Koti Uutisia Uppsalassa pommi-isku poliisiasemalle

Uppsalassa pommi-isku poliisiasemalle

3
(Kuvituskuva)

Uppsalan poliisiasemalle tehtiin maanantai-iltana pommi-isku. Noin kello 23:n aikaan illalla räjähtänyt pommi (tai pommit) vaurioitti useampaa autoa siinä määrin, että ne päätyivät lunastukseen.

Poliisi epäilee, että pommi oli sijoitettu yhteen autoon ja ympärillä olevat autot vaurioituivat sen voimasta. Kukaan ei loukkaantunut iskussa. Poliisi on kirjannut rikosilmoituksen vaaran aiheuttamisesta. Ketään ei ole otettu kiinni.

Vasta viime viikon keskiviikkona Uppsalassa nähtiin laajoja mellakoita maahanmuuttajien sytyttäessä kymmeniä tulipaloja pitkin kylää ja ammuskellen raketeilla ympäriinsä. Tuolloin mellakoijat syyttivät poliisia liian rajuista otteista.

Vain kahta päivää ennen tätä poliisi oli ratsannut useiden rikollisten asuntoja yhdessä ulosottomiehen kanssa ja vienyt arvotavarat mukanaan, mikäli näillä oli ulosotossa laskuja. Myös tuona iltana nähtiin pienimuotoista mellakointia.

Ei ole tiedossa, liittyvätkö tapaukset toisiinsa.

 

Lähde: PT-media.org

3 KOMMENTIT

  1. Vastarinnan kansallissosialistien valtaannousua odotellessa…

  2. Onko tuo naapurimaamme hiljaa hyväksytty tapa jo että pommit räjähtelee poliisiasemilla ja joka neljäs kantaväestöön kuuluva nainen on raiskattu tai ahdisteltu maahantunkeutujien toimesta.Kyllä pohjolan peli taitaa olla pelattu.Viimeisimmmän pommi-iskun tekijät uutisoinnin mukaan jo vapautettu.siis mitä ja miksi ihmeessä.Eurooppalaiset ovat sairastuneet.

Comments are closed.