Koti Uutisia Aktivismi Ukrainan radikaalit kansallismieliset ottivat yhteen poliisin kanssa

Ukrainan radikaalit kansallismieliset ottivat yhteen poliisin kanssa

24

Ukrainan radikaalin kansallismielisen Azov-pataljoonan puolueen National Corpsin katujaoston National Militian aktivistit ottivat yhteen poliisin kanssa lauantaina presidentin toimitilojen edessä. Puolue kutsui päivää ’Vihan päiväksi’, ja päivän tarkoitus oli protesti koskien Ukrainan viimeaikaista korruptioskandaalia. Poliisin mukaan useita poliiseja loukkaantui mellakoissa. Myös National Corpsin aktivisteja otettiin kiinni.

Puolueen yksi kansainvälisistä yhteyshenkilöistä kirjoitti näin:

A nervous reaction of current president of Ukraine Petro Poroshenko to the rally of National Corps against the corruption in the army is easy to understand: he is afraid to lose the financial support of the West which has never fully reached the Ukrainian army.

Yesterday, after heavy clashes with the police at the presidential administration in Kyiv, activists of National Corps learned that the president was heading to the city of Cherkasy to hold a meeting with the potential voters. They followed him, and disrupted his meeting by asking him inconvenient questions through a megaphone. He instantly fled.

Currently, Poroshenko’s bot farm is raging against the activists of National Corps calling them the agents of the Kremlin, paid by Poroshenko’s rivals provocateurs, extremists, and so on and so forth. However, nobody tried to protect him at the meeting with Cherkasy residents.

The case of stolen from the military budget billions of money by the clans of Gladkivsky and Svynarchuk has not been investigated yet. However, today, after the clashes with the police in Cherkasy, the police was fast to have detained several activists of National Corps, among them the head of its Cherkasy branch, veteran of the war in Donbas Dmytro Kukharchuk.

Random citizens support the demands of National Corps but speak against violence. After French yellow vests, who entered the streets because of fuel prices, it sounds ridiculous. Others say that we should have better fought on the frontline instead. It sounds even more ridiculous, for, firstly, the Azov Regiment, as always efficiently, does fight in the East, secondly, National Corps was established by the founder of the Azov Regiment Andriy Biletsky precisely to counter the situation when the victory on the frontline becomes defeat in the politicians’ cabinets.

Most of its key activists, including Dmytro, are former soldiers of the Azov Regiment, and the first 10 000-strong rally of National Corps forced Poroshenko to cancel the treacherous Morel’s Plan. In other words, to be continued. We’ve allowed Poroshenko to play populism for too long”.

National Corpsin julkaisemassa videossa näkyy osa nujakasta poliisin kanssa, kohdassa 3:50.

24 KOMMENTIT

 1. “Lännen” (eli Juden), CIAn ja NATOn kätyrit siis vastustavat korruptiota, jota harrastaa “Lännen” (l. Juden), CIAn ja NATOn sätkynukke Poroshenko.

  “Ukrainalaiset” kansallismieliset ovat aika skitsofreeninen porukkaa, sanojen ja tekojen perusteella:
  – Olemme valmiita kuolemaan ja tappamaan, jotta kapinoiva Novorossia tunnustaisi Kiovan hallituksen, jota me vihaamme ja haluamme kumota!

 2. Mikä “ukrainalainen kansallissosialismi”?
  Ohjelmassa ei ole yhtään mainintaa kansallissosialismista:

  https://nationalcorps.org/page/program

  Eikä mitään mainintaa käsitteistä, jotka ovat välttämättömiä kansallissosialistisen liikkeen ohjelmassa, kuten ‘sionismi’, ‘juutalaiset’, ‘keskuspankin kansallistaminen’, ‘rotu’, EUn ja NATOn vastustaminen yms. Lukekaa ohjelma ja ihmetelkää!

  Minä itse ihmettelen, miten näitä CIAn ja jutikoiden sätkynukkeja joku voi pitää kansallissosialisteina.

