Koti Uutisia Rotu Unkarissa aloitellaan Etelä-Afrikan valkoisten pelastusoperaatiota

Unkarissa aloitellaan Etelä-Afrikan valkoisten pelastusoperaatiota

8


Afrikaanereiden delegaatio on saapunut Ásotthalom-nimiseen kaupunkiin Unkariin. Kaupungin pormestari ja uuden Jobbikista eronneen Kotimaamme-puolueen johtaja László Toroczkai kertoi historiallisesta tapahtumasta Facebookissaan.

– Pitkän valmistelun jälkeen ensimmäinen buuridelegaatio Etelä-Afrikasta on saapunut, sanoo Toroczkai.

Buurit kävivät tutustumassa Unkarin rajavalvontaan (kuvassa) ja neuvottelivat taloudellisen yhteistyön aloittamisesta sekä suuren Buuri-Unkari-kokouksen järjestämisestä.

– Kymmenet tuhannet buurit etsivät uutta kotia eri puolilta maailmaa [Etelä-Afrikan] äärimmäisen rasismin, syrjinnän ja kestämättömän julkisen turvallisuustilanteen vuoksi. Eurooppa [EU] on Etelä-Afrikan rikoskumppanina, Toroczkai jatkaa.

Tapaaminen on ensimmäinen vuonna 2015 aloitetun yhteistyön jälkeen. Tarkoitus on järjestää afrikaanereille turvapaikkoja Unkariin ja Eurooppaan. Unkarin paikalliset viranomaiset eivät kuitenkaan vastaa siitä, kuka saa tulla Unkariin, koska päätäntävalta kuuluu keskitetylle valtiolle.

– Haluaisin maamme olevan Euroopan unionissa ensimmäinen, joka antaa heille turvan. He ovat vainottuja kristittyjä, joilla on eurooppalaiset juuret.

Lähde: The New Observer

Aiheeseen liittyen:
Unkarin Jobbik-puolueen “radikaalit” perustivat uuden puolueen
Saksalaiset pakenevat siirtolaistulvaa Unkariin
Etelä-Afrikan musta kansanedustaja: “En voi taata, ettemme tappaisi valkoisia tulevaisuudessa”
Loppu valkoisten kansanmurhalle Etelä-Afrikassa!
Tempaus Etelä-Afrikan suurlähetystöllä Helsingissä

8 KOMMENTIT

 1. Lisää sulkia Viktor Orbánin hattuun. Se ukko pitää julistaa pyhimykseksi ja saada EUn presidentiksi! 👍

 2. Laskun voi lähettää Hollannille, niillehän suurimmilta osin kuuluisi omien kansalaistensa evakuointi ex-siirtomaasta.
  Mutta eipä tietenkään, eihän siellä mitään ole tapahtunut ja Etelä-afrikkahan on itsenäinen solidaarinen valtio, tuumaa koukkunokkaiset timantti/kultakauppiaat Amsterdamin konttoreissaan ja samaa nyökyttelevät maan ministerit suuressa suvaitsevaisuudessaan.
  Eu:lle tämä on myrkkyä, ensin ei päästetä lomailijoita maahan ja sitten otetaankin humanitaarisena apuna liian vaaleita “pakolaisia”, saa nähdä mitä sanktioita komissaarit keksivät.

 3. @ Leo (se vanha Leo) Tue, 10 Jul 2018 09:53:25 +0300

  Tässä on hämmästyttävällä tavalla käymässä niin, että pako­laisten vastan­ottamisessa Venäjä korjaa potin.

  Rikkaat pakolaiset, jotka henkensä edestä pakenevat, menevät Venäjälle ja siellä oman ammattinsa mukaisesti saman tien työllis­tävät itsensä ja jopa tuovat toimintaan tarvittavan pääoman mukanaan.

  EU:n pakotteiden vuoksi Venäjän maa­talous on kovassa nousussa. Ammatti­taito­vaatimuksiin ei ole pystytty näin lyhyessä ajassa vastaamaan. Ulkomaiselle työvoimalle, etenkin maatilojen johtamista koskien, on kova tarve.

  Buurien ei ole mitään järkeä muuttaa Eurooppaan vaikka pyydet­täisiin, koska parin kymmenen vuoden päästä heitä kuitenkin taas alettaisiin vainota ihon­värinsä takia.

  Köyhät pakolaiset. No. Heistä ei sen enempää. Kaikki tiedämme minne he menevät.

  • Helpommalla taatusti pääsevät jos menevät Unkariin Venäjän sijasta. Ei ole mafia saman tien pummaamassa suojelurahoja eikä tarvitse pelätä, että kaikki mitä ei ole hitsattu kiinni, katoaa yön aikana. Myöskin liian menestyksekkäiden henkilöiden ihmeellisesti järjestyvät korruptiotuomiot ja onnettomuudet ovat taatusti vähäisempiä Unkarissa. Ja on sielläkin sitä pustaa, mitä viljellä.

 4. Samppakaljat Unkarille ja sorretuille afrikaaneille, jotka tuntevat sydämensä liikahtavan paikkansa rinnassaan samalla kuin spontaanisti päästävät suustaan: “Maailmassa on siis vielä oikeutta!!!”
  Ensimmäinen vasemmistolainen kuraperse, joka tuosta suutaan rääpii, pitää ampua.

Comments are closed.