Koti Uutisia Ulkomaalaisten määrä Helsingissä voi kaksinkertaistua 20 vuodessa

Ulkomaalaisten määrä Helsingissä voi kaksinkertaistua 20 vuodessa

3

Viime kuussa julkaistiin raportti, jonka mukaan Helsinkiin saattaa seuraavan kahdenkymmenen vuoden aikana tulla enemmän maahanmuuttajia kuin aiemmin on ajateltu.

UK_ulkomaalaisten_maara_Helsinki

Helsingissä on tänä päivänä 130 000 maahanmuuttajaa, joiden äidinkielenä ei ole suomi. Uusimman raportin mukaan maahanmuuttajien määrä tulee yli kaksinkertaistumaan seuraavan kahdenkymmenen vuoden aikana.

Raportin taustalla olevien tutkijoiden mukaan kahdenkymmenen vuoden päästä Helsingissä voi asua jopa 300 000 maahanmuuttajataustaista henkilöä. Tämä tarkoittaisi, että enemmistö kaupungin asukkaista olisi maahanmuuttajia, mikäli kokonaisväestömäärä pysyy samalla tasolla kuin tänä päivänä. Aiemmissa Tilastokeskuksen raporteissa on ennustettu huomattavasti pienempää maahanmuuttoa.

Maahanmuuttajia lasketaan tällä hetkellä olevan Suomessa 4,8 prosenttia väestöstä. Maahanmuuttajia on eniten pääkaupungissa, kaiken kaikkiaan 11,8 prosenttia asukkaista. Suurin osa pääkaupunkiseudun maahanmuuttajista tulee Lähi-idästä ja Afrikasta. Vantaalla ja Espoossa vastaavat lukumäärät ovat tällä hetkellä 11,2 ja 10,5 prosenttia.

Nordfront on aiemmin kirjoittanut vastaavasta tilanteesta Norjassa. Norjalaiset tulevat olemaan Oslossa vähemmistökansanryhmä jo vuonna 2027, mikäli asioihin ei puututa. Jo nyt oslolaisissa kouluissa 40 prosenttia koulujen oppilaista on maahanmuuttajia.

 

Aiheesta muualla:

IceNews.is

 Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Rakkaalle kotikaupungilleni ei saa moista onnettomuutta käydä! Maahanmuuttajat ovat jo nyt liian röyhkeitä, mutta miten käy kun heitä on täällä enemmistö?

    • No sitten käy varmaan samalla tavalla kuin kaikissa muissakin Euroopan hienoissa kulttuurikaupungeissa. Joukkoraiskaukset, ryöstöt, pahoinpitelyt, mellakointi, jengiytyminen, valtion varoilla eläminen ja miljoonat muut ihanat monikulttuurisuuden mukana tuomat rikkaudet ovat arkipäivää.

  2. Ei ulkomaalaisten määrän kasvu toki olisi ongelma, jos he opettelisivat suomen kieltä tai vaikka edes ruotsia ja sopeutuisivat sivistyneeseen, pohjoismaiseen yhteiskuntaan.
    Harmillisesti näin ei aina käy. Toivoa saa, että 2. ja 3. polven maahanmuuttajat unohtaisivat omat kotimaansa, jos eivät niihin aio palata ja suomalaistuisivat ja voisivat rakentaa parempaa tulevaisuutta. Tämä toki on toiveajattelua ja aika vaan näyttää, mitä tapahtuu.
    Jos Saksan, Ranskan ja vaikka Ruotsin valtioiden menoa tämäkin Suomea hallitseva valtio seuraa, ei näytä tulevaisuus hyvältä, kun pitää pelätä suurissa kaupungeissa pahoinpitelyä ja ryöstöjä.

Comments are closed.