  • Moneen valitettavasti uppoaa se, että ne näyttävät tyylikkäiltä ja militanteilta. Varmasti Ukrainassakin on KS-väkeä, kuten muissakin valkoisissa maissa, mutta ne Naton laajenemisen puolesta sotivat azovit eivät ole KS.

  • Oligarkit ja muut maltilliset höpisevät tuota samaa – sekoittavat pakkaa ja muuntavat totuutta jotta kukaan ei sitten tiedä enää mikä on/oli totta. Kyllä heillä sielläkin asuu ja elää vilpittömiä ihmisiä sekä toimijoita.
   On jopa ihan muutama puoluekin. Reformi, SKE ja Kansalaispuolue ei ole yhtään mitään noihin verrattuna. Siinä meillä sätkynuket persujen seurana kera rotumuukalaisten!

 3. Hienoa, hail Azov tosiaan! Ukrainalaiset näyttävät maailman kansallissosialisteille mallia!

 4. Tämän palstan vakiokirjoittajat tuohtuvat moisesta toiminnasta!

  Ei ole kosheria nationalismia tämä lain!

  False flag -hyökkäys!

  Knee jerk -reaction!

  Ekosysteemi!

  Hnnngngngh! Soitan poliisit, jos apua tarvin!

  Trump! Orbán!

  Red pill! Black pill! White pill!

  • Ei pidä paikkaansa, trolli. Radikaalia toimintaa tarvitaan Suomeenkin ja suurin osa taitaa täälläkin sen ymmärtää. Jokainen tietysti vastaa omista kommenteistaan.

   • Niin, missä on se Suomen radikaali toiminta? Täällähän se tunnetusti tuomitaan. Pahasti ristiriidassa SVL:n puheiden kanssa, he kun aina puheissaan kehoittavat ihmisiä radikalismiin.

    • Missä se toiminta muka tuomitaan? Se, että joku yksittäinen kommentoija laukoo omia mielipiteitään, ei tarkoita, että kyseessä olisi mikään virallinen kannanotto. Tänne saa kirjoittaa kuka tahansa anonyymi kuten itsekin huomaat.

    • Radikaali ei tarkoita älyvapaa. Mikään “radikaali” toiminta, joka ei edistä kansallissosialistista aatetta – on vähintään turha ja tavallisesti vahingollinen (ja usein – vihollisen johtama).

     PVL on Pohjoismaiden radikaalisin, sillä PVL on ainoa taho, joka tuo esiin kaikista radikaalisimman periaatteen: yhteisön etu on yksilön edun edellä!
     Tämän periaatteen seurauksena on kaikki muut tavoitteet, miksi Järjestelmä ei siedä PVLn olemassaoloa, mutta ongelmitta sietää ISIS/islamisteja/antifa/”kommunistit” tms.

     Esimerkiksi Valtiollinen KeskusPankki – idea jonka estämiseksi yli vuosisadan ajan bankstereiden toimesta oli sytytetty suursodat jossa kuolivat jo kymmenet tai sadat miljoonat. Vain PVL uskaltaa tuoda tämän vaatimuksen esiin! Tämän PVLn absoluuttisen radikalismin seurauksena ainoa järjestö, jota kielletään Suomessa – on PVL! Älä siis puhu peetä että muka PVL ei ole radikaalinen. Tämän aikakauden suurin radikalismi on radikaalisten aatteiden levittäminen, ja näitä oikeasti radikaaliset, vallankumoukselliset aatteet löytyvät vain PVLn ohjelmasta. Kaikki muut järjestöt johtavat kansat Järjestelmälle turvalliseen suuntaan.

     • Etkö Leo voisi esittää omia mielipiteitäsi ja teorioita ilman, että vedät aina PVL:n siihen mukaan? Et kuitenkaan varmaan mikään PVL:n tiedottaja ole.

     • 1488

      En ole mikään PVLn tiedottaja, esitän vain oma mielipiteeni PVLn toiminnasta ja ohjelmasta, joita pidän esimerkillisinä ja melkein ihanteellisina. Ja se oli vastaus nimimerkki ‘Petrrrille’, joka valitti “radikaalismin” puuttumisesta.

