Koti Uutisia Unkarilaiset kansallismieliset lahjoittavat pippurisumutteita

Unkarilaiset kansallismieliset lahjoittavat pippurisumutteita

2

UK_Unkari_pippurisumute

Unkarin Jobbikin varajohtaja Előd Novák sekä muut unkarilaiset kansallismieliset jalkautuivat Wienin kaduille jakamaan Eau-de-Budapestiksi kutsuttua pippurisumutetta ohi kulkeville naisille. Paikalla olivat myös Gregory Kálló Jobbikin nuorisoliikkeestä sekä Edda Budaházy perhemyönteisestä unkarilaisjärjestöstä.

Laatikoittain pippurisumutteita lahjoitettiin ohikulkijoille, jotka ottivat ne kiitollisina vastaan. Kansallismielisten aktivistien bannerissa luki “Eau-de-Budapest: toimiva ratkaisu käden ulottuvilla Merkelin raiskaajatuholaisiin”. “Kuten valkohai, valkoiset ovat kuolemassa, ja tämän takia Euroopan-laajuisia ongelmia täytyy käsitellä”, totesi Novák.

Pieni joukko kommunisteja kerääntyi vastustamaan mielenosoitusta, mutta virkavalta piti heidät aisoissa.

Lähde: The New Observer

2 KOMMENTIT

  1. Unkarilaisapua. 😉

    Aika monessa Euroopan maassa sumutteet ovat laillisia, mutta Suomessa varmaan joku ehdottaa kohta niiden mietojen turvasumutteidenkin kieltämistä.

    Jos olisi paljon ylimääräistä rahaa (salakuljetukseen ja sakkoihin), niin tässä olisi loistava kansalaistottelemattomuus idea Suomeen, heh.

  2. Hienoa toimintaa! Suomessa isänmaallisuus siinä tarkoituksessa mitä se on meille merkinnyt rupeaa katoamaan. Kunnia kaikille veteraaneille. Suomen kansalaiset eivät ole EU-saastaa ja tänne ei ole raiskaajamurhaajilla asiaa. Nyt jo hienosti maksetaan pakolaismiesten pastakastikkeet, rupeaa tässä 3 lapsen isä radikalisoitumaan tällaiseen meininkiin.

Comments are closed.