Koti Uutisia Unkari kielsi kansallismielisen keskustelutapahtuman

Unkari kielsi kansallismielisen keskustelutapahtuman

4

Unkarin sisäministeriö on kieltänyt myöhemmin tälle viikolle suunnitellun kansallismielisen The European Congress 2014 -tapahtuman syyttäen järjestäjää täysin perusteetta “ekstremistiseksi” ja “rasistiseksi”. Unkarin sisäministeri Sandor Pinter ilmoitti maanantaina, ettei tilaisuuden puhujilla ole pääsyä maahan eivätkä he saa oleskella siellä.

Pinter sanoi toimineensa pääministeri Viktor Orbanin käskyjen mukaisesti; Orban on julistanut, että hallituksen on käytettävä “kaikki mahdolliset lailliset keinot” kyseisen tapahtuman estämiseksi. Konferenssissa oli tarkoitus keskustella kulttuurista, yhteiskunnasta, geopolitiikasta ja Euroopan tulevaisuudesta.

Tapahtuman puhujiksi olivat ilmoittautuneet venäläinen geopolitiikan tutkija ja sosiologian professori Alexander Dugin, Tom Sunic, Jared Taylor ja nationalistisen ajatuspaja National Policy Instituten johtaja Richard Spencer. Spencer kommentoi vastineeksi pääministeri Orbanille kiellosta voivan päätellä, että pääministeri ja kaikki konferenssia vastaan hyökänneet pelkäävät sitä, mitä puhujilla on tarkoitus sanoa. Spencer mainitsi myös, ettei tapahtuma ole peruttu vaan se tullaan pitämään lokakuun 3.–5. päivä.

Lähteet: Daily Stormer, The Wall Street Journal

4 KOMMENTIT

  1. Kulttuurimarxistit luulevat voittaneensa tämän, mutta hienoa kuulla, että Spencer ei taivu vainoajille eikä painostukselle!

    Totuus sattuu!

    Eläköön kuolema!

  2. Ja Unkaria haukutaan hyysärissä suunnilleen natsimaaksi. Toisaalta onhan persutkin hyysärille natseja.

Comments are closed.