      Mikä on se “radikalismi” vuonna 2019? Kansallissosialistien on ymmärrettävä tämän tarkasti, koska väärin ymmärrettynä “radikalismi” johtaa ainoan kansallissosialistisen liikkeen tuhoutumiseen. Tavoitteena on oltava Voitto eikä mikään “Radikalismi”.

      P.S. Tässä muuten on mielenkiintoinen v.1952 elokuva samasta aiheesta: https://youtu.be/PNqvaoiz20A
      radikaalit ukrainalaiset kansallismieliset pakenevat neuvostoliittolaisia ja pyrkivät anglo-amerikkalaisten miehitysalueelle; puolalaiset ja tsekkoslovakialaiset eivät päästä läpi… Hauskaa elokuvailtaa!

     • Putinistista on hauskaa, kun puolalaiset ja tshekit murhaavat ukrainalaisia. Varmaan salaa myös saksalaisten tappaminen on mielestäsi hauskaa?

     • Pallo

      Putinistista on surullista, että ihmisten tyhmyys on ääretön.
      Elokuvan juoni ymmärtää paremmin, jos tiedetään taustan: “Massacres of Poles in Volhynia and Eastern Galicia” joka tapahtui vähän ennen. Nykyiset “radikaalit” “ukrainalaiset” edelleen vannovat saman OUN-Banderan nimeen, joten elokuvan kaikki ainekset on taas olemassa. “Ukrainan” väistämättömän hajoamisen yhteydessä elokuvan perusjuoni hyvinkin voi toistua.
      Ikäviä asioita tapahtuu aina kun älyä on vähän ja “radikalismia” paljon, tämä on muistettava.

     • “Puolalaisten joukkomurha” kuulostaa puolalaiselta ja venäläiseltä propagandalta. Yleensä puolalaiset ovat kärsineet vain vastareaktioista omiin touhuihinsa. Hehän rääkkkäsivät ukrainalaisia oikein kunnolla sotien välisenä aikana. Enemmän kuin saksalaisia jopa

     • Kyllähän se ihmisten suunnaton typeryys on Putinin etu ja ei taatusti sure sitä. Helpompi on viedä populaa kuin pässiä narussa, kun valtaosalla ei ole sen enempää tietoa kuin tajuakaan siitä, missä mennään.

      Kaikki itsevaltaiset hallinnot, niin EUvosto- kuin Putinistiliitto kera Kiinan, USAn ja monen muun hyödyntää täysillä tätä ehtymätöntä luonnonvaraa.

 5. National corps eikä azov todellakaan ole mitään kansallissosialistisia järjestöjä.Heihin kyllä kuuluu kansallissosialisteja ,mitkä harmi kyllä ovat valjastettu konfliktiin jossa kuolee vain slaaveja.Vertaa esim Karpatska sich-järjestöön.He ovat avoimen kansallissosialisteja eivätkä ota tietääkseni osaa idän konfliktiin.

 6. Olen lukenut sekä tutkinut paljon tämän kyseisen maan eri järjestöistä ja puolueista. Olen kuitenkin sitä mieltä että ei enää veljessotia – no more brothers wars! Yhteneväisyyttä!

 7. Ukraina on siis “hallinonlaan” täysin “kelvollinen” EU:n jäseneksi, koskapa sielläkin on käytössä “Malli Sipilä!”

  • Tai sitten kyseessä on Ukrainassa valmistetut Tavor-kiväärit. Ukrainalainen asevalmistaja RPC Fort osti oikeuden valmistaa ko. aseita Ukrainan armeijan käyttöön vuonna 2008 (asiasta mainitaan tuossa artikkelissakin). Vaikka ko. sopimus nyt onkin epämiellyttävän tahon kanssa, ei se tee mielestäni automaattisesti israelista “uusnatsien aseistajaa”, jos aseet alunperin on armeijan varikoilta Azov joukkojen käyttöön päätyneet.

Comments are closed.