Koti Uutisia Ulkomaat Unkari asettamassa tuntuvaa “propagandaveroa” maahanmuuttoa edistäville järjestöille

Unkari asettamassa tuntuvaa “propagandaveroa” maahanmuuttoa edistäville järjestöille

9

Unkari pyrkii turvaamaan kansalaistensa hyvinvoinnin uudella lakihankkeella, joka asettaisi tuntuvan 25 prosentin veron maahanmuuttoa edistäville kansalaisjärjestöille. Laki oli alun perin osa niin sanottua Pysäyttäkää Soros -pakettia, joka on raivostuttanut EU-eliitin.

“Propagandaveroksi” kutsuttu ja parlamentin hyväksymä uusi laki voi astua voimaan jo syyskuussa, mikäli presidentti allekirjoittaa sen. Sen tavoite on verottaa järjestöjä, jotka “osallistuvat propagandatoimintaan, jossa maahanmuutto esitetään positiivisessa valossa”. Veronkorotuksia voisi määrätä järjestöille, jotka muun muassa “osallistuvat mediakampanjoihin”, “rakentavat ja ylläpitävät verkostoja”, “järjestävät koulutusta” ja/tai “levittävät myönteistä propagandaa” tavoitteenaan siirtolaisten tuominen Unkariin.

Lakihanke on suora haaste EU:lle, joka on viime viikot uhkaillut Unkaria oikeustoimilla, mikäli maa ei suostu avaamaan rajojaan ja tukemaan kulttuurimarxismia.

Lue myös: Euroopan komissio hyökkää “Pysäyttäkää Soros” -lakeja vastaan

9 KOMMENTIT

 1. Toivottavasti presidentti allekirjoittaa. Hyvä että jotkut tajuavat pistää kapuloita EU:n maahanmuuttopolitiikan rattaisiin.

 2. Hyvä Unkari! 🙂 Unkarin ja kaikkien muidenkin maiden tulisi irtaantua EU:sta.

 3. Suvakkivero neekeri ja islaministiverot, vaihtoehtona lopullinen poistuminen. Alkaa vituttaan tämä järjenkäytön vähättely.

 4. Jälleen aivan loistava veto unkarilaisilta. Euroopan viimeisiä valkoisia kehtoja.

  Olen miettinyt näiden yleisesti rikollisiksi miellettyjen järjetöjen kuten YK:n ja SPR:n toimintaa eri maissa lain suojassa. Miksi niitä vastaan ei ole nostettu syytteitä kun ne avoimesti eri maiden perustuslakeja ja rikoslakeja rikkovat? Ja miksi niiden rahanpesulta vaikuttava toiminta sekä veronkierto sallitaan eri maissa?

  Suomessakin on nähty viimevuosina se kuinka ala-asteikäiset lapset alistetaan näiden pedofiiilejakin sisältävien järjestöjen varainhankintoihin. Lapsia käytetään suoraan lapsityövoimana ja heidät alistetaan vääristyneelle ideologialle. Miten heidän maailmankuvansa voisi enää normalisoitua kun heidät on aivopesty pienestä pitäen? Tuloksena on Ruotsin lentokonetapauksen kaltaisia opiskelijoita jotka rikkovat lakia vain sen vuoksi, että luulevat tekevänsä oikein tai olevansa humaaneja. Kuten Ruotsin tapauskin osoitti, ko. pakko-palautettavalla ei ollut lupaa eikä oikeutta oleskella Ruotsissa tai hakea sieltä turvapaikkaa. Mutta opiskelija puolusto mahdollista terroristia seisomalla lentokoneessa niin pitkään että luvatta maahantunkeutunut henkkilö sai jäädä maahan. Ottaako ko. opiskelija vastuun tähän henkilön mahdollisista tulevista raiskauksita ja/tai terroriteoista? Tai oman maan väestöön kohdistuvasta ammuskelusta? Entä osallistuuko ko. opiskelija kyseisen henkilön kulujen korvaamiseen? Maksaa asunnot aj taskurahat sekä vaatteet?

  Ikävä kyllä näitä “kieroon kasvaneita” on yhteiskunnassamme aivan liian paljon. Onneksi Unkarissa kansa seisoo yhtenä rintamana. Ja se tekee Unkarista vahvan itsenäisen valtion.

  • Katso meidän poliitikkoja eli maksettuja valehtelijoita eli “päättäjiä” (hah-hah!): saavat tehdä mitä tahansa, eivätkä joudu vastuuseen. Kaikkonen, Vanhanen, Lipponen, Pekkarinen, Peltomäki — rikollisia piisaa.

 5. Konekiväärit rajalle rei’ittämään noita ruskeanaamaisia loisia.

  • Sukulaiskansa on ominut edesmenneen Suomalaisen Sisun ja käyttää sitä hyvin.

 6. Toivottavasti Suomi liittyy tervehenkisten maiden joukkoon vielä.

  Ruskea, keltainen, musta ja vinosilmäinen saasta ei kuulu tänne. Yhtä vähän kuin me kuulumme heidän kotimaihinsa.

Comments are closed.