Koti Uutisia Ukrainan kriisi Ukrainan uusi hallitus julkistetaan illalla

Ukrainan uusi hallitus julkistetaan illalla

2

Ukrainassa nimitetään uusi hallitus tänään iltaseitsemältä. Hallituksen kokoonpano julkistetaan Kiovan Itsenäisyyden aukiolla.

Ukrainan virkaatekevä presidentti on ottanut hoitaakseen Ukrainan puolustusvoimien ylipäällikön tehtävät. Lisäksi sisäministeri Arsen Avakov on ilmoittanut, että poliisin Berkut-erikoisjoukot on lakkautettu.

Eilen opposition johtohahmona toiminut Vitali Klitško sanoi pyrkivänsä Ukrainan presidentiksi kevään vaaleissa.

Lähde: Yle

Aiheeseen liittyen: Ukrainalle uusi pääministeri ehkä jo tänään

2 KOMMENTIT

  1. Klitshkosta saataisiin hyvä presidentti vihdoin itsenäiselle Ukrainalle. Ukrainan pitää saada asema lännen ja idän välissä. Niinkuin Suomella, mutta ilman Euroopan unionia.

    • Klichko on juutalainen ja toimii sionistisen agendan mukaan. Se on Ukrainan lopullinen tuho, jos hän tai hänen heimolaiset pääsevät valtaan.

      Ukraina on niin keinotekoinen valtio, että sen aikaisemmin väkisin yhteen liitetyt osat eivät pysy kasassa, ei millään. Ei ole olemassa yhtenäistä “ukrainalaista kansakuntaa” koko nykyisen keinotekoisen valtion rajoissa. Sen sijaan on useita isoja kansallisia ryhmiä, joilla on riittävän erilainen historia ja mentaliteetti. Kun päälle on lisätty syvään juurtunut korruptio, niin luvassa on nykyisen Ukrainan erittäin ruma hajoaminen järkevään (tai ainakin järkevämpi) tilaan.

Comments are closed.