhota.

  • Miksi “yksi varmimmin dokumentoiduista tapahtumista”? Historiankirjatko koulussa näin opetti?

  • Ai tämänkö takia työleiri Auschwitz’in dokumentaatio pidetään salaisenä tämän päivän asti?

   Miten ruumis voi palaa kun se koostuu noin 3/4 osaa vedestä? Ja 15-20 kg luita – l. kalkkia. Ei ruumis palaa helposti, ei. Tarvitaan polttoainetta, missä se polttoaine on? Ei näy isoja varastoja ilmakuvista, jotka olivat otettu tiedustelukoneista, ei näy rautatietä polttoaineen kuljetusta varten, ei nostureita, ei kuljettimiä. Ei yhtään mitään jutalaisten fantastisten tarinoiden todistamiseksi. Ja hampaat. Ne kirotut hampaat – ne eivät pala luiden tapaan joten tuhkasta ne löytyisivät – mutta ei saa kaivauksia tehdä! Eikä tehty. Tulee vain uskoa satuja, täysin fantastisia tarinoita.

   Ja arkistot on kiinii. Ei saa tutkia Auschwitzin dokumentaationa, vaikka siinä on kymmeniä tuhansia sivuja. Ja kas kumma, Puna-Armeijan Poliittisen Päähallinnon ensimmäisissä raporteissa juutalaisia ei edes mainita:
   http://politikus.ru/uploads/posts/2015-01/1422387493_1.jpg
   http://politikus.ru/uploads/posts/2015-01/1422387495_2.jpg
   Hauskaa on, että ensimmäisissä raporteissa kaasukammioita ei mainita. Sen sijaan kerrotaan, että oli saunat, jossa sähköistetyt lattiat, jotka sitten aukenivät ja ruumiit tippuivat alhaalla olevalle kuljetushihnalle, joka toi ruumiit uuniin jossa ruumis paloi kahdeksassa (8) minuutissa! Ja että ko. laitteistosta ei jäänyt mitään koska “natsit tuhosivat kaiken” mutta kaksi ex-vankia kertoivat kaiken! Toiset “silminnäkijät” kertoivat teloittamisesta ampumalla, ei millä muulla.
   No onneksi versioden ristiriidat nyt ratkaistu ja nykyisin mythologia on vakiintunut! Näistä sähkölaitteista, avautuvista lattioista ja kuljetinhihnoista ei enää puhuta jostakin syystä :-))) sen sijaan vain kaasukammiot tulivat tilalle ainoana totuutena.

   Näistä alkuperäisistä GPU:n dokumenteista on poistettu salassapito vain reilu vuosi sitten, ja ne on julkaistu tässä: http://politikus.ru/v-rossii/41427-konec-sporam-ob-osvobozhdenii-osvencima-mo-rf-rassekretilo-istoricheskie-dokumenty.html

Comments are closed.