Koti Aktivismiraportit Urheiluviikonloppu pääkaupunkiseudulla

Urheiluviikonloppu pääkaupunkiseudulla

3

Hki28-290920131

28.–29.9. pääkaupunkiseudun aktivistit järjestivät tukijäsenille tilaisuuden ja urheilupäivän. Tapahtuma oli ensisijaisesti tarkoitettu pääkaupunkiseudulla asuville, mutta kaikki halukkaat olivat tervetulleita tapahtumaan.

Tapahtuma alkoi lyhyellä tervetulotoivotuksella, jonka jälkeen pidettiin esitys tukijäsenille ja uusille tuttavuuksille. Esitelmän jälkeen osallistujat jaettiin ryhmiin ja he pääsivät työskentelemään ryhmissä. Tämän jälkeen tarjoiltiin kevyt lounas kaikille, koska koko iltapäivä oli varattu urheiluosuuteen.

Hki28-290920132

Osa henkilöistä joutui poistumaan lounaan jälkeen, joten hyvästelimme heidät ja aloitimme urheiluosuuden ensimmäisen lajin, salamapallon. Tällä(kään) kertaa emme voineet aivan ruhjeitta ja vammoitta selvitä, mutta kaikki jaksoivat taistella hienosti loppuun saakka.

Hki28-290920133

Salamapallon jälkeen siirryimme sisätiloihin ja aloitimme itsepuolustusharjoitukset. Itsepuolustuksessa oli tällä kertaa runsaasti erilaisia tekniikkaharjoituksia, joita sitten sovellettiin käytännön harjoituksissa.

Hki28-290920134

Hki28-290920135

Iltapäivästä pidettiin välipalatauko, jonka jälkeen jatkettiin erilaisilla harjoituksilla, joita olivat muun muassa kantoviesti ja köydenveto.

Hki28-290920136

Lopulta urheilupäivän osuus huipentui jo tutuksi tulleeseen “loppurääkkiin”. Tämän jälkeen oli vuorossa nopea suihku, ja päivän kruunasi oman kokkimme tekemä lihakeitto lisukkeineen ja jälkiruoaksi paistettu omenapiiras. Loppuilta sujui rennommassa tunnelmassa kerraten päivän tapahtumia ja vaihtaen kuulumisia.

Seuraavana aamuna oli herätys kello 6.50, jonka jälkeen puettiin jälleen urheiluvarusteet päälle ja lähdettiin saman tien aamulenkille. Noin yhdeksän kilometrin aamulenkin jälkeen oli aamupala saatu valmiiksi. Tämä sisälsi maittavaa ruispuuroa puolukoilla ja omenaviipaleilla. Aamupalan jälkeen oli vuorossa vielä viimeinen rutistus, kahvakuulailu. Tämän jälkeen urheilupäivät olivat takanapäin ja vuorossa oli vielä lounas ja paikkojen kuntoon laittaminen. Puolenpäivän aikaan hyvästelimme toisemme ja lähdimme kotimatkalle.

Pääkaupunkiseudun aktivistit kiittävät kaikkia tapahtumaan osallistuneita, ja erityiskiitokset myös kokillemme maittavista ruoista ja toimivasta tarjoilusta!

3 KOMMENTIT

  1. Monipuolisen näköistä touhua, harmi kun jäi tällä kertaa väliin. Mutta jälleen hienoa työtä pääkaupunkiseudun aktivisteilta!

Comments are closed.