Koti Uutisia Ulkomaat Unkari jatkaa tiukkaa linjaa “pakolaisten” suhteen

Unkari jatkaa tiukkaa linjaa “pakolaisten” suhteen

2

Huolimatta siitä, että EU-globalistit ahdistelevat Unkaria, on maa päättänyt pysyä kovana ja jatkaa tiukkaa linjaa, mitä tulee “pakolaisiin”. Fidesz-puolueen Gergely Gulyás sanoi äskettäin, että maahanmuuttopolitiikka tulee jatkossakin olemaan Viktor Orbánin hallituksen tärkeimpiä kysymyksiä. Gulyás myös muistuttaa muita maita siitä, että jokaisella maalla on oikeus päättää omista asioistaan ja että “toisten maiden tulisi kunnioittaa eri maiden demokraattisia päätöksiä”.

Joukkomaahanmuutto aiheuttaa ongelmia monella eri tasolla, ja Orbánin kaltaiset eurooppalaiset johtajat, jotka puhuvat asioista rehellisesti, ovat harvassa. Gulyás korosti myös näitä asioita sanomalla jotain, mitä harvat länsimaalaiset poliitikot tekevät: ettei Eurooppa voi olla miljoonille ihmisille uusi koti.

– Emme ole näitä ihmisiä vastaan, he ovat kärsineet paljon. Mikään ratkaisu ei ole, että Euroopasta tehdään miljoonille ihmisille heidän uusi kotinsa.

Se, että Unkari jatkaa tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaansa, tulee olemaan monelle eurooppalaiselle johtajalle suuri ärsyke. Jotkut heistä elivät jopa siinä toivossa, että Orbán ja hänen Fidesz-puolueensa eivät olisi onnistuneet Unkarissa äskettäin pidetyissä vaaleissa, sillä Unkari on kategorisesti vastustanut EU:n pakolaispakotteita.

Eurooppalaisten poliitikkojen elämää hankaloittaa myös se, että Orbánin politiikka on johtanut maan tilanteeseen, jossa sen talous jatkaa kasvamistaan, kun taas moni Euroopan maa, kuten Suomi, on jo vuosia kärsinyt lähes olemattomasta taloudellisesta kasvusta. Pelkästään viime vuonna palkat nousivat Unkarissa noin 13 prosenttia ja maan talous kasvoi noin neljä prosenttia. Suomen talous kasvoi vuonna 2017 vain 1,1 prosenttia.

Lähteet: BBC, Helsingin Sanomat

2 KOMMENTIT

 1. Suomihan ei voi yhtyä Orbanin ja Unkarin toi,een, koska se ei ole enää itsenäinen ja demokraattinen valtio.
  Perustuslakia muutettiin suomessa niin, että jos eu katsoo että suomi ei kykene pitämään sovituista reunaehdoista kiinni, niin voidan asettaa eurooppalainen virkamiesvaltuusto hallinnoimaan suomea.
  Osa pakolaisista varmaan on kärsinyt, mutta he ovat hyvin pieni murto-osa tulijamäärästä, loput ovat vain ilmaisen rahan perässä ja osalla taas tullut tehtyä sellaisia rötöksiä joista voisi joutua omassa maassa tuomiolle.
  Näissä pakolais/turvapaikka-aalloiss on aina ollut etunenässä ne, joilla oikeasti on varaa lähteä pois maasta ja on tullut tehtyä omassa yhteisössään sellaista joka ei päivänvaloa kestä.
  Sattumalta on vielä niin, että usein lähtömaan viranomaiset eivät luovuta tietoja näistä henkilöistä, ja se taasen tulkitaan täällä suvakkilassa uhaksi.
  Ne jotka todlla kärsivät, jumittavat leireillä tai muussa ahdingossa satunnaisten YK:n pullamurujen varassa, heille ei ole mahdollisuutta eikä varaa.

 2. Ongelmaa ei ratkaista sillä, että se siirretään paikasta toiseen.
  Jos Himangalla kämppä palaa ei sen siirtäminen Nuorgamiin ratkaise asiaa, vaan tämän villin esimerkin viitoittamalla tiellä tönö on porona jo alkumatkasta.
  Enää ei ole olemassa “oikeita” pakolaisia sen enempää kuin rehellistä ja totuudellista valtamediaa, joka antaa vakuutteluja omasta korkeasta sertifikaatistaan ylevyyden vaikeassa lajissa. SPR on viimeistään v. 2015 haittamaahanmuutto kriisin “pakolaiskriisin” jälkeen menettänyt kaiken maineensa ja säd kehänsä todellisena humaanina toimijana korkeiden moraalisten aatteiden ja omien hyöty näkökohtiensa vastaisesta toiminnasta, jonka keihäänkärkenä on hädänalaisten auttaminen sotatoimialuella, luonnonkatastrofien ja muiden suurten mullisten uhreja lähes “Pyhästä Hengestä”.
  SPR on mafiajärjestö, joka pesee veronmaksajien rahoja hoitamalla terveitä riskiä miehiä eli sotilaskarkureita ja -rikollisia sillä aikaa kun naiset ja oikeat lapset näkevät nälkää ja ovat sodan jaloissa.
  SPR on bordelli ja huoralaitos vailla mitään kunniaa ja oikeamielisyyttä, jota kadehtisi itse Al Caponekin ja lukuisat muut gansterit ja järjestäytyneen rikollisuuden edustajat kautta lähihistorian. Kaikkein mädättynein korruptoitunein on Sipilän nukke-hallitus, joka palvoo EU:n ja globalistien “Kultaista Vasikkaa” ja uhraa sille ihmisuhreina Euroopan valkoisen rotujen kansakunnat, jotka ovat luoneet tälle mantereelle korkeimmat arvot ja kulttuurin sekä teknisen ja koulutuksellisen, sivistyksellisen ja yhteiskuntajärjestelmältään länsimaiseksi demokratiaksi kutsutun järjestelmän, joka soi kansalaisilleen vapauksia ja oikeuksia kenties eniten maailmassa ja jota muut kansakunnat pyrkivät kopiomaan niin paljon kuin pystyivät tai kuinka feodaaliset sekä yksinvaltaiset yhteiskunnat olivat valmiita niitä jakamaan kansalaisilleen ottaen itseltään pois ja antaen sen alamaisilleen ehkä jopa kaventaen omia etujaan ja lohkomaan kansallisomaisuuksista kertyneitä muhkeita voittoja tavallisille ihmisille.

Comments are closed.