Koti Artikkelit Arki Urheilu osana elämää

Urheilu osana elämää

11

terve ihminen

Kansallisen Vastarinnan sivuilla on aikaisemminkin käsitelty urheilua, mutta koska asiaa voi tuskin koskaan painottaa liikaa, niin kirjoitetaanpa nyt vielä ainakin kerran aiheesta.

Aivan liian usein kansallismieliset ja jopa kansallissosialisteina itseään pitävät henkilöt viettävät elämäänsä pitkälti arkena töissä käyden ja viikonloppuisin viinaa juoden. Aamuyöstä tietenkin käydään ulkomaalaisten omistamassa pitseriassa hakemassa krapulalätyt ja -limut. Urheilu on kirosana, ja sitä harrastavat leimataan äkkiä tylsiksi ihmisiksi. Vihataan systeemiä, mutta tuhotaan vain itseä. Valitettava totuus tämänkaltaisesta elämästä on kuitenkin se, että pidemmän päälle se alkaa näkyä ensiksi kyljissä, sitten muussa vartalossa, ja lopuksi omassa henkisessä sekä fyysisessä hyvinvoinnissa. Sen sijaan ihmisten olisi paljon fiksumpaa käyttää vapaa-aikaansa urheillen.

En ala tässä pureutua sen tarkemmin mihinkään yksittäisiin jumppavinkkeihin, vaan tarkoitukseni on enemmänkin kannustaa kansallismielisiä lukijoitamme muuttamaan elämäntapojaan sen verran, että he ryhtyisivät laiskottelun sijaan urheilemaan. Kaikkihan eivät voi pitää kaikesta mahdollisesta, mutta onneksi kirjo on varsin laaja: kävelylenkeistä omilla kotikulmilla taikka luonnossa aina sykettä nostavaan jumppaamiseen ja sitä kautta voimaharjoitteluun. Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Myös Internetin hakukoneet auttavat varmasti löytämään itselleen mieluisen lajin.

Henkilökohtaisesti suosittelen jokaiselle kamppailulajeja. Yhteiskunnan muuttuessa yhä monikulttuurisemmaksi tulee myös suomalaisvastainen väkivalta lisääntymään. Tällöin kuka tahansa suomalainen on tulilinjalla. Sen vuoksi jokaisen tulisi osata puolustaa itseään ja läheisiään. Etenkin kansallismieliset suomalaiset tulevat kokemaan yhä enemmän väkivaltaa “rasisminvastustajien” puolelta muun yhteiskunnan hyväksyessä tämän. Esimerkit ulkomailta osoittavat, että vasemmistolaisten suorittaman “rasisminvastaisen” väkivallan uhreiksi voivat päätyä myös ei-aktiiviset kansallismieliset ja heidän perheenjäsenensä. Suomalaisvihamielisen väkivallan edessä ei tule missään nimessä nöyrtyä, vaan tällöin on laitettava kova kovaa vasten ja puolustettava itseään. Suomi ja Suomen kadut kuuluvat ylpeille suomalaisille, ei suomalaisvihamielisille vasemmistolaisille eikä varsinkaan maahanmuuttajajengeille.

Finnish-soldier

Voimaharjoittelu on paras tapa pitää lihakset kunnossa. Fiksuinta lienee yhdistää voimaharjoittelu sykettä nostavan treenaamisen, kuten lenkkeilyn tai kamppailulajien, kanssa. Voimaharjoittelua harkitsevien kannattaa kuitenkin jo heti alussa tehdä päätös, ettei koske salikulttuurissa aivan liian kovassa suosiossa oleviin hormoneihin, vaikka tulokset eivät nousisikaan haluttua tahtia. Hormoneilla on ihmiskehoon myös muita vaikutuksia kuin pelkkä oikoreitti isompiin lihaksiin, eikä suurin osa näistä vaikutuksista ole kovinkaan toivottuja. Pitää myös ottaa huomioon se seikka, että kansallissosialismi perustuu luonnollisuuteen, jolloin hormonien käyttö ja kansallissosialismin ideologia ovat ristiriidassa toistensa kanssa. Kansallissosialistin tavoitteena ei myöskään ole olla pelottava kaappi, vaan tehokas taistelija. Kestävyys ja räjähtävyys ovat isoja lihaksia huomattavasti käytännöllisemmät.

Kävelylenkit luonnossa ovat myös erittäin hyvä ja terapeuttinen tapa, vaikkeivät ne välttämättä sykettä paljon nostakaan. Kunto kohenee silti siinäkin, henkisestä puolesta puhumattakaan. Luonnossa liikkumisesta pitäville voi myös suositella maastolenkkeilyä. Kunnonkohotuksen lisäksi siitä on käytännön hyötyä, mikäli länsimaiden hallitukset päättävät hyökätä kansallismielisten kimppuun, jolloin on hyvä osata liikkua maastossa nopeasti ja huomaamattomasti. Perheellisille ihmisille luonnossa liikkuminen lienee yksi fiksuimmista tavoista viettää aikaansa koko perheen voimin.

