Koti Uutisia Ukrainan kansallismieliset poliittisen poliisin painostuksen alla

Ukrainan kansallismieliset poliittisen poliisin painostuksen alla

19

23. päivä maaliskuuta Ukrainan poliittinen poliisi hyökkäsi radikaalin kansallismielisen, tiukasti organisoituneen ja nopeasti kasvavan National Corps -puolueen kimppuun, jonka aseellinen siipi on Azov-rykmentti. Noin 300 poliisia sisäasiainministeriöistä, Ukrainan suojelupoliisista sekä syyttäjälaitoksesta estivät pääsyn Civil Corpsin sosiaalisten projektien keskukseen sekä Evhen Konovaletsin sotilaskouluun.

Turvallisuusjoukot (KORD-poliisin erikoisyksiköstä) tulivat ovista läpi ja suorittivat laittomia etsintöjä ilman tutkijan tai todistajien läsnäoloa. Poliisi vei jopa ATO-veteraanien sotilaspalkintoja, jotka olivat näytillä seinillä.

Vastauksena kiinteistöjen omistajat kutsuivat oman tutkivan ryhmänsä rekisteröimään laittomat toimenpiteet. Myös Civil Corpsin johtaja ja pitkäaikainen radikaali aktivisti Andriy Biletsky osallistui tilojen puolustukseen sekä teki selväksi, että tilanne oli yritys poliittisesti vaimentaa kansallismielisiä.

Aktivistit National Corpsista sekä muista Ukrainan kansallismielisistä ryhmistä (C14, Svoboda, Sokil, Oikea sektori) kuin myös Aidar- ja Dnipro-pataljoonan jäsenet muodostivat barrikadin eristäen poliisin alueelle, etteivät he pääsisi anastettujen esineiden kanssa ulos. Poliisi ei tohtinut aloittaa kahnausta kasvavissa lukumäärissä olevien protestoijien kanssa, ja protestoijat päästivät poliisin lopulta ulos ”häpeäkäytävän” kautta.

Ukrainan hallitus on tähän asti yrittänyt ”lakaista maton alle” National Corpsin nopean kasvun, mutta hallitukselle näyttää olevan vaikeaa teeskennellä, ettei National Corps aseta uhkaa suosiotaan menettävälle hallitukselle.
 

Lähde: Reconquista

19 KOMMENTIT

 1. Ei saa unohtaa, että samat “kansallismieliset” nostivat tämän hallituksen valtaan neljä vuotta sitten.

  “Kansallismieliset” eivät ymmärrä sitä roolia, jota juutalaiset heille antoivat vallankaappauksen käsikirjoituksen mukaan, eli toimia “rokotteena fasismia vastaan”. Sen jälkeen “kansallismielisiä” hävitetään joka suunnalta, myös juutalaisen hallituksen toimesta.

  • >Sen jälkeen ”kansallismielisiä” hävitetään joka suunnalta, myös juutalaisen hallituksen toimesta.

   Eikös tämä kuvaa niin paljon paremmin rakastamaasi Jewtinin Venäjää kun mitään muuta maata?

   • Monet suomalaiset ajattelevat aivan liian paikallisesti ja pinnallisesti. Eivät näe nk. “suurta kuvaa” – suurvaltojen taistelua. Pelkistämisen jälkeen sellaisia on kolme: Kiina, USA ja Venäjä.

    Näistä kolmesta vain USA on totaalisesti juutalaisten vallassa. Venäjä vastustaa juutalaista NWO:ta kaikin voimin. NWO:n voitto on mahdoton niin pitkään kun Venäjä on pystyssä. Judentum ei voi lykätä hyökkäystä Venäjää vastaan koska Judentumin finanssijärjestelmä romahtaa hyvinkin pian.

    Valitettavasti monet kansallimieliset ovat hyvinkin pinnalliset, ajattelevat tunteilla eikä järjellä/logiikalla. Näkevät valokuvan jossa Putinilla on kipa päässä “holo$ost” “museossa” ja tämä on heille painavampi argumentti Putinin “juutalaisuudesta” kuin se fakta, että Putin aseistaa Israelin ja USAn pahinta vihollista Lähi-Idässä, Syyriaa, ja jopa lähettää veriseen taisteluun tuhansia sotilaita. Yms.

