Koti Uutisia Kotimaa Urpilainen iloitsee: Afrikalle miljardien tuet EU-veronmaksajilta – Euroopan talouden romahtaessa

Urpilainen iloitsee: Afrikalle miljardien tuet EU-veronmaksajilta – Euroopan talouden romahtaessa

8

EU:n Afrikka-komissaariksi viime syksynä alennettu Sdp:n Jutta Urpilainen on tarttunut täydellä tarmolla uuteen salkkuunsa. “Mama Africa” on pyrkinyt takaamaan, että veronmaksajien raha virtaa Euroopasta Afrikkaa myös nyt, kun euroaluetta uhkaa mahdollisesti pahin talousromahdus lähes sataan vuoteen.

Vaikka elinkeinonsa menettäneet yrittäjät ja toimeentulonsa kadottaneet lapsiperheet tarvitsisivat Suomessa juuri nyt kaiken tuen, Euroopan unioni on keksinyt tukirahalle parempaa käyttöä. “Mama Africa” julkaisi Twitterissä ylpeillen listan maanosista, joihin meidän rahojamme haaskataan talouden romahtaessa ympärillämme.

Urpilainen kirjoitti: “EU:n paketit lähtevät kumppanimaihimme. Euroopan komissio lähettää sisarmantereellemme Afrikkaan 3,25 miljardia euroa koronanvastaiseen taisteluun. Tämän summan lisäksi EU tarjoaa Afrikalle huomattavaa rahallista tukea takauksien ja Euroopan investointipankin lainojen kautta.”

Toisessa viestissään “Mama Africa” kertoi, että Tyynenmeren, Afrikan ja Karibian alueen valtioille on luvassa vielä 291 miljoonan euron lisätuet. Aasiaan EU-veronmaksajien rahaa ammutaan 1,22 miljardia, Etelä-Amerikkaan 918 miljoonaa ja muille alueille 111 miljoonaa euroa.

“Yhteensä Euroopan komissio lahjoittaa kumppaneillemme yli 15,6 miljardia euroa. Kun tähän lisätään EU27-tuet, EU:n tukipaketin koko kasvaa yli 20 miljardiin euroon!” Afrikka-komissaari summasi. Samaan aikaan Suomessa yrittäjät ovat jo aloittaneet itsemurhat, koska hallituksen lupaamat tukirahat eivät ole syystä tai toisesta päässeet perille.

Lähde: Twitter, Ilta-Sanomat

8 KOMMENTIT

 1. Juntta Urpolainen, jokainen sentti tarvitaan nyt isänmaan hyväksi, eikä savanneille! Eikö tätä kreikkalainaketkua ole saatu vieläkään telkien taakse? Kuinka munatonta Suomen kansa on, että antaa tällaisten röyhkeiden globalistilähettiläiden riehua ja pettää maataan toistuvasti? Yhtä vähän kuin Afrikalle kuuluu meidän asiat, kuuluu Afrikan asiat meille.

  • Tämä kansa on nykypäivänä täysin onnetonta luuseriporukkaa suurimmilta osin.
   Tämä lammaslauma lukee valtamediaa päivät pitkät ja illalla tapitetaan kymppiuutisia, sen jälkeen tyhmänä toistetaan kaikki lukemansa ja kuulemansa asiat mitään kyseenalaistamatta.

   • Tosi on, mutta jos oikein yritän, löydän asiasta myös positiivisen puolen. Kun valtio ja valtiot velkaannutetaan kaikenlaisten idioottien toimesta, loppuu EU nopeammin ja tilalle tulee kansallisvaltiot. Velkaa ei kuitenkaan koskaan kukaan maksa, nykyinen pseudoyhteiskunta on jo lähellä loppuaan, eikä sen velkoja käytännössä ole olemassa. Kyse on kuvitteellisesta velalla luodusta lisäostovoimasta.

   • Saattaa olla että maat rupeaa eroamaan EU:sta niin entäs sitten miljardien vieminen maasta pois ???

 2. Urpilainen jakaa muiden rahoja Afrikkaan. Sen sijaan hän voisi lahjoittaa omista rahoistaan ja järjestää EU:n laajuisen rahankeräyksen, johon muutkin Afrikan ystävät voisivat osallistua.

  Jos EU:ssa olisi vaikkapa 20 miljoonaa lahjoittajaa ja jokainen heistä lahjoittaisi kuukaudessa 100 euroa, niin Afrikkaan kertyisi annettavaksi 24 miljardia euroa vuodessa.

  Urpilainen ei ole mikään poikkeus. Kun ihmiset pääsevät valtaan, he usein päättävät lahjoittaa muiden rahoja ja esiintyvät kuin olisivat hyväntekijöitä. Ilmiö on yleismaailmallinen. Luultavasti rahankeräyksiin ei tulisi paljoakaan vapaaehtoisia lahjoittajia. Useimmat olisivat sitä mieltä, että naapurin pitää lahjoittaa suoraan omistaan tai verotuksen kautta.

 3. Trump lopettaa Bill Gatesin omistaman WHO:n tukemisen, mikä on oikea päätös. Globalisti Haavisto kiirehti jo lisäämään Suomen tukea WHO:lle

  Who:n johtaja ja Zimbabwen kansanmurhaaja Mugabe ovat toimineet yhteistyössä. Mugabea ehdotettiin jopa WHO:n korkeaan virkaan tämän nykyisen johtajan toimesta. Kyllä, luit oikein.

  Ottasitko näiden kamujen käskystä ns. “korona” -rokotteen?

  Bill Gates on sen kovin lobbaaja. Toinen teknokraatti Gatesin projekti on käteen laitettava siru, jolla hoitaa maksut ja tunnisteasiat. Arvaan, että tulevaisuudessa ilman sitä kuulut yhteiskunnan ulkopuolelle. Tämä on eliitin käsitys kansalaisvapauksista ja demokratiasta. Olet vapaa, kunhan toimit ja ajattelet kuten eliitti käskee.

 4. Boikottiin firmat, jotka avoimesti tukevat minkäänlaista rahojen Afrikkaan lähettämistä ym. hulluutta. Katsokaa pakkauksia ja firmojen nettisivuja. Juustoportti on yksi tällainen yritys.

  Valio pyrkii myös johonkin helvatan “hiilineutraali Suomi 2030” -bullshittiin, mikä tarkoittaa suomen kielessä joko 1) tuotannon tai 2) raaka-aineiden käytön lopettamista – jotka loppupeleissä meinaavat samaa asiaa, joka on Suomen lopullinen alasajo. Ehkä kannattaa suosia Arlaa, tanskalaisia, eestiläisiä tai jopa saksalaisia.

Comments are closed.