Koti Uutisia Ulkomaat Ukrainan tuore pääministeri RAC-yhtyeen keikalla

Ukrainan tuore pääministeri RAC-yhtyeen keikalla

13
Oleksiy Honcharuk.

Ukrainan tuore pääministeri Oleksiy Honcharuk vieraili sunnuntaina RAC-yhtye Sokyra Perunan konsertissa. Tapahtuman järjesti radikaali ukrainalaisjärjestö C14, joka tunnetaan esimerkiksi mustalaisleirien puhdistusoperaatioista.

Virallisesti tapahtuma oli veteraanien tukitapahtuma ja tätä tarkoitusta varten elokuussa valittu Honcharuk oli myös paikalla.

Sokyra Perunalla on kappaleita kuten ”Heroes of ny Race” sekä ”Glory to Skinheads of the Great Rus”.

Lähde: RT

13 KOMMENTIT

  • Älä unohda red-pillediä — mitä lie sitten tarkoittaakaan… Jättäkää nyt edes tuo perkeleen uuskielihölmöily vassareille ja muille 57:n eri sukupuolen puolestapuhujille.

   Anjen kannattaa suunnatta sinne kurun Heräämisiä (Awakenings) -tapahtumaan. Sinne varmaankin jälleen hommattu ruotsalainen somalinaaras pääpuhujaksi.

   • Aika pienestä meni herneet nenään? Based = valkoisten käyttämä termi henkilöstä joka jollain tapaa on vallitsevaa maailmaa vastaan tai muuten vain sanoo/tekee poliittisesti epäkorrekteja tekoja/lausuntoja.

    Vasemmisto ei käytä termiä.

    • Minustakin it on very tyhmää when joka other sana is suomea and joka other sana is English.

     • Siis yleisesti englanninkielististen termien käyttäminen suomen kielen seassa on erittäin typerää.

      t: akateemikko

     • Eli jos et tiedä sanalle suomenkielistä vastinetta, älä käytä sitä lain. Ilmainen vinkki.

     • En puhu suomea sekoittaen siihen englantia jos sitä tarkoitit. Turha alkaa pätemään yhden sanan takia. Globaali termi internetin ihmeellisessä maailmassa.

      T. 25v muuttomies

 1. Tämä mies ei välitä paskaakaan mitä muut ajattelevat hänen tyylistään, teoistaan tai mielipiteistään! Paras a-ryhmä

  • Ai miten helposti voivat toverit innostua täysin merkityksettömästä tapahtumasta.
   “Itse herra Pääministeri kävi konsertissa! Tämä on Merkki ja Aatto!!!”

   Mutta älkää innostuka liikaa, sillä todellisuus on paljon raadollisempi. “Ukrainassa” näet on päätetty toteuttaa maareformi ja sallia maan vapaan myynnin. Ja tämä konsertissa käynyt pääministeri Honcharuk ajaa nyt tätä “maakaupan liberalisointia”. Arvatkaa mitä käytännössä se tarkoittaisi köyhässä sekasortoisessa maassa, joka on täynnä väkivaltaa ja jossa korruptio rehottaa? No minäpä selitän. Se tarkoittaa, että ulkomaiset “Goldman Sachs”-tapaiset “investorit” ostavat isot maa-alueet halvalla ja korruptoituneet virkamiehet myyvät kaikki mahdolliset julkisessa käytössä olevat maat (pientä henkilökohtaista korvausta vastaan). Ja mikäli joku pieni maanviljelijä kieltäytyy myymisestä isoille pojille, niin ikävämpi porukka käy vierailulla ja se kyllä osaa suostutella ja tehdä tarjouksia joista ei voi kieltäytyä! Tämän maareformin jälkeen tyhmä “ukrainalaisista” tulee oikeudettomat orjat.

   Siksi tämä uusi Judas kävi “kansallismielisessä” konsertissa, jotta yksinkertaisia “ukrainalaisia” olisi petkutettu jälleen kerran. Tyhmien petkuttamiseen ei tarvita paljoakaan, sillä tyhmät aina uskovat ulkoisiin merkkeihin ja lupauksiin eivätkä pysty edes ymmärtämään miten helposti heidät petkutetaan. “Ukrainan” kansan enemmistö on todistettavasti tosi yksinkertainen, koska valitsivat itselleen presidentiksi juutalaisoligarkin uskollisen klovnin vain siksi, että juutalainen klovni esitti “rehellistä jätkää” TV-sarjassa!

   • Eipä pidä sanoa eikä arvoida heidän mokia kun täällä Suomessa on ollut Ahtisaarta, Halosta ja Niinistöä. Pääministereistä puhumattakaan…

Comments are closed.