    Ennen pitkää jokainen joutuu valitsemaan rintaman puolen. Suomalaistenkin on valittava jomman kumman: joko Judentumin puolesta (USA + shabbes-goy liittolaiset) tai Judentumia vastaan (Venäjä). Minä näen, että mikäli Venäjä kaatuu taistelussa, niin valkoisella rodulla ei ole enää mitään mahdollisuutta selviytyä USAn (l. Judentumin) vallan alla.

    “Ukrainalaiset kansallismieliset” todellakin on tarkoitus uhrata/hävittää, koska Judentumin mielestä FASISMI EI SAA TOISTUA. Ja paras tapa tämän tavoitteen saavuttamiseksi on yksinkertaisten ihmisten värvääminen, niiden “fasisteiksi” pukeutuminen, “fasististen” merkkien ja lippujen heille antaminen ja sodan muita valkoisia goyimia aloittaminen. Väistämätön seuraus: muut goyim alkavat vihata “fasisteja” niin pahasti, että tuhoavat “fasisteja” ja (tärkeintä!) sekoittavat samaan paskaan KANSALLISSOSIALISMIN IDEAN – joka on Judentumin NWO:ta ainoa uhkaava aate. Juutalaiset ovat sitten täydessä turvassa seuraavat sata vuotta, koska Venäjän goyimille on tehty rokote ‘fasismia’ vastaan. Kansallissosialistinen Venäjä olisi Judentumin pahin painajainen.

    • Ja te siellä Kremlissä ajattelette ihan kaikkea oikein 360°?Totta kai tsar Putain pelastaa valkoisen rodun ja venäjä on ainoa toivo niinkuin aina. Unohdit tungstenin ja ruplan jotka valloittavat maailman koska joku yksityinen USAssa oli ostanut kaasua Venäjältä ja laukkuryssä myi vuonna 2012 väärennetyn kultaharkon USAlaiselle kultakauppiaalle.

     Ymmärrän kyllä että palkkansa eteen pitää tehdä töitä ja kovasti ettei ruokaan tule extramausteita mutta mitä jos keskittyisit vaikkapa tähän:

     http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803262200838251_u0.shtml

     Ja joskus kommentoida ammattisiakin sillä uskon että monia kiinnostaisi:

     http://time.com/5168202/russia-troll-internet-research-agency/

    • Jep, mutta tässä tuleekin taas hienosti esille että kun omaat aivan fantastisen maailmankuvan jota ei Suomessa voi enempää kuin puolen tusinaa ihmistä jakaa. Putin joka vainoaa kansallismielisiä ja eritoten kansallissosialisteja kovempaa kuin kukaan Euroopassa, heittää holokaustinkieltäjät vankilaan ja on onnistunut tuhoamaan hyvin tehokkaasti kansallismielistä liikettä ja heittänyt johtajat vankilaan, mutavyöry Aasiasta vain jatkaa kasvuaan samalla kun Putin kiristää otettaan rasisteista jotka kehtaavat valittaa mutiaisten rikoksista ja heittää valkoisille vielä ajatusterrorismista yytteet päälle.

     Venäjä sortaa valkoisia juutalaisten käskyläisenä fanaattisemmin kuin Ruotsi, Englanti ja Saksa yhteensä, ja jos meidän pitäisi tähän Israel kakkoseen luottaa “valkoisen rodun pelastuksena” niin valkoinen rotu on jo kuollut.

     Onneksi tosin 99,99% suomalaisista ja liikeestä näkee Jewtinin läpi ja näkee vain USraelin peilikuvan. Euroopan kansojen, suomalaisten ja ukrainalaisten, on vapautettava itsensä kansallismielisen uudelleenvalloituksen kautta, ei odotettava madellen että läpeensä juutalainen naapurisuurvalta “pelastaisi” heidät.

