Koti Uutisia Rotu Ulkoministeriö: Amerikka “keskittyy suojelemaan juutalaisia”

Ulkoministeriö: Amerikka “keskittyy suojelemaan juutalaisia”

3

Yhdysvaltojen ulkoministeriön edustaja Elan Carr vakuutti hiljattain Amerikan juutalaisjohtajille, että suurvalta on “suunniteltu lainsäädännöltään sellaiseksi, että se keskittyy suojelemaan juutalaisia”. Erityisesti sana “keskittyä” on herättänyt mielenkiintoa, sillä sanavalinta sisältää viestin, että juutalaisten etu on asetettu Amerikan kaikkien muiden tavoitteiden yläpuolelle.

Carr, joka on juutalainen itsekin, piti puheensa Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations -ryhmälle, joka on yksi maailman vahvimmista juutalaisista painostusjärjestöistä. Viralliselta titteliltään Carr on Amerikan ulkoministeriön “antisemitisminvastainen lähettiläs”.

Carr ylisti puheessaan Donald Trumpia “omistautumisesta taistelulle” juutalaisten puolesta. Yleisö puolestaan kiitteli Yhdysvaltojen hallitusta siitä, että hallitus päätti riistää Jerusalemin palestiinalaisilta ja tehdä siitä Israelin “pääkaupungin”. Juutalaisjohtajat olivat myös hyvillään siitä, että Amerikan hallituksen tuoreen virallisen linjan mukaan Israelin kritisointi on yksi “antisemitismin” muodoista.

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency (JTA) kirjoittaa, että Valkoinen talo pyrki miellyttämään juutalaisyhteisöä nimittämällä Carr’n nykyiseen tehtäväänsä. JTA:n mukaan juutalaisten suhde Trumpiin on ristiriitainen: Yhtäältä juutalaiset iloitsevat Trumpin väkivaltaisesta sionismista Lähi-idässä, mutta toisaalta juutalaiset vaativat Trumpilta entistä vapaamielisempää maahanmuuttopolitiikkaa Yhdysvaltoihin.

Carr vakuutteli juutalaisyleisölle, että Trump suhtautuu antisemitismin vastustamiseen “äärimmäisen intohimoisesti”. Helmikuussa Trump kutsui juutalaisvastaisuutta “ällöttäväksi myrkyksi” sekä “myrkylliseksi aatteeksi”.

Ulkoministeriön edustaja painotti, että Valkoinen talo aikoo hyökätä kaikkia “antisemitistejä” vastaan, olivatpa nämä vasemmistolaisia, muslimeja tai valkoisia nationalisteja. JTA:n mukaan Conference of Presidents -lobbausjärjestön monet juutalaisjohtajat vaativat, että Trump keskittyisi muslimien sijaan entistä enemmän “valkoisten nationalistien” jahtaamiseen.

Carr ilmoitti pitävänsä yhteiskunnallisena uhkana muun muassa sitä, että häntä ja monia muita vaikutusvaltaisia juutalaisia pidetään nationalistipiireissä “globalistisina ulkopuolisina, jotka tahtovat tuhota [valkoisen] yhteiskunnan”. Carr’n huolesta teki ironisen se, että hän puhui tilaisuudessa, jossa vaadittiin rotutietoista sionismia Israeliin sekä monikulttuurista kansainvälisyysajattelua valkoisiin länsimaihin.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

3 KOMMENTIT

  1. Juu tossakin hämeessä oli ton naapuri mökin ostaja ehdokas vähän sen näkönen että haiskahti trumpin vävy rodulta iso koukkunokka vain puuttui.

  2. Polemiikkia Suomen-ruotsalaisten geeniperimästä. Mistä he alunperin lähtivät liikkeelle, saapuen lopulta Suomeen? Miksi he tulivat tänne, valloittaen itselleen laajoja maa-alueita?

    Ovatko he juutalaisia? Ovatko he vale-juutalaisia, eli kasaareja? Onko heidän geeniperimäänsä tutkittu.

    RKP-puolue, joka tauon jälkeen todennäköisesti taas pääsee eduskuntaan, jakoi ainakin muutama vuosi sitten yhä rasistista Axel Olof Freudenthal -mitalia.

  3. Voihan olla että Trumpia kiristetään.
    Eli tekee kuten tämä mafia käskee tai nappi tulee otsaan.

Comments are closed.