Koti Uutisia Aktivismi Unkarissa perustettiin radikaali katuaktivismijärjestö

Unkarissa perustettiin radikaali katuaktivismijärjestö

22

Unkarissa on perustettu uusi radikaali kansallismielinen katuaktivismijärjestö Légió Hungária. Vaikka Unkarin hallitus on tehnyt muihin EU-maihin verrattuna tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa, pitävät monet Viktor Orbánin sisäpiiriä pikemminkin taitavina poliittisina opportunisteina kuin aitoina kansallismielisinä.

Unkarin johtaviin konservatiivipuolueisiin kuuluvat Fidesz ja Jobbik eivät ole pyrkineet irrottamaan maata Euroopan unionista tai kansainvälisestä koronkiskontajärjestelmästä. Lisäksi puolueet ovat aktiivisesti kosiskelleet sionisteja ja kääntäneet selkänsä esimerkiksi mielipidevainoa paenneelle kansallissosialisti Horst Mahlerille.

Légió Hungária onkin järjestö niille, joiden mukaan kansallismielisessä itsenäisyystaistelussa ei ole sijaa kompromisseille. Ryhmän mukaan Unkarissa “kansallismielisyyden nousua ovat manipuloineet ne, jotka tahtovat päästä parlamenttiin, vaikka todellisen tavoitteen tulisi olla uusi kansallinen kulta-aika”.

“Me nuoret aktivistit olemme päättäneet valita vaikeamman tien – rakennamme uuden liikkeen, joka aloittaa uudelleen taistelun kaduistamme ja kylistämme”, järjestö jatkaa Pohjoismaiselle Vastarintaliikkeelle lähetetyssä julkilausumassa. Légió Hungária painottaa olevansa pikemminkin liike kuin poliittinen puolue.

Järjestön ideologia perustuu erityisesti materialismin ja yksilökeskeisyyden vastustamiselle, rodulliselle kansallismielisyydelle sekä perhearvojen korostamiselle. Vieraile järjestön kotisivuilla: http://www.legiohungaria.org

22 KOMMENTIT

 1. Tämä kertoo sen, että maailmanlaajuisessa kuohunnassa ei ole kyse eri hallitusten harjoittamasta politiikasta, sen suunnasta, vaan kyse on valtaeliitin ja sen hallitseman alamaisen kansan välisestä kuilusta.
  — Se on kasvanut sietämättömiin mittasuhteisiin.

  Esimerkiksi EU:n olemassaoloa puolustavat enää EU:sta palkkaa saavat henkilöt. Heillä on paljon menetettävää:
  — Verovapaat huippupalkat ja eläkkeet.

  • Valitettavasti, enemmistö “tavalisista” suomalaisista on aivopestyjä ja/tai korruptoituneita ja tukevat EU:ta ja Suomen jäsenyyttä Euvostoliitossa. Havaitset samaa ikävää asiaa mikäli yrität kerätä kannatuskortteja EU-vastaiselle puolueelle.

   • Tuo on tosi, mennään siitä mistä aita on matalin.
    Puristetaan nyrkkiä taskussa, mutta kun kysytään että mikä hiertää niin kaikki onkin hyvin, puristetaan vain uudestaan.
    Monella myös on mentaliteetti se, että miksi tehdä valintoja tai miettiä asioita yhtään laajemmalti kuin mitä pillin läpi näkyy, näin on hyvä olla, ei uskalleta ajatella kokonaisuutta tai vaikutuksia ja nämä haudataan “tärkeämpiin” ajateltaviin.
    Elikkä lopputulema on se, että on helpompi valehdella itselleen sekä tätä myötä uslkoa valheisiin, kun maailma pyörii vin siinä oman navan ympärillä turvallisesti ilman rosoja ja häiriötekijöitä.

 2. Vaikka onkin sukulaiskieli, jäi sivujen sisältö hiukan epäselväksi… 😀 …vaan en epäile, etteikö siellä oltaisi oikealla asialla.

  • Flyin’ Finn — “Kéz” on muistaakseni “käsi”. Siinä taitaa unkarin ja suomen yhteneväisyydet sitten ollakin.

 3. Unkarissa on tehty loistavaa työtä kyllä siinä, että rotumuukalaisia siellä ei ole, mutta tuo sionistien hännystely on kyllä kuvottavaa, ja kukaan joka tätä tekee ei voi kutsua itseään kansallismielisiksi.

  • Sionistien hännystelyssä voi myös olla (ja toivottavasti on) kyse taktiikasta. Kun viholliseksi laskettavia ryhmittymiä on useampia, on edullista olla hyvâä pataa yhden kanssa niin kauan, kunnes toinen on hoidettu. Historiasta löytyy esimerkkejä.

   Tosi hyvä kappale muuten siinä heidän esittelyvideollaan.

  • Unkarissa on paljon, jopa 1 miljoona, rotuvihollisia – mustalaisia. Unkarilainen väestö pienenee ja vanhenee, mustalaiset taas nopeasti lisääntyvät. Vastasyntyneistä 16-20% ovat mustalaisia. Tämä on vaikea ongelma ja pahenee koko ajan.

   • Unkarissa käyneenä ja siellä jonkin aikaa oleskelleena voin sanoa, että näitä “mustalaisia” on aivan vitusti. Ehkä jopa yli miljoona. Ovat pieniä, tummia ja spurguja lähes kaikki.