     • Sehän on sotastrategian peruskauraa: vihollisen harhaan johtaminen. Muutaman Holoco$tin kieltäjän lähettäminen vankilaan riittää vakuuttamaan yksinkertaisia, että Putin on “sionisti”. Tätä taustaa vastaan Israelin pahimman vihollisen puolelle asettuminen ei merkitse MM:lle yhtään mitään. Ei osata nähdä metsää puun takana, vaikka Putin interventiollaan sotki USAn/Israelin kaikki suunnitelmat.

      Kansanmielisten ehkä suurin ongelma on ajattelun paikallisuus. Ei osata nähdä isoja kuvioita, ja sen seurauksena on kohtalokkaat strategiset virheet. Yksi sellainen kohtalokas virhe voisi olla, jos PVL tavalla tai toisella asettuisi Venäjää vastaan. Kuvittele hetkeksi, että jollakin ihmeellä Suomessa olisi kansallissosialistinen hallinto. Seuraavalla sekunnilla Länsi (l. Judentum) järjestää täydellisen kauppasaarron. Mitä sitten teet jos Venäjänkin kanssa on huonot suhteet? Mistä saat lannoitteet, polttoaineet, ruokaa, yms. välttämättömyydet? Mieti tätä.

      “Ukrainalaiset” hyökkäämällä venäläiseen vähemmistöön varmistivat koko “Ukrainan” tuhon ilman mitään mahdollisuuksia selviytyä. Hei eivät ymmärrä isoa kuvaa. Tästä pitäisi oppia jotakin.

     • Olisikin kyse vain muutamasta holokaustin kieltäjästä, mutta kyse on siitä että Putin käytännössä tuhosi kansallissosialismin ja radikaalin kansallismielisyyden suhteellisen elinvoimaisen skenen venäjältä muutamia skiniryhmiä lukuunottamatta. Niinkuin jo sanoin, Putin on ihan yhtä juutalaisten hallinnassa kun länsikin. Itäinen ja Läntinen ZOG ovat taistelleet iät ja ajat jo vallasta sodissa joissa eivät ole suorassa kosketuksessa toistensa kanssa. Esimerkkinä kylmän sodan ajat. Mutta eivät ne suoraan sotaan lähde keskenään, koska Jewtinin Venäjällä ja sionistisessa USA:lla on aivan sama päämäärä; valkoisten tuho ja juutalaisuuden lopullinen ja kestävä hallinta koko Euroopassa. Mikä saa sinut luulemaan että Putin tukisi juutalaisten vihaamia kansallissosialisteja kun on itse juutalaisten talutusnuorassa? Venäjä on listannut PVL:n yhdeksi potentiaalisen vaaralliseksi ekstremistijärjestöksi, joten ei pitäisi olla kenellekään epäselvää mitä porukkaa sekä Putin että USA ovat.
      Se että Putin vastustaa USA:ta Lähi-Idässä ei todista yhtään mitään. Tämä on pelkkää valtapolitiikkaa.

    • Joo… Ja moneltakohan kysyttiin? Otettiinko väkilukujen ero huomioon haastateltavien määrässä? Virhemarginaali? Hastateltujen ikä- ja sukupuolijakauma? Haastateltujen uskonto?

     Vale – Emävale – Tilasto

     Putain on Messias
     Putain on vapahtaja
     Putain meidät pelastaa
     Nyt mennään Putainia kumartamaan

     C’mon c’mon mennään Putainia kumartamaan
     C’mon mennään Putainia kumartamaan
     C’mon mennään Putainia kumartamaan …maan…

     Putain on runoilija
     Putain on taitelilija
     Putain on kirjailija
     Putain on myös ________*

     C’mon c’mon mennään Putainia kumartamaan…

     *Leo keksii sopivan ylistyssanan

  • Minä ihmeen ‘rokotteena fasismia vastaan?’ Ukrainan kansallismielisillä ei ole muuta vaihtoehtoa kun taistella Putinin juutalaishallintoa vastaan, oli hinta vaikka se että Kiovan juutalaisten hirttäminen siirtyisikin vasta sodan jälkeiselle ajalle. Ja tosiaankin niinkun MM jo sanoikin, rakastamasi Putinin hallinton osaltahan kansallismielisiä on hävitetty kovemmin kun mistään euroopasta samalla kun venäjän kaupungit hukkuu mutavyöryyn.

