Koti Uutisia Unkari lisää rajajoukkojen voimankäyttöoikeuksia pakolaistulvaa vastaan

Unkari lisää rajajoukkojen voimankäyttöoikeuksia pakolaistulvaa vastaan

2

UK_Unkari_voimankayttooikeudet

Unkarin parlamentti on myöntänyt luvat armeijalle ja poliisille käyttää uusia keinoja estääkseen laittomien pakolaisten rajanylitykset. Armeija ja poliisi voivat nyt käyttää kumiluoteja, pyroteknisiä laitteita, kyynelkaasukranaatteja ja verkkoaseita pakolaisia vastaan.

Hiljattain Unkariin säädettiin uusia lakeja pakolaistulvaa vastaan; laittomasta rajanylittämisestä voidaan tuomita vankeuteen ja armeija saa valtuudet osallistua rajanvalvontaan, kaventaa henkilökohtaisia vapauksia ja käyttää aseita, jos hengenvaaraa ei aiheudu.

 

Lähde: Daily Stormer

Aiheeseen liittyen: Unkari: me pysäytimme Kroatian pakolaisjunan

2 KOMMENTIT

  1. On se oikein,että jollain maalla on rohkeutta estää tätä pelletulvaa omalle maalleen. Toista se on Suomessa missä nollapäättäjät piiloutuvat lainkirjaimen taakse, josta eivät ymmärrä mitään, vaan menevät enemmistön mukaan. Pellet.

  2. Pääasiallinen syy siihen miksei hallitus täällä tee mitään, on se että Orpo, Sipilä, Soini ja Stub pelkäävät tulevan EU suojatyöpaikkansa puolesta. Kaikki heistä odottavat kieli ruskeana pääsevänsä hyväpalkkaiseen EU-virkaan. Ja sinnehän ei pääse, jos erehtyy kriittisesti puhumaan elintasopakoloisista. Sen takia heidän pitää nuolla Merkelin ja muiden persettä.

Comments are closed.