    Miten niistä pääsisi eroon?

  • Leonid sen sanoikin jo ja komppaan Leonidia. Itä-euroopan maissa on valtava smuguongelma ja siellä on pidetty mustalaisvastaisia miekkareita. Näissä maissa ei ole muita kuin valkoisia ja mustalaisia käytännössä. Vaikka Unkari ei avannut rajojaan niin maa on samalla tavalla hyökkäyksen alla koko ajan niinkuin muutkin valkoiset maat. Tosin mustalaiset noissa maissa eivät ole verrattavissa suomen manneihin.

 4. Tuollainen rotuintoilu menee ulalle. Balkanilla (muuallakin kuin Serbiassa) on porukkaa jotka haikailevat aikaa ennen 1300-luvun lopulla tapahtunutta ottomaanien invaasiota jolloin Balkanin slaavilainen väestö oli etnisesti yhtenäistä, ja innokkaimmat ovat sitä mieltä että nykyisten slaavilaisten kansojen pitäisi yhdentyä serbien johdolla. Mutta ei romaniväestönkään kannata missään kuvitella että pystyisivät pitäytymään entisissä tavoissaan elinkeinorakenteen muuttuessa, ja varmaan suuri osa ymmärtääkin että lapsilla ei ole tulevaisuutta jos eivät käy kouluja ja hanki ammattia.

  • “Rotuintoilu”. Serbit slaaveja? Sanopa venäläiselle tuo, niin saat turpaasi. Jos ei “rotuintoilu” kiinnosta, niin olet täysin väärällä sivustolla, poika.

    • Olen käynyt Neuvostoliitossa 2 kertaa 80-luvun alussa eikä ollut juopottelu- tai yya-reissu, ja kerran Venäjällä 90-luvun puolivälin jälkeen. Venäjää en osaa, mutta kyrillisiä aakkosia osaan lukea joten kuten, kreikkalaisia paremmin.

     Kyllähän tuolla linkissäkin sanotaan että serbit ovat slaavilainen kansa, ja muistan kyllä että Venäjä tuki Jugoslavian hajoamisen yhteydessä serbejä. Yhdelle lentokentällekin lähettivät sotilaskoneella ison joukon laskuvarjojääkäreitä (eivät muistaakseni hypäneet sinne laskuvarjoilla) juuri ennen kuin YK:n mandaatilla toimiva sotilasosasto oli lähdössä sinne.

     Ensimmäisen kerran olin Jugoslaviassa 1989, Belgradin rautatieasema oli v. 1990 hyvin vilkas, nykyään (olin viimeksi toukokuun alussa tänä keväänä) liikennettä on siihen verrattuna vähän. Ihan itse olen matkani kustantanut. Bosniassa olen ollut useamman kerran (ensimmäinen kerta v. 2001) ja reissannut ristiin rastiin. Euroilla maksaminen on onnistunut oikein hyvin Serbiassa; Montenegrossa ja Kosovossahan euro on virallinen valuutta vaikka eivät kuulu EU:hun.

     Tuon toiveen Balkanin slaavikansojen yhdistymisestä serbien johdolle kertoi turistinähtävyydellä tapaamani serbinationalisti, joka puhui oikein hyvää englantia. Ei tykännyt kun kerroin että mielestäni NATOn pommitukset olivat oikeutettuja, olin jo aiemmin kertonut että tiedän oikein hyvin myös muslimien ja kroaattien tehneen sotarikoksia. Muitakin serbinationalisteja olen tavannut.

     • Olen kuin myös liikkunut suhteellisen paljon Balkanilla ja Neuvosto- sekä Nykyvenäjällä olen piipahtanut yli 30 kertaa, lähinnä työn merkeissä. Voin monilta osin allekirjoittaa sanomasi, entisen Jugon alueella on sekä kaipuuta vanhaan ja samalla vihaa eri ryhmittymien kesken. Melkoinen sekametelisoppa monin osin.

      Serbit ovat mielestään maailman mahtavin, mutta sorrettu ja väärinymmärretty kansa, jota ainoastaan Venäjä tukee, pönkää ja ymmärtää. Yleensä ihan mukavia niin kauan, kun keskustelu ei sivua politiikkaa tai historiaa.

      Rauhallisinta sakkia Balkanilla taitavat olla Makedonian ja Bulgarian asukkaat, vaikka ongelmansa heilläkin. Makedoneilla se on Albaanivähemmistö ja Bulgaareilla romanit.

 5. Kukaan ei ole profeetta omalla maallaan joten turha siitä on valittaa koska ei voi vaikuttaa toisen valtioon – kun ei täällä Suomessakaan kovin hyvin mene joten en lähde tähän pätemiseen kuinka Unkarin asioiden laita on ja mitä heidän tulisi olla. Parempi pääministeri siellä kuin täällä joten pulinat pois! Ja mitä mustalaisiin tulee niin hyvin pysyy kurissa tuolla noissa eräissä maissa. Ukraina on tästä mallikelpoinen maa jos ei Putkosen patrioottia lasketa heimoryhmäläsnä mukaan ketä vihaa nationalisteja! Oli ne nationalistit sitten mistä vain…

Comments are closed.