  • Hassua kuinka Ukrainaan käsittelevässä jutussa puhutaan Venäjästä. Mitä helvettiä? Noh, Leo on tuossa ihan oikeassa että tässä “ukrainalaiset” ottavat kuonoonsa ihan omasta takaa kun menivät ja saattoivat valtaan tuon porukan joka heitä nyt ahdistelee. Näiden punamustien ainoa tehtävä Ukrainassa on olla pelkkä tykinruoka ja kynnysmatto, synagogiakin siiivoilevat mikäli lastentappamiselta ja kirkkojenpolttamiselta kerkeävät.

   • Miksi “ukrainan” “kansallismielisten” tulee taistella venäläisiä vastaan venäläisten maalla – eikä omaa juutalaista hallitusta vastaan? Pari kymmentä tuhatta valkoista on tapettu, mutta yhdenkään juutalaisen kaatumisesta ei ole raportoitu. Sellainen on “ukrainan” “kansallismielisten” toiminnan nk. ‘kuiva jäännös’.

    Rokottamisen idea on siinä, että elimistöä ärsytetään pienellä annoksella vierasta aineetta; tavoitteena on, että elimistön immuunijärjestelmä kehittää vasta-aineet ko. ärsykkeelle. Kun isompi kansaa ärsytetään “fasistien” terrorilla – tuloksena on, että kansa alkaa kehittämään vasta-aineet täsmälleen rokottajan suunnitelman mukaan. Vai uskotko, että yksi rykmentti voi kaataa koko Venäjän?

    Sodassa Novorossiassa (eli historiallisesti venäläisillä alueilla) ei saavuteta mitään muuta kuin juutalaisten toivottama tulos:
    – ukrainalaisten kansallismielisten fyysinen hävittäminen
    – venäläisten ärsyttätäminen “fasistisillä” symbooleilla niin, että ainoa Juutalaisille bankstereille vaarallinen aate, kansallissosialismi, olisi venäläisten goyimien maailmankuvassa sekoitettu näennäisiin “fasisteihin”.

    Rokote toimii mainiosti! Goyimhan ei ymmärrä mitään muuta kuin ulkoiset tuntomerkit ja symboolit (“fasistinen merkki” hakaristi, tai “punainen tähti” tai “Neljä jalkaa hyvä, kaksi jalkaa paha!”).

    En rakasta Putinin hallintoa, vaan huomaan että monissa tapauksissa sillä ei ole parempaa vaihtoehtoa. Esimerkiksi mainitsemasi “mutavyöry” Venäjällä: ulkomaiset sallitaan vain työvoimana. Mitään ylläpitoa mustapersisille ei tarjota, ja laittomat (joilla ei ole laillista työpaikkaa) karkotetaan heti. Lain rikkojia ei enää päästetä maahan. Työvoimaa tarvitaan, koska menossa on valtavat infrastruktuuriprojekteja, ja samanaikaisesti tulee parantaa maanpuolustuskykyä.
    Venäläistenkin kansallismielisten on ymmärrettävä, että nyt kyseessä on 3. maailmansota, eikä mikään leikki. Jotakin on uhrattava, valitettavasti, jotta suurin osa olisi pelastettu.

    • Hohhoijaa… Eipä nuo ole eritelleet tapettujta ortodokseja katolisia muhamettilaisia eikä edes buddhalaisia joten miksi juutalaiset pitäisi mainita erikseen?

     Tämä oli tarkoitettu uudelle Bäckmanille… ei kun siis vanhalle Leolle.

    • Yhtä hyvin voidaan kysyä sinulta miksi venäläisten (saati suomalaisten) tulee olla ukrainalaisia kansallismielisiä vastaan, eikä omaa (((kapitalistista))) hallintoaan vastaan?

