Koti Uutisia Ukrainan kriisi Ukrainan levottomuudet jatkuvat

Ukrainan levottomuudet jatkuvat

2

uk_ukraina_clash3

Poliisi on hyökännyt barrikadeille Ukrainan Kiovassa keskiviikkoaamuna. Poliisi käytti tainnutuskranaatteja ja kyynelkaasua, ja mielenosoittajat vastasivat kivillä ja palopommeilla. Poliisi vetäytyi hajotettuaan barrikadit, ja mielenosoittajat järjestäytyivät sadan metrin päähän poltettujen linja-autojen taakse. Useita mielenosoittajia pidätettiin yön aikana.

Mielenosoittaja on kuollut ampumahaavaan aamulla. Vielä ei ole selvillä, mitä on tapahtunut, mutta tutkinta on aloitettu. Aikaisemmin 22 mielenosoittaja kuoli sairaalassa pudottuaan 13-metriseltä korokkeelta jalkapallostadionilla.

Oikeusministeri Olena Lukashin mukaan kiistelty joukkomielenosoitukset kieltävä ja rangaistuksia koventava laki astuu voimaan tänään.

Lähde: RT

2 KOMMENTIT

 1. Joitakin korjauksia RT:n viestiin.
  Yksi kahdesta ammutuista on tämä:
  http://cs10521.vk.me/u135274323/132211199/x_7f04fcd4.jpg
  Tässä sen sivusto, katsokaa valokuvia:
  http://vk.com/id135274323
  Ei näy Ukrainan lippuja, sen sijaan valtavasti Armenialaisia. Että sellainen “ukrainalainen”.
  Toinenkin ammuttu – valkovenäläinen kosher nationalisti, kumiluoti osui sen päähän. Tässä hän Euvostoliiton lipun kanssa http://news.uvaga.by/proishestvia/19527/thumb_1390397015.jpg
  ja tässä kiväärin kanssa:
  http://komtv.org/wp-content/uploads/2014/01/DAdwaRrAq_g.jpg

  Kaksi pudonnutta korokkeelta ovat pelkkiä hulluja, muuta ei voi sanoa. Kumpikin jäi henkiin vaikka tulivat sairaalakuntoon äkkipysähdyksessä. Että sellaiset on “uhrit” toistaiseksi. Tässä kuvassa on nuorempi “lentäjä”:
  http://cs14115.vk.me/c7005/v7005133/d0bf/RGpHzrweAq0.jpg

  Se, että kosher “vallankumoukselliset” tarvitsevat sakraalisia uhreja se on fakta se. En myöskään ihmettele, jos kohta löytyy “kemiaallisia aseita” ja NATO yrittää auttaa kansannousussa.

 2. Rumaksi alkaa toiminta menemään, mutta menköön! Onnea matkaan Ukrainan kansallismielisille. Viralliset tahot tuskin heidän toimintaansa missään vaiheessa tukevat, mutta jokaisen paremman Euroopan puolesta taistelevan tulee ylpeästi seistä heidän rinnalla. Eläköön Eurooppa ja vallankumous!

Comments are closed.