Moni myös käyttää omaan laiskotteluunsa paljon tekosyitä: milloin on paikat rikki, milloin ajanpuutetta, milloin ei ole varaa urheilla. Jos esimerkiksi harrastat kamppailulajeja, muttet kipeytyneen kätesi vuoksi voi ottaa osaa treeneihin, niin mikä estää sinua lähtemästä lenkille ja pitämään kunnostasi huolta? Pienten vammojen edessä ei kannata lannistua. Sen sijaan ihmisten tulisi ottaa itseään välittömästi niskasta kiinni ja keksiä vaihtoehtoisia tapoja urheilla siksi aikaa, kunnes paikat ovat taas kunnossa. Netti on myös täynnä vinkkejä kotona jumppaamiseen, jolloin siihen ei kulu rahaa. Jumppaamisenkin voi suorittaa vaikkapa ruoanteon yhteydessä, jolloin siihen ei kulu ylimääräistä aikaa ainakaan kovinkaan paljon. Suurin osa näistä tekosyiden käyttäjistä luultavasti muutenkin istuu vapaa-aikansa tietokoneella tai tuijottaa telkkaria monta tuntia päivässä, jolloin sekin tekosyy kärsii.

UrheiluOsanaElamaa_AK

Jokainen varmasti muistaa myös panostaa ruokapuoleen. Lopeta roskaruoan syöminen ja tee mieluummin itse ruokasi. Internet on täynnä erilaisia ruokavalioita urheileville ihmisille, joten jokainen löytää varmasti hyvinkin helposti itselleen sopivimman. Urheilun tarkoituksena ei kuitenkaan pitäisi olla pikainen laihdutus ainoastaan kesäkuntoon pääsemiseksi, vaan kokonainen elämäntapamuutos. Siksi ihmedieetit sun muut poppakonstit kannattaa unohtaa jo alkuunsa. Syömällä proteiinipitoista ruokaa ja paljon kasviksia pääsee jo hyvään alkuun. Loppu on vain lukijasta itsestään kiinni.

Ylös, ulos ja lenkille!

 

Jesse Torniainen

11 KOMMENTIT

 1. Omissa rutiineissahan tuo punttisali on vähintään 4 kertaa viikossa.
  Pitäisi vielä saada itsensä noiden kamppailulajien pariin.
  Suosittelen kaikille myös kasvispitoista ruokavaliota, teolliset roskat roskiin ja tilalle luonnollista.

 2. Pakko kyllä komppailla Jesseä tämän artikkelin kanssa, loistavaa asiaa. Jos rahanpuute vaivaa, mutta kiinnostusta olisi lähteä kamppailemaan – ottakaa ihmeessä yhteyttä kaupungin aktivistiryhmään! Tai jos yksin urheilu ei jaksa kiinnostaa, siinäkin tapauksessa aktivistiryhmään yhteyttä.

  Hyvä kirja täynnä vinkkejä kehonpainolla treenaamiseen, syömiseen ynnä muuhun, on Bronsonin Solitary Fitness. Löytyy esimerkiksi Kadulle.com -verkkokaupasta.

 3. Itselläni on usein tekosyitä, joiden vuoksi en kuntoile. Nyt on kova paikka edessä kun monilta tekosyiltä ja varsinkin todellisilta kuntoilun estäviltä syiltä katoaa pohja kesän koittaessa! 😉

  • Ensimmäinen askelhan on tunnetusti vaikein. Kunhan sen on ottanut, on jatko paljon helpompaa.

 4. Hyvin asiallista tekstiä liittyen kunnossa pysymiseen ja sen konkreettisuuteen. Itselläni suurin tarve olisi lähinnä kamppailulajien harjoittelussa, sillä kuntosalilla on tullut jo hetki viivyttyä.

 5. Komppaan ja tahdon myös kannustaa lukijoita treenamaan. Minun parhaat nuoruuden muistot ovat juuri dojoilta. Välillä ei kävelty viikkoon kuin oltiin otettu reiteen potkuja 40 kg painavimmilta karjuilta, välillä oli nenä arka ja välillä koko keho painista . Se kova treeni kasvatti luonetta ja sitkeyttä, ja antaa hyvää oloa. ( vaikka tekee välillä kipeetä)
  Treenaan edelleen voimailua ja ylläpidän perusteknikoita kamppailun puolelta. Syy siihen on että koen että minun pitää pystyä puolustamaan itseäni perhettäni ja kanssa ihmisiäni. Se on minun motivaationi. Ja elämä alkaa mukavuus alueen ulkopuolella 🙂 voin taata sen.

 6. Hyvää asiaa.Nyt on aika jättää roska ruoka pois.Viina ja tupakka turmelee ruumiin.Adolf Hitler ja Himmler ovat oivat esimerkit puhtaan elämän puolesta puhujat.

 7. Yksi mikä kohentaa peruskuntoa todella tehokkaasti, on marssiminen maastossa, raskaat kantamukset mukana. Tässä yhdistyy myös luonnossa siirtymisen taito, mikä artikkelissa jo mainittiinkin.
  Tämä tietysti edellyttää jonkinlaista lähtötasoa, ihan rapakunnossa ei kannata lähteä rehkimään raskaimman kautta ja särkemään paikkojaan.

 8. Henkilökohtaisesti ihmettelen kamppailulajien kiinnostusta turkkilaisten keskuudessa sillä heitä on niissä valtava määrä huudellen ohjeita tai kannustuksia omalla kielellään.

Comments are closed.