     Novorossia taas on tsaarien propagandaa. Todellisuudessa vielä 1800-vuosisadan lopulla jopa Donin alajuoksun maalaisväestöstä 80 % oli ukrainalaisia ja loput 20 % kasakoita. Vuonna 1918 Saksa tunnnusti Ukrainan kansantasavallan itsenäisyyden rajoineen jotka idässä käsittivät Ukrainan nykyisen itärajan lisäksi Donin alajuoksun ja koko Kubanin alueet.

     • Koska “kapitalistisella” hallinnolla ei ole sellaisia iskulauseita:
      “Ryssille puukosta” tai “Ryssät hirteen”. Sen jälkeen kun Odessassa 02.05.2014 oli poltettu elävältä satoja venäläisiä tuli selväksi, että moiset iskulauseet eivät ole vitsi.

      Suomalaisten eikä venäläisten tule olla Juutalaisten sätkynukkeja. Aina kun joku usuttaa valkoiset goyimit tappamaan toisiaan valkoisia goyimia tulee olla erittäin epäileväinen.

     • Ne sinut sadat kuoliaaksi poltetut ovat venäläisenkin median mukaan kutistuneet viiteenkymmeneen. Ilmeisesti kaikkivoipa tsar Putain herätti loput kuolleista neuvostoaikaisen hermomyrkyn ja poloniumin yhdistelmällä?

      Joka tapauksessa pienen pieni murto-osa verrattuna siihen paljonko pienet vihreät miehet kavereineen ovat saaneet hengiltä muita; tuhansia ukrainalaisia ja siinä sivussa lähes kolmesataa hollantilaista. Vaan senhän sinä ukraincaust-kieltäjänä sujuvasti unohdat.

   • Ukrainan kansallismieliset valitsee vaihtoehdon joka ei täytä Ukrainaa ei-valkoisilla heti, ja mahdollistaa heille vallansaantimahdollisuudet, Ukrainaan ei tule ei-valkosia koska siellä ei tukia anneta, sen sijaan venäjän armeija lähestyy 50% muslimimäärää ja OMON poliisikaan ei pärjää niille kun marssivat juhlapyhinä Moskovassa jos muistan oikein.. Jos itä-ukraina menetetään ei todennäköisesti vallansaantimahdollisuuksia tule pitkiin aikoihin koska venäjällä on lähes mahdotonta olla radikaali kansallismielinen. Joudut vihapuheesta tms vankilaan vuosiksi. Miten muka Putin taistelee ‘Judentumi’ vastaan. Juutalaiset ovat sanoneet Putinin olevan pitkään aikaan juutalaismyönteisin johtaja ja Putin otti holokaustiopetuksen kouluihin oikein isän kädellä. Taisi se palkita Pietarin juutalaisjohtajankin hyvästä työstä juutalaisyhteisön vuoksi. Itäinen ja läntinen ZOG ovat taistelleet iät ja ajat, Putin on ihan yhtä juutalaisten hallinnassa ja läpimätä kun USAn hallinto. Putin-shillailu on ihan samaa tasoa kun idiootit jotka uskoo Trumpiin. Sen sijaan tuo meemi että Azov olisi juutalaisten hallinnassa on ihan vitun naurettava, USA kielsi avun Azoville koska Azov on pahoja natseja. Novorossijasta taas on potkittu vitusti ‘rasisteja’ pois ja niitten militioita hajotettu koska juutalaisen Kofmanin mukaan rasisteja ei sallita heidän arvoissaan, lukuunottamatta jotain säälittäviä parinkymmenen miehen RNU-splintteriosastoja tms. Ukrainassa taas Biletskiy on poliittisella saralla hankkimassa valtaa ja Azovilla on tuhansia miehiä aseissa, mainitsematta ees muita radikaalijärjestöjä mitä Ukrainassa on. Vähän kun vertaisi Siitoimen viritelmiä SS-Galitsiaan.

 2. PolPon häätämisen jälkeen vastasivat järjestämällä heti suuren mielenosoituksen. Esimerkillistä toimintaa jälleen kerran ukrainalaisilta kansallismielisiltä! Ei varmaan olisi yhtä röyhkeä Suomen poliisi jos täällä olisi sama meinki.

Comments are closed.