Koti Uutisia Sionismi Ukrainan vaalit: juutalaiselle voitto ensimmäisellä kierroksella – myös haastajat juutalaisia

Ukrainan vaalit: juutalaiselle voitto ensimmäisellä kierroksella – myös haastajat juutalaisia

12
Zelenskiyn “Jerusalem-jengi”.

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency (JTA) uutisoi, että juutalainen näyttelijä Volodymyr Zelenskiy sai suurimman äänisaaliin Ukrainan presidenttivaalien ensimmäisellä kierroksella. Tulos perustuu gallupiin, jonka mukaan Zelenskiy kahmi 30,4 prosenttia äänistä.

Vaalien seuraava kierros järjestetään huhtikuun jälkipuoliskolla. JTA:n mukaan Zelenskiy saa vastaansa joko nykyisen presidentin Petro Porošenkon tai Julia Tymoshenkon. JTA kirjoittaa, että “myös Tymoshenkon huhutaan olevan juutalainen”.

Mielenkiintoisen tilanteesta tekee, että talouslehti Forbesin israelilainen painos on aiemmin paljastanut, että myös Porošenko on juutalainen. Toisin sanoen ukrainalaiset saavat valita seuraavan presidentin kolmen juutalaisen väliltä.

Kansallinen Vastarinta kirjoitti Zelenskiyn ja Porošenkon taustoista tarkemmin helmikuussa. Istuva presidentti on yrittänyt viime vuosina lakaista rodullisen taustansa maton alle ilmeisesti rauhoitellakseen ukrainalaisia kansallismielisiä, joita globalistinen ja liberaali hallitus on pyrkinyt käyttämään poliittisina työkaluinaan.

Zelenskiy ei ole suostunut kertomaan julkisuudessa tarkasti, mistä hänen vaalirahoituksensa on peräisin. Talousjulkaisu Bloombergin mukaan Zelenskiytä on toisinaan syytetty Ukrainasta Israeliin muuttaneen juutalaisoligarkki Ihor Kolomoiskyin ”sätkynukeksi”.

Zelenskiy ilmoitti presidenttiehdokkuudestaan Kolomoiskyin omistamalla 1+1-televisiokanavalla. Kolomoiskyi muutti Israeliin välttääkseen talousrikossyytteet, jotka koskevat veronmaksajien pelastaman Privatbank Commercial Bank PJSC -pankin varojen kavaltamista.

Toisin kuin Porošenko ja Tymoshenko, Zelenskiy on alleviivannut juutalaista perimäänsä ylpeästi. Hän on matkustanut Israeliin sekä julkaissut valokuvan itsestään ja ystävistään synagogassa juutalaiset kipa-hatut päässä. Zelenskiy kutsui seuruettaan ”Jerusalem-jengiksi”.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

12 KOMMENTIT

 1. Muistan lukeneeni jostain, että juuri Ihor Kolomoisky on rahoittanut myös Ukrainan sodassa aktiivisesti mukana olleita Azov ja Right Sector pataljoonia erittäin avokätisesti? Onko asia fakta?

  Ukrainalle on kovin kovin vaikeaa enteillä juuri minkään näköistä auvoisaa tulevaisuutta. Ainoa mikä puuttuu on rotumuukalaisten tulva maahan. Eiköhän sekin vielä ole tulevaisuutta, jos pääsevät osaksi EU:n liittovaltiota.

  • Kolomoisky rahoitti Ukrainan armeijaa ihan yleisesti toimiessaan alueellisena pormestarina vai kuvernöörinä.Nykyään asustaa Israelissa.Ja kun kyseessä on kahden slaavikansan välinen konflikti niin tottakai juutalainen hyötyy ja edesauttaa konfliktin jatkumista.Oikea sektori on irtisanoutuva kansallissosialismista ja on tarjonnut omakätisesti juutalaisille apua ja rahaa,synagogan jouduttua ilkivallan kohteeksi Odessassa.
   “Slaavilaiset kansat erotamme erillisiksi valtioiksi keinotekoisen kansallismielisyyden avulla,usutamme toistensa kimppuun ja katsomme vierestä kun he tuhoavat toisensa”

   • Heh. Eli siis kaikki slaavikansat olisi yhdistettävä Neuv… eikun suureksi Venäjäksi?

     • Tarkoitinkin, että sinun mielestäsi siis slaavien olisi oltava yhdessä oanslavistisessa valtiossa.

     • Konflikti jossa toista puolta ohjaa juutalainen ja toista juutalaisten sätkynukke,on haitallinen näille kansoille.Ei kummempaa

  • Right Sectorista en tiedä, mutta Azovia Igor Kolomoisky ei oo rahottanut. Biletskiy, eli Azovin johtohahmo kumosi väitteen alkuunsa, ja kävikin selväksi et Kolomoisky oli jossain virkaroolissa alueella jossa Azov oli taistelemassa, johtaen siihen että jutku oli pakotettu lain mukaan antamaan ruoka-apua kaikille joukko-osastoille jotka alueella taistelee. Azov on täysin valkonen joukko-osasto, right sector on juutalaismyönteisempi.

   Tässä vielä linkki Biletskiyn kommenttiin asiasta: http://rozum.info/news/2015-06-18-403

 2. Juutalainen näyttelijä 😀 Yhtä jutkujen teatteria tämä ns.demokratia

  • Totta! Goldman Sachs pyörittää maailmaa sormiensa ympärillä. Macron on !00% Goldman Sachs mies aivan kuten Steve Bannon, joka nyt organisoi Euroopan oikeistoa EU-vaaleihin… kun omistaa kaikki pelaajat, voi aina päättää pelin lopputuloksen…

